• Svar på tråden Jämtlandsbrudar del 3
  • ditte1

    Anna: Men gud så skönt!! Ha det jättebra i fjällen! Ska ju bli fint väder :). Bra med att få lite energi o mysa istället för att stressa. Lycka till nästa helg!
    ditte

  • Pingst09

    Hihi, jag fick hem min klänning igår! Skoj!
    Lite tajt för att ehla dragkedjan ska gå igen, men hoppas jag bara ska bli en motivation till att skärpa mig med kost och motion.

  • celtic

    Är det någon fler som ska ha festen på Mr Husmans festvåning? Var uppe i Jämtland och kollade på lokalen igen och pratade med hon som har hand om den. Måste säga att hon inte var jätteflexibel och verkade mest tycka att det var jobbigt om jag ville ändra på något.

    Jag har iallafall bokat fotografen Hans Paulsson, han var supertrevlig och har väldigt bra priser. Så skönt att ha det fixat, nu är bara allting annat kvar :)

  • sommarbrud080809

    Ja då var man gift:) Lite konstigt är det att man helt plötsligt är någons fru:) Vi hade en toppen dag och allting var precis så bra som vi hade hoppats på och lite bättre!!

    celtic: Bra val av fotograf. Vi anlitade Hans och tar grymma bilder, så vi är helnöjda med honom!

  • FruHamberg

    Grattis sommarbrud!! Vart gifte ni er?

    Roligt att det händer lite här . Börja närma sig för många nu. Är det bara jag som ska ha vinterbröllop här?

  • Nienna

    Grattis sommarbrud! Berätta mer och så vill vi ju gärna se bilder!!!

  • Nienna

    AnnaochHenrik & östersund080823 (och om det är nån mer som gifter sig i helgen) - Hoppas verkligen att ni inte får sånt här busväder på lördag! Börjar ni bli nervösa? Mycket att göra de sista dagarna?

    Vilka är det som är gifta nu och vilka har sitt underbara framför sig?

  • AnnaochHenrik

    Nienna: Jo, det blir nog järnkoll på väderprognoserna framöver, men hittills ser det rätt okej ut, de påstår att det ska spricka upp närmare helgen! Jag börjar bli lite småstressad idag, men i stort sett är det rätt lugnt. Bakar bröd för fullt nu, det är en del som ska fixas när man gett sig tusan på att fixa det mesta själv...
    Lämnade för övrigt in förlovningsringarna på putsning idag, oj vad tomt det är på fingret nu

  • LinaM
    FruHamberg skrev 2008-08-17 15:33:58 följande:
    Grattis sommarbrud!! Vart gifte ni er?Roligt att det händer lite här . Börja närma sig för många nu. Är det bara jag som ska ha vinterbröllop här?
    Jag ska också ha vinterbröllop! Tror till och med vi ska ha samma dag om jag inte kommer ihåg fel... Har kollat allt på avstånd då jag har tyckt att det var så lång tid kvar, men nu är det ju mindre än ett halvår!!

    Grattis alla nyblivna fruar!!!
  • LinaM

    Såg precis att du gifter dig veckan efter oss, vi gifter oss den 14/2. Hur långt har du kommit i planeringen?

Svar på tråden Jämtlandsbrudar del 3