• Svar på tråden Jämtlandsbrudar del 3
  • AnnaochHenrik
    Nienna skrev 2008-08-27 08:46:31 följande:
    Anna - Grattis till bebisen också (läste i en annan tråd)! När är det beräknat?
    Hihi, ja, jag berättade i "min andra" tråd först av någon anledning...
    Det är beräknat till 20 februari och är förstås hur roligt som helst, så bröllopet har mer eller mindre kommit i skymundan i planeringen de senaste veckorna, vi har haft viktigare saker att tänka på... Det var perfekt timing att släppa den stora nyheten för alla på bröllopet, för den här veckan har magen kommit såpass att det hade varit svårt att dölja... Så det blev en rolig grej på bröllopet, och ytterligare en anledning att fira!

    Vi har precis kommit hem från vår bröllopsresa, så det ligger väskor, kläder, påsar och presenter överallt. Det blir nog ett par kaotiska dagar innan vi kommit i ordning!

    Sammanfattningsvis kan man säga om bröllopet med fest att det blev bättre, finare, roligare och mer kärleksfullt än vi hade kunnat drömma om.... En hel del av de smådetaljer som man lagt ner en massa energi på var onödiga, till exempel upptäckte vi halvvägs genom middagen att bordsdekorationerna stod kvar ute i köket, och ingen hade saknat dem...
    Men allt blev hur bra som helst.

    Bilder kommer så fort jag har några!
  • FruHamberg

    Anna- Låter som att ni har haft det helt underbart, härligt! Grattis till bebisen med .

  • ditte1

    Anna Grattis! Jättekul med bebben. Det är så mysigt att vänta barn!
    Kul ocskå att vi också ska ha Henrik som solist på vårt bröllop! Blev det bra? Och hur gick det med frisyren hos Kattis?
    Jättenyfiken! :)
    ditte

  • LinaM

    Grattis Anna! Låter som ni har haft det super! Väntar med spänning på bilder! Grattis till bebisen också såklart!!

  • ditte1

    Anna: blev osäker på om det var du som hade solisten Henrik H. Hade för mig att jag läst det nånstans men hittar det inte nu. Ursäkta ifall jag har blandat ihop det...!
    ditte

  • AnnaochHenrik

    Hej tjejer! Tack för alla gratulationer för bröllopet och bebisen!
    Nu har jag lagt ut lite bilder i mitt galleri från vår dag! Det är "bara" bilder från gäster än så länge, väntar på fotografens bilder! Lär nog lägga ut en tråd med fotografens bilder, men i övrigt lär ni nog inte se så mycket av mig här, jag flyttar mig till Familjeliv Så nu får någon annan se till att fixa nya trådar när de gamla tar slut...

    ditte: Det har du nog rört ihop ja, lätt hänt Vår duktiga solist heter Mattias!

  • ditte1

    Anna -vad roligt att få se bilder från er dag! Jättefina! Vilka bubblor hade ni och tyckte du att det funkade bra med frisyren hos Kattis??
    ditte

  • AnnaochHenrik

    Nienna och ditte: tack tack!

    ditte: Vi hade bubblorna köpta från www.brollopsbubblor.se !
    Kom på någon vecka innan att det var lite mycket att jag köpt en flaska bubblor/gäst, vi drog ner det till en flaska per par och alla tog dessutom inte bubblor, så jag har närmare 50 flaskor kvar som jag ska sälja... Men det funkade kanon med bubblorna, och det var jättefint och uppskattat av gästerna!
    Kattis var kanon, jättetrevlig och jag blev sååå nöjd med frisyren, fick massor av komplimanger! Hon tog 1700 för håret, helt okej tyckte jag!

Svar på tråden Jämtlandsbrudar del 3