• celtic

    Jämtlandsbrudar del 3

    Hej! Tänkte kolla om någon av er jämtlandsbrudar har någon erfarenhet av fotografen Hans Paulsson? Han kom upp när jag googlade på fotograf Östersund men jag har aldrig hört talas om honom.

  • celtic
    sommarbrud080809 skrev 2008-07-26 20:05:08 följande:
    celtic- Vi har anlitat honom, han verkar väldigt duktig och proffsig. Han var skidskytte vw:s officiella fotograf så jag tror nog han är jätteduktig:)Nu är det inte långt kvar... Börjar bli lite smått nervös:)
    Vad bra då får jag höra om du var nöjd med honom efter ditt bröllop :)Så svårt att veta vem man ska välja utan rekommendationer.

    Till er alla: finns det någon brudaffär i Östersund, där man kan hyra underkjol och pälsjacka?
  • celtic
    Nienna skrev 2008-07-30 08:41:25 följande:
    celtic - Kolla på Agnes Olsson (Parelle heter det väl nu?), Ateljé Grönlund eller Ateljé Lilia.
    Tack för tipsen ska kolla upp det genast!
  • celtic

    Är det någon fler som ska ha festen på Mr Husmans festvåning? Var uppe i Jämtland och kollade på lokalen igen och pratade med hon som har hand om den. Måste säga att hon inte var jätteflexibel och verkade mest tycka att det var jobbigt om jag ville ändra på något.

    Jag har iallafall bokat fotografen Hans Paulsson, han var supertrevlig och har väldigt bra priser. Så skönt att ha det fixat, nu är bara allting annat kvar :)

  • celtic
    sommarbrud080809 skrev 2008-08-17 15:14:27 följande:
    Ja då var man gift:) Lite konstigt är det att man helt plötsligt är någons fru:) Vi hade en toppen dag och allting var precis så bra som vi hade hoppats på och lite bättre!! celtic: Bra val av fotograf. Vi anlitade Hans och tar grymma bilder, så vi är helnöjda med honom!
    Åh vad kul grattis! Lägg gärna upp bilder så jag får se :)
    Fruhamberg: Jag ska också ha vinterbröllop, 14 februari 2009.
  • celtic

    Hur ska ni ta er från kyrka till festlokal? Hyr ni ngn cool bil eller vad? Några bra tips på var man kan få tag på transport som kör på vintern?

  • celtic

    Fru Hamberg: Vet inte när vi ska skicka inbjudningarna, innan jul tror jag iallafall. Funderar på att skicka save the date kort, ska ni göra det?

  • celtic

    Hej alla! Tillbaka efter semester och massa skolarbete. Tänkte höra om någon har erfarenhet av bandet Mango eller deras frontman/DJ Martin Kjellerstedt?

    Ditte: Tar också jättegärna emot tips om frisör. Tack alla!

Svar på tråden Jämtlandsbrudar del 3