• ditte1
    Äldre 22 Jul 19:42
    30540 visningar
    147 svar
    147
    30540

    Jämtlandsbrudar del 3

    Va bra att nån håller ordning på oss! Nu är jag här o kollar!
    ditte

  • ditte1
    Äldre 23 Jul 10:42
    #5

    Måste bara få pysa ut lite ilska o irritation..!!
    Håller på att bli galen på abigale -kinafirman som sytt mina klänningar... Det är säkert 3 veckor sedan jag fick bilder från dem, o min klänning ser väl ok ut men inte min tärnas, mammas o dotters... Klagade o sa att så skulle de inte se ut enligt min skriftliga önskan o bilderna. Sen har jag inte hör ett ord!! Säkert mailat 20 ggr. Från början snällt o artigt o hört om de möjligtvis kunde göra ändringarna. Nu senaste veckan har jag bara bett dem svara och skicka klänningarna -så att jag får hit dem o kan bestämma om jag måste akut leta nya...
    Som sagt håller på att bli galen. Beställ inte därifrån är ni snälla... då kanske ni oxå blir galna :)
    Annars letar jag underhållning till middagen, försöket pyssla ihop förslag till hur vigsel o festprogram ska se ut. Väntar på att kocken ska få ihop ett buffe förlsag på Verkön osv.
    Hoppas att allt är bättre med er andra brudar!
    Hälsn från ditte

  • ditte1
    Äldre 23 Jul 16:43
    #7

    FruHamberg jag kan ju rapportera hur klänningen är om/när (?) den kommer så vet du lite mer...
    Osa är på fredag o faktiskt är det nån enstaka kvar som inte osat... men det löser sig. Hittils kommer alla utom ett par. Vi hade bjudit alla barn också ... men nästan alla kommer utan, de vill vara barnfria så då måste vi ändra upplägg lite på kvällen. Hade trott mer på barnkalas :) och en tidig kväll...:)
    Nu blir det till att hitta på nåt kul till våra gäster!

    Korsitaket!! Undertiden jag skrev det här kom ett mail att mina klänningar skickats idag!! Äntligen! Både roligt o hemskt!! Ha ha! Lär säkert återkomma om detta en maaassa gånger -inget är ju som väntans tider!
    ditte

  • ditte1
    Äldre 23 Jul 20:28
    #10

    Anna! hoppas att det känns bättre när du blir ledig, det tror jag i allafall!! Då blir det nog roligt igen! Ska ju dessutom bli fint väder till helgen! Här uppe har det varit kallt o blåsigt så det blir härligt!
    FruHamberg: vi åker med Verköns tacxibåt, den tar 6 pers varje gång och känns rätt stor o säker (och man går in i den, så det är ingen fara med krona o frisyr -som jag var nervös för!).
    Vi blir ca 40-45 st. De kunde fixa en båt till oxå så de kan köra dubbelt -de trodde att det skulle ta max en timma att få över alla. Under tiden kan ju gästerna mingla lite i sockenstugan vid kyrkan, ska ha bubbel o smågott där, sedan ska väl endel checka in på hotellet o passa på att packa upp, gå på toa osv. Vi fotas under tiden, jag tror att det borde funka!
    ditte

  • ditte1
    Äldre 29 Jul 12:35
    #27

    Nu är min klänning i Sverige! Hos tullen! Skräckblandad förtjusning!? är väl ordet just nu!
    Ha det bra i värmen! Yra lugnt!
    ditte

  • ditte1
    Äldre 2 Aug 22:12
    #34

    Varit utan bredband i 2 dygn... klarar mig inte utan internet!
    Ja nu har klänningarna kommit. Min ser bra ut o passar så jag är nöjd med dem. Min dotters klänning är jättefin men typ 25 cm för lång... men det fixar vi. Mammas klänning var också för lång och livet på klänningen ( hade bett om separat liv o kjol... men icke) är hemskt. Vi ska kanske försöka göra om det till en kjol o fixa ett nytt linne :) jackan är ok. Min tärnas klänning är HEMSK i färgen, grällt mintgrön ala 80-tal... så den utgår helt. Annars är allt mkt välsytt o fint fodrat osv. Det som är som gör mig riktigt förbaskad är att min slöja inte är med i mitt paket som jag dessutom fått betala jättemycket i tull på också... Jag specialbeställde en slöja i spets, riktigt lång som kostade 95 dollar istället för deras standard för 20 dollar!! Riktigt irriterande efter allt tjorv. Har verkligen varit jättesvårt att ha mailkontakt med dem, ibland har det tagit veckor innan man fått ett svar, ibland inte ens på frågan. Och nu måste jag börja om igen... skit också.
    Och Verkön bara tjorvar också. De verkar byta personal där ideligen, och allt tidigare personal lovat bara ändras... Så just nu är jag verkligen skitless på allt det här o börjar ångra att jag beslutat mig för bröllop och inte rymmer till LasVegas... lycka till alla ni andra...
    Jag ska sura lite, så blir säkert allt bra om några dar :)
    ditte

  • ditte1
    Äldre 3 Aug 08:16
    #36

    sarmarg: Jag beställde från Abigaleweddingdress. De är nog duktiga på brudklänningar men inte andra klänningar. Min är jättefin. Men jag skulle nog inte rekommendera dem eftersom det är så otroligt trögt med kommunikationen.
    -Jaa då det löser sig nog! Måste bara häva ur mig lite surt ibland ;).
    Lycka till med planderingen o grattis till kommande bröllopet.
    Välkommen hit! Hoppas att jag inte avskräckt dig från att beställa.
    Hälsn ditte

  • ditte1
    Äldre 3 Aug 16:36
    #39

    Tack, skönt med några som förstår :)
    ditte

  • ditte1
    Äldre 4 Aug 12:51
    #46

    Lycka till! Ska hålla tummarna för att regnet o blåsten slutar!
    ditte

  • ditte1
    Äldre 12 Aug 13:05
    #58

    Halloj! Var det inte ett gäng jämtlandsbrudar som skulle gifta sig nu i helgen som var??!!
    Grattis i efterskott!
    Jag minns inte riktigt men jag tror det.
    Vi kämpar vidare med våra förberedelser. Hoppas det går bra för alla andra!
    Hälsn ditte

Svar på tråden Jämtlandsbrudar del 3