• Svar på tråden Jämtlandsbrudar del 3
  • Nienna

    Anna - Underbara bilder (ja, jag tittade på allihop ) och ni var superfina!

  • FruHamberg

    sotnos- Grattis!! Ni var jättevackra!

    Anna- Jättefina bilder, förstår att det blir svårt att bestämma vilka ni ska beställa .

  • Sotnos080906

    FruHamberg:
    Tack!! Vi är väldigt glada över bilderna. vi har en bild som jag inte har lagt upp, när våra fyra hemmavarande barn står tillsammans med oss och vi bildar en cirkel.
    Den bilden älskar jag!
    Hur går det med dina planer?

    Själv är jag nöjd med bröllopsplanerandet! Vi kommer att förnya löftena om tio år, men då blir det inget dunderkalas, utan på en strand i land långt borta...

  • FruHamberg

    Sotnos- Jo, planeringen börjar väl ta fart igen. Vi ska ta tag i inbjudningarna snart. Sen måste vi försöka att hitta ett band till bra pris, nån som har några förslag?? Vi har det mesta under kontroll, men så är det 5 månader kvar så jag har säkert glömt en massa saker... hehe. Tur att man tycker att det är roligt att planera för det är mycket man ska få ihop .
    Vi ska oxå förnya löftena, gärna flera gånger . Första gången blir när en nära kompis till oss blir prästvigd, om ca 5 år.

  • Sotnos080906

    FruHamberg:
    Vad kul för henne att få förnya löftena! Min man har inga problem att förnya löftena varje vecka... *s*
    Tyvärr är jag urkass på band, jag gav upp allt sådant när jag insåg att man måste planera det i tid, och det hade inte jag gjort!

  • FruHamberg

    Ja, det verkar ju inte finnas så många band i denna stad!! Blir snart galen . Tur att vi har en kompis som jobbar som dj, han kan alltid ställa upp. Men jag hade velat ha band i en timme eller två från början... Nåja, det löser sig alltid.
    Hur är livet som nygift då sotnos? Skönt att få kalla han för din man eller?

  • Sotnos080906

    FruHamberg:
    Jag fullkomligt älskar det! I mitt huvud så har jag en pingpongmatch med ordet "FRU" som studsar fram och tillbaka hela tiden...
    Vi pratar med varandra flera gånger per dag just för att få säga "Din/Min fru" eller "Din/Min man". Tänk att så små ord kan skapa en sådan innebörd. Helt gudomligt!

    Appropå band vet jag att jag har varit inne på en sida för artister här i jämtland. Där fanns det ett bra utbud på allt möjligt. Jag ska leta lite så ska vi se om jag kan finna den länken.

  • Sotnos080906

    FruHamberg;

    Jag vet inte mycket om innehållet men kolla in denna sidan;
    www.musik33.se/

    Det är inte den länken jag pratade om, men en början.. *s*

  • FruHamberg

    Sotnos- Förstår att det är härligt . Tack så mycket för tipset, ska genast kolla upp det!

Svar på tråden Jämtlandsbrudar del 3