• Annaoc­hHenri­k
  Äldre 22 Jul 11:18
  25097 visningar
  147 svar
  147
  25097

  Jämtlandsbrudar del 3

  3 månader går fort, det är redan dags för tråd nummer 3!
  En del av oss har redan blivit gifta, andra blir det snart och en del har länge kvar

  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-07-22 11:19
  Del 2: www.brollopstorget.se/Forum-5-66/m2868077.html
  Del 1: www.brollopstorget.se/Forum-5-66/m2686250.html

 • Svar på tråden Jämtlandsbrudar del 3
 • Annaoc­hHenri­k
  Äldre 22 Jul 11:20
  #1

  Hoppas ni hittar hit nu, tjejer!

 • FruHam­berg
  Äldre 22 Jul 12:56
  #2

  Har hittat

 • Sotnos­080906
  Äldre 22 Jul 19:20
  #3

  Jag med!

  Grattis Nienna!

 • ditte1
  Äldre 22 Jul 19:42
  #4

  Va bra att nån håller ordning på oss! Nu är jag här o kollar!
  ditte

 • ditte1
  Äldre 23 Jul 10:42
  #5

  Måste bara få pysa ut lite ilska o irritation..!!
  Håller på att bli galen på abigale -kinafirman som sytt mina klänningar... Det är säkert 3 veckor sedan jag fick bilder från dem, o min klänning ser väl ok ut men inte min tärnas, mammas o dotters... Klagade o sa att så skulle de inte se ut enligt min skriftliga önskan o bilderna. Sen har jag inte hör ett ord!! Säkert mailat 20 ggr. Från början snällt o artigt o hört om de möjligtvis kunde göra ändringarna. Nu senaste veckan har jag bara bett dem svara och skicka klänningarna -så att jag får hit dem o kan bestämma om jag måste akut leta nya...
  Som sagt håller på att bli galen. Beställ inte därifrån är ni snälla... då kanske ni oxå blir galna :)
  Annars letar jag underhållning till middagen, försöket pyssla ihop förslag till hur vigsel o festprogram ska se ut. Väntar på att kocken ska få ihop ett buffe förlsag på Verkön osv.
  Hoppas att allt är bättre med er andra brudar!
  Hälsn från ditte

 • FruHam­berg
  Äldre 23 Jul 13:09
  #6

  Men vad 17!!! Har du fortfarande inte fått dina klänningar? Jag som hade tänkt att beställa därifrån, tror nog att jag tar nått annat företag... Trist att du måste tjata.

  Funderar oxå på det här med underhållning. Skulle vilja få tag på ett bra band, som spelar väldigt blandad musik och är billig... Några förslag?

  Nu är det inte så länge kvar för dig ditte... Har alla osat?

 • ditte1
  Äldre 23 Jul 16:43
  #7

  FruHamberg jag kan ju rapportera hur klänningen är om/när (?) den kommer så vet du lite mer...
  Osa är på fredag o faktiskt är det nån enstaka kvar som inte osat... men det löser sig. Hittils kommer alla utom ett par. Vi hade bjudit alla barn också ... men nästan alla kommer utan, de vill vara barnfria så då måste vi ändra upplägg lite på kvällen. Hade trott mer på barnkalas :) och en tidig kväll...:)
  Nu blir det till att hitta på nåt kul till våra gäster!

  Korsitaket!! Undertiden jag skrev det här kom ett mail att mina klänningar skickats idag!! Äntligen! Både roligt o hemskt!! Ha ha! Lär säkert återkomma om detta en maaassa gånger -inget är ju som väntans tider!
  ditte

 • FruHam­berg
  Äldre 23 Jul 18:09
  #8

  Ditte
  Vad spännande, då är det ju inte många dagar kvar nu.
  Festen blir säkert jättebra, bara man är lite fexibel så ordnar sig det mesta ju.

  HUr ska ni ta er till verkön sen? Har ni hyrt en stor båt, eller åker ni flera omgångar med båttaxin? Hur många blir ni förresten?

 • Annaoc­hHenri­k
  Äldre 23 Jul 18:14
  #9

  Idag är det en månad tills jag blir fru

  Och jag har en miljon saker att göra, och ingen ork/motivation... Hoppas jag får en nytändning när jag jobbat klart den här veckan, för sen är jag äntligen ledig och kan ägna mig åt bröllopet så mycket som behövs!

 • ditte1
  Äldre 23 Jul 20:28
  #10

  Anna! hoppas att det känns bättre när du blir ledig, det tror jag i allafall!! Då blir det nog roligt igen! Ska ju dessutom bli fint väder till helgen! Här uppe har det varit kallt o blåsigt så det blir härligt!
  FruHamberg: vi åker med Verköns tacxibåt, den tar 6 pers varje gång och känns rätt stor o säker (och man går in i den, så det är ingen fara med krona o frisyr -som jag var nervös för!).
  Vi blir ca 40-45 st. De kunde fixa en båt till oxå så de kan köra dubbelt -de trodde att det skulle ta max en timma att få över alla. Under tiden kan ju gästerna mingla lite i sockenstugan vid kyrkan, ska ha bubbel o smågott där, sedan ska väl endel checka in på hotellet o passa på att packa upp, gå på toa osv. Vi fotas under tiden, jag tror att det borde funka!
  ditte

Svar på tråden Jämtlandsbrudar del 3
Logga in
Bli medlem