• Linn74

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 2

    Jag vill gärna vara med!
    16/5 Aspenäs Herrgård

    Hur får man tag i en bra VF? Tar man en från sin egen kommun eller en från Lerums??

  • Linn74

    Skille: Tack tack :)
    Vi har gjort en gästlista, bokat lokal för vigsel och fest samt beställt min klänning. Det som återstår är resten av kläderna, välja blomsteraffär (och bukett såklart), frisör, smink, blomstersmyckning, vigselförrättare... Transport för brudparet (troligtvis häst och vagn), hotell på bröllopsnatten...
    - OJ det var mycket!!! Jag som tyckte vi hade kommit så långt... :)

    Hur går det för er??

    Tx2: Tack för tipset, ja eftersom ingen av oss är från kommunen vi bor i, så känns det lite onödigt att ta en VF därifrån eftersom vi ändå inte känner nån personligen :)

  • Linn74

    Just det ja, färgtema...

    Vad har ni valt för färger?
    Jag var ett tag inne på vinrött och begie, men det kanske känns för "tungt" på vårbröllop?

  • Linn74

    Vendel och Angelica:

    Hej! Vi ska vigas borgerligt.
    Åh uppskissad klänning!?? Har du egen design på den??? Spännande!!

  • Linn74

    Ja, VAR ska man låta färgerna gå igen??? man vill ju liksom inte att det ska bli "overkill" även om man gärna vill ha det enhetligt... ;)

    Jag tänker servetter och bordsdekorationer, någon enstaka blomma i brudbuketten och inbjudningarna.

  • Linn74

    Har ni kollat upp make up och håruppsättning och sånt?? Jag har inte en susning om vem man ska anlita... Tips emottages tacksamt!

    Och hur funkar det rent praktiskt, brukar man be make-upartisten/sminkösen komma till frisörsalongen? Vem hjälper till med påklädning?? Gör de det med?

  • Linn74

    Baver: Tackar :) Just det, typsnitt... Jag är just i valet och kvalet mellan Petra script och Linotype Zapfino. För "plain text" kommer vi att använda Calibri för att det ska bli lite mer lättläst.

    Danielaa: Vad mycket du har fixat redan!! :) Jag har ett litet problem vad gäller inbjudningar. Vill gärna få med så mycket som möjligt utan att det blir en hel roman. Funderar på att trycka upp ett enkelt kort och sedan hänvisa till en webbsida där vi lägger upp all info.

    Bringsoniou: Fy vad taskigt med lokalen! Tänker ni kolla efter andra alternativ då eller?

    Skille: Champagne är jättefint, det finns väl champagnefärgade rosor??? Sidenband i champagne vet jag att det finns. Tänkte ni lite gammelrosa då, eller mer ljusrosa?

  • Linn74

    Vad kan man fylla ut vigseln med om man inte har några psalmer eller sånger? Tips emottages tacksamt ;)

    Vi ska ju såklart ha in- och utgångsmusik och jag satt hela kvällen i går och lyssnade på bröllopsmusik på kyrkomusik.se. Jag kommer gå och nynna på bröllopsmusik hela dagen, det riktigt ringer i öronen. :)

    Har ni bestämt musik för in- och utgång??

  • Linn74

    Tx2: Det låter som ett bra pris. Vad jag har förstått så skiljer det enormt i pris, men ca 2000 för smink+hår är väl inte helt ovanligt...

    Kungälv har åtminstone 2 butiker som säljer bröllopskläder. Bägge ligger på Ytterbyvägen, snett mittemot Vero Moda-butiken.

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2