Inlägg från: Diamonds are a girls best friend |Visa alla inlägg
  • Diamonds are a girls best friend

    080830

    Härliga möhippor ni fått töser, jag, Lollick & Kassandra får rapportera våra nästa vecka förhoppningsvis!

    Det blir ingen morgongåva till gubben, vi resonerade lite som Lollick, själva bröllopet och resan blir våran present till varandra.

    Vad som är kvar, hm har 10 festhäften att häfta ihop sen är ja klar med alla trycksaker, som bordsplacering har jag ett svart kort med en vit ruta där ett guld hjärta sitter sen är texten på vitt papper med vågade kanter på det svarta (svårt att förklara) matchar iaf våra festprog, vigselprog och inbjudningar.

  • Diamonds are a girls best friend

    Augustibruden; tycker dom var jätte fina.
    Lollick; Favours är små presenter som tack till gästerna.

    Jaha igår fick jag min möhippa!!

    Hade ledigt från jobbet och skulle vara hundvakt, var lite misstänksam för orsaken till hundvakten hade hela tiden ändrats, sen såg ja att min barndomskamrat skulle vara ledig från jobbet idag och hon bor inte i min stad längre så när jag möter henne på vägen till mina föräldrar så förstod ja, så efter lunch m papps så tog de mig. Vi hade jätte trevligt, först spökade de ut mig och drog med mig på ett köpcentrum där ja fick sälja fräckisar, gick rätt bra. Sen åkte vi och spelade laser-doom, så kul men sååå svettigt vi var helt blöta i svett efter, sen blev det dans´plattor, sumobrottning i dräkter (varmt!) och sist badtunna, jätte mysigt. Vi svidade om och åt på god restaurang, sen gick vi hem till en av tjejjerna och drack vin och pratade och spelade lite spel, toppen kväll så var hel nöjd, bra med sovmorgon idag!

  • Diamonds are a girls best friend

    Kassandra, det finns ju både geléhjärtan och chokladhjärtan att köpa, marabou har ju en ask med chokladhjärtan som säljs på varenda matbutik samt att geléhjärtan brukar inte heller vara för svårt att få tag på vid ngn matbutik.

    Augustirosen; Hoppas du kryar på dig snabbt men bra att det kommer nu och inte nästa vecka! Är rätt hes här men det beror på att ja skrattade som en tok igår Man ser väldigt rolig ut i en sumodräckt som är i skepnad av en kyckling

  • Diamonds are a girls best friend

    Oj oj oj, bara 1v och 1 dag, det är sååå lite, men känns så overkligt så har inte hunnit blivit nervös. Har semester från idag för att knyta ihop säcken så att säga. Och det känns skönt måste jag erkänna, så har njutit av film o Kinamat idag då karln jobbar kväll, ska göra en ordentlig lista imon så att ja verkligen har kolla på läget...vill inte glömma ngt!

    Undrar hur lite man kommer sova fredagen innan, typ 10 min...?

  • Diamonds are a girls best friend

    Vi får se imon vilka som blivit hippade, väntar med spänning på alla berättelser!

    Men nu tjejjer är det bara 1v kvar! Tänkte när ja vaknade vid 9-tiden att oj idag om 1v sitter jag hos frissan, härlig (men overklig) känsla

  • Diamonds are a girls best friend

    Nu är karln på svensexa, de hämtade honom 14,15 idag satte på han en klänning och ögonbindel, vet att de ska åka go-cart och sedn åka till en stuga för att bada tunna och antar dricka en del, har erbjudit mig att hämta dem, undrar när de ringer och hur berusad han är

  • Diamonds are a girls best friend

    Lollick, härlig möhippa du fick så du kände på dig rätt!

    Jadu vädret rår vi inte på, jag håller tummarna för att det iaf är uppehåll mellan 14-17 det är då vi är utomhus, sen kan det gärna regna på kvällen om det vill, då sitter man iaf inne. Vi har haft en toppen helg här i Dalarna med sol och sommar, men vågar inte hoppas på att det blir så 2 helger i rad

    Men inget kan förstöra våran dag tjejjer, dessutom ska ju regn ge ett lyckligt äktenskap!

  • Diamonds are a girls best friend

    Våran fotograf har alltid fotograferat utomhus och har ALDRIG behövt ställa in en fotografering, så det låter ju positivt, även om det regnar så lättar det alltid för lite fotografering.

  • Diamonds are a girls best friend

    Våran bestman läste igenom våra festprogram igår och hittade ett megafel som man inte bara kan låta bero, i har nämligen samma sida tryckt 2 gånger *suck* Så sitter nu och klistrar in den sidan som ska vara, jag som trodde ja var klar med alla papperssaker.

    Augustirosen, tycker helt klart att du kan köra med vanliga servetter, vi har tryckta servetter till dukningen men till kaffet och spill får det duga med enkla vita från IKEA.

    Augustibruden, lycka till imon på vigselsamtal, håller nog med dig att det är lite sent, även om man hinner så vill man ju gärna få det gjort för att lugn nerverna lite, men prästen kanske har så mkt på g så för att hålla rudparen fräscht i minnet så kanske det är lättast att ses samma vecka?

  • Diamonds are a girls best friend

    Ja nog längtar man till lördag! Inatt drömde jag att det var fredag och att ja precis skulle lägga mig, allt var fixat och det kändes så bra, lite trist att vakna och komma på att det bara är tisdag och har fortfarande lite pyssel kvar. Men om 40min ska ja på min provsminkning och det ser jag framemot, 2h att bli ompysslad! Skönt att få se hur det blir oxå!

  • Diamonds are a girls best friend

    Flooora, nej vad trist, men det blir ju så där ibland att hjärnan inte är med, och antar att det inte är axelband som kan plockas bort? Trist men som sagt du får spara dem till natten eller kanske en romantiskt helg lite senare.

  • Diamonds are a girls best friend

    Kassandra, tycker den första bilden var finast, men alla var jätte fina, men om man ska välja så blir det ettan.

    Här rullar allt på, fått festprog. helt klara nu. Hade hela kvällen inbokad då en vän som bor i Italien undra om vi skulle gå o shoppa idag, sa att jag kunde avvara 2h, men då visar det sig att hon och en till tjej som missade möhippan har planerat en liten egen hippa så fick snällt boka om em så kommer de o hämtar mig kl 15 vet bara att vi ska avsluta med mamma mia filmen, så jag får en liten sväng till idag, ska bli så skoj. Frågade karln om det var ok att de drog iväg med mig och han svarar:
    Vad är en kväll nu när vi har hela livet framför oss, det är då man bli kär på nytt!

  • Diamonds are a girls best friend

    TE!!! Tack så mkt det hade ja helt glömt, även glömt tillbehören som socker, mjölk och saketter - dricker ju inte kaffe själv!
    Tusen tack augustirosen!

  • Diamonds are a girls best friend

    1 dag kvar!!! *pirr* Då ska man fixa det sista idag, alltså: putsa ringar, fixa blommor till bordsdekorationen, dukning kl 18 + naglarna! KÄnns som om allt är under kontroll!
    LottaAnders, kunde sova inatt som var men blir nog svårare ikväll. Spelade singstar o drack minttu med en kompis igår så somnade som en stock men det receptet törs man ju inte ta ikväll

  • Diamonds are a girls best friend

    Åhh man är den 1a bruden som skriver så här dagen efter, är hur trött som helst! Sov typ 4h dagen innan pga nerver sen var det högt tempo hela dagen, hos frisören mellan 9-14, fotografering fram till vigseln, sen helt plötsligt stod vi bara där utanför kyrkan så var det dags att bli fru! Helt galet, vigseln blev jätte fin och efter det så blev det fest fram till 01.30, maten var god, vårat "toastpar" var toppen inget gick fel och alla vara glada och vi var glad, åkte till vår svit som var fin, MEN vi hade en obäddad säng med knäckebröd i!! Då blev vi matta vi var ju så trötta, fick se till att få renbäddat och efter lite mys så somnade vi - då halv sex på morgonen väcks man av väckarklockan på TV:n som nån ställt på väckning... så bortsett från hotellets missar (de hade ingen frukt och godiskorg + champagne som utlovat heller) som vi kommer att klaga på imon så har vi haft det toppen, god frukost och bubbelbad på fm, lunch hos föräldrar idag med rester från igår och nu bara lugnt och skönt, så sticker vi till Scottland imon! Så dax att packa! Men nu vill jag bara ha våra kort, jobbigt att vänta 5-6 v, men det var ju över 2000kort som hon skulle kolla över!!
    Kram på er alla och hoppas eran dag blev lika bra som för oss, väntar med spänning på era berättelser!

  • Diamonds are a girls best friend

    Som brudpar kan man aldrig komma försent, vigseln kan ju inte starta utan!

  • Diamonds are a girls best friend

    Status är ändrat och jag är nu hemkommen från våran bröllopsresa som varit jättebra, vi har bott på finfint hotel i Göasgow-Scotland och hade ju önskat oss fickpengar som vi fick så vi har levt som kungar och drottningar, god mat och shopping osv. Maken (känns konstigt att skriva...=) blev dock sjuk men bortsett från det så var resan perfekt.

    Just ja skrev ju tidigare om knäckebröd i sängen på hotellet + väckning, tydligen är detta ett vanligt skämt så min kompis + sambo hade fixat det och trodde de var jätte roliga, vi uppskattade inte det, hur är det med er andra har ni hört om det här buset och skulle ni tycka det var kul?

  • Diamonds are a girls best friend

    Usch har räknat ihop alla utgifter idag och inser att vi spräckte budgeten med 20 000:- Men men sånt är livet, vi var ju nöjda med hela dagen iaf.

  • Diamonds are a girls best friend

    Åhh vill oxå ha mitt nya namn! Hoppas det kommer den här veckan!

    Jadu som sagt, trots att man överstigit budgeten så är det som du säger, värt varenda krona!

  • Diamonds are a girls best friend

    Fy vad tråkigt, det är ju en sådan sak man verkligen inte vill vara med om, hoppas du får tag på vigselförrättaren och skäller på honom, sånt här ska ju inte få hända!

Svar på tråden 080830