• Svar på tråden Jämtlandsbrudar del 3
  • celtic
    sommarbrud080809 skrev 2008-08-17 15:14:27 följande:
    Ja då var man gift:) Lite konstigt är det att man helt plötsligt är någons fru:) Vi hade en toppen dag och allting var precis så bra som vi hade hoppats på och lite bättre!! celtic: Bra val av fotograf. Vi anlitade Hans och tar grymma bilder, så vi är helnöjda med honom!
    Åh vad kul grattis! Lägg gärna upp bilder så jag får se :)
    Fruhamberg: Jag ska också ha vinterbröllop, 14 februari 2009.
  • FruHamberg

    Se där, så det var fler än jag .Ja, nu är det bara ett halv år kvar. Gud så snabbt tiden går. Vi har bokat kyrka, lokal, köpt papper för att göra inbjudningarna(men har inte ens påbörjat dem än), köpt mina skor(mycket viktigt ) och köpt de mesta av dekorationerna. Måste väl snart bestämma mig för vilken klänning, gubben har bokat tid för att köpa frack nästa vecka, ingen aning om meny och har absolut ingen aning om vad för slags ring jag vill ha... Så det är ju lite kvar att göra . hur långt har ni kommit då?

    Hoppas att allt går bra för er AnnaochHenrik på lördag!!

  • Sotnos080906

    Visst är det ww.yr.no som visar det bästa vädret över jämtland?

    Jag behöver tips på vackra ställen för fotografering i & runt Östersund! Iom att vi vigs hemma så kommer vi att tillbringa någon timma eller två med fotografen innan vigseln. Stocke titt, Sommarhagen, Frösö Golf klubb, Rådhustrappan är några ställen som vi kommit på, andra förslag?

  • LinaM

    Och ett halvår går nog fortare än man tror!? Vi har bokat kyrka, präst, festlokal, m2b's kläder och skor, min klänning är beställd (från Tekla här i Malmö, sjukt snygg!!), ett par skor är fixade men jag tror jag vill ha ett par som är lite varmare ute... Florist, dekorationerna till borden köpte jag här på BT förra veckan och så sitter jag och pillar med att få till snygga inbjudningar men det är lättare sagt än gjort! Har gjort om dem typ 10 ggr nu...*suck* Tror det var allt...så ganska mkt gjort men mkt kvar!

  • celtic

    Hur ska ni ta er från kyrka till festlokal? Hyr ni ngn cool bil eller vad? Några bra tips på var man kan få tag på transport som kör på vintern?

  • FruHamberg

    Sornos- Yr.no brukar stämma väldigt bra, speciellt jämnfört med smhi. Kyrkoruinen vid Sunnekyrka är ju otroligt vacker, men det ligger ju lite utanför Östersund. Vid vattnet nånstans, spikbodarna, badhusparken kankse? Kommmer inte på så bra ställen just nu(ni har ju redan de jag tänkte först på ), ska fundera lite till.

    Celtic- jag har ingen aning om hur vi ska ta oss ifrån kyrkan. Vet att svärmor gärna vill skjutsa oss i hennes pt cruiser, men jag skulle vilja ha nån annan bil känns det just nu. Men det är egentligen inte så viktigt för oss.

    LinaM- Låter som att ni har det mesta under kontroll .

    Celtic och Lina- När kommer ni att skicka ut era inbjudningar? Känner att jag kanske måste börja knåpa ihop några snart... Men än är det väl ingen panik?

  • Nienna

    Lycka till Ni som gifter er idag! Hoppas ni har lika bra väder i Östersund/Jämtland som det är i Ö-vik idag!

    Vi är här och hälsar på pappa och idag ska vi gå på Star Wars-utställningen!

  • FruHamberg

    Ja, lycka till alla brudpar!!!

    Nienna- Haha, har hört att den ska vara rätt bra. Ha det bra i Ö-vik.

  • celtic

    Fru Hamberg: Vet inte när vi ska skicka inbjudningarna, innan jul tror jag iallafall. Funderar på att skicka save the date kort, ska ni göra det?

  • FruHamberg

    celtic- Nej, tror inte det. Tror inte att det är så många som har svårt att ta ledigt då. De flesta som vi bjuder bor här i Östersund med omnejd. Och dem som inte bor här kommer vi att säga till exakt datum snart. Sen så skickar vi ut inbjudningarna som "vanligt". De flesta vet redan vilket datum det är .

Svar på tråden Jämtlandsbrudar del 3