• Umbraz

    Böllop Umeå 2009!

    Hej, letar efter en bra lokal att ha bröllopsmiddagen. Vi ska endast ha en kortare middag utan fest så jag vill inte hyra ett helt ställe, vi blir dessutom max 50st. Det bästa vore ju en restaurang med en avskild del för slutna sällskap. Jag ska kolla upp Plaza och Aschanska villan. Någon som har erfarenhet av dessa ställen eller tips på någon annan lokal.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-08-23 20:36
    Ser nu efter ett gäng dagar att jag skrivit fel.Bröllop ska det vara och ingenting annat!!!

  • Svar på tråden Böllop Umeå 2009!
  • je0905

    Tack! Dom är verkligen supergulliga på det där stället!
    Dom hade några stycken medeltidsklänningar men om du inte hittar det du söker kan dom säkert sy upp en åt dig. Jag vet inte vad det kostar att hyra, tror inte det är så dyrt. Jag köpte min och det blev ganska mycket dyrare än jag tänkt mig.. Den är av märket San Patrick och kostade ca.12000 kr men den är värd vartenda öre!
    Det är en axelbandslös modell med hjärtformad ringning och liten spetskant upptill. Sedan är den draperad över bysten och midjan och långt släp. Snörning i ryggen. Det påminner om en sjöjungfrumodell men den sitter inte åt lika mycket. Synd att jag inte har någon bild, det är så svårt att beskriva den.

  • Umbraz

    Den låter verkligen jättefin. Vi har ju tänkt ha ett sparsmakat bröllop(vi har inte så stor budget) så jag måste nog hyra en.
    Huvudsaken är att dom som jobbar där är bra folk så ska det nog ordna sig för mig oxå.

  • je0905

    Vår budget är inte heller stor och jag har nog lyckats överskrida den nu!:)

  • umekicki79

    Ser att du Umbraz funderar på att hyra en klänning. Det hade jag också, men då fick jag höra att ingen i Umeå hyr ut brudklänningar längre... På högtidskläder köpte jag min för 3000:- Bra pris tycker jag. Har dock hört att Festprissen i
    Ö-vik fortfarande hyr ut....
    Nu kanske det ändå finns någon även i Umeå som hyr ut så kolla illafall!! Lycka till!

  • Umbraz

    Det var som tusan, jag var helt säker på att det gick att hyra klänning. 3000kr är ju ändå överkomligt så vi får väl hoppas att jag har lika god tur. Jag har inte tänkt att betala mer än 4000kr så jag ska kolla upp hur mycket det kostar att sy upp en klänning oxå. Nu är det ju så lång tid kvar till vigseln, så jag ska även kolla på några butiker nere i stockholm till våren, där jag har mina föräldrar. Det finns ju lite fler affärer att välja på där.

  • Vill nu
    umekicki79 skrev 2008-08-19 20:39:55 följande:
    Ser att du Umbraz funderar på att hyra en klänning. Det hade jag också, men då fick jag höra att ingen i Umeå hyr ut brudklänningar längre... På högtidskläder köpte jag min för 3000:- Bra pris tycker jag. Har dock hört att Festprissen i Ö-vik fortfarande hyr ut....Nu kanske det ändå finns någon även i Umeå som hyr ut så kolla illafall!! Lycka till!
    En tjej på rödbäck, tror det heter "änglalik" ellet nåt sånt hyr ut!
  • Umbraz

    Jag har varit inne på Yala och fastnat för klänningen Esther. Det är ungefär den modellen jag vill ha fast med breda guldsömmar.

Svar på tråden Böllop Umeå 2009!