• Ceasara

    Vinterbröllop 08/09 nr 2

    Vår gamla tråd stängdes. Dags för en ny...

  • Svar på tråden Vinterbröllop 08/09 nr 2
  • BlendaSigne

    Hej,
    Vi ska gifta oss i Furudal, på herrgården - min dröm e ju att det ska vara snötäckt i december, detta är dock ej en skälvklarhet, så det är ganska "ostadiga" planer ännu... Men de tips som Simone B bidrig med ska jag gladligen ta med mig i mina planer. Fyrverkerier samt varm dryck e ju tipp-topp! :)

    2e Advent: Ang spriten, man kan lämna tillbak oöppnade flaskor på systemet (om man har kvitto kvar)... så "better safe than sorry" skulle jag köra på.

  • 2e advent

    Ja jag har hört det men vi ska ju åka till Tyskland och då kan man inte lämna tillbaka, eller det orkar man ju inte i alla fall

  • 3Jane

    Åh det lät ju verkligen hur mysigt som hellst med de där utomhus-vigsel-tipsen. Nu blev jag nästan sugen. Men, vi har nog bestämt oss för inomhus ändå. Tar också tacksamt emot tips för hur man får det vackert inne. Men vi har sån vacker lokal i sig så jag tror nog det blir bra ändå. Jag är mer för att fixa mys i festlokalen.
    Varm dryck tänkte vi ha fast själva vigseln kommer vara inomhus, vi tänker servera den innan man går in medan alla står utomhus och minglar lite och väntar på att bli insläppta.

    Smart och börja provdricka vin så man vet vad som är gott och prisvärt! Vi har nog också tänkt ta oss till Tyskland och helst innan det börjar bli halt och obehagligt på vägarna. Men vi måste nog räkna lite på det, är det så att man känar på det eller är det marginellt, nån som vet?

  • Simone B

    Om ni är rädda att det blir för lite kan ni räkna på vad som kommer att gå åt, köpa det i Tyskland, och sen köpa en buffert på systemet. Bufferten kan då lämnas tillbaka om det inte går åt!

  • Simone B
    3Jane skrev 2008-07-14 17:53:28 följande:
    Åh det lät ju verkligen hur mysigt som hellst med de där utomhus-vigsel-tipsen. Nu blev jag nästan sugen. Men, vi har nog bestämt oss för inomhus ändå. Tar också tacksamt emot tips för hur man får det vackert inne.
    Mmm, jag blev också lite sugen... Och vi som efter många, många om och ännu flera men äntligen har bestämt oss för inomhus. Usch, jag är alldeles för velig! Kanske ändå...
  • 3Jane

    Nädå jobbar och står i, semestern är redan slut för min del :)
    Hur går det med planeringen? Inte så jättelångt kvar för nån av oss nu!

  • Novemberbröllop08

    Planeringen går bra. Idag ska vi fixa blommorna och i slutet av aug skickar vi ut inbjudan och tårtan beställs då med. Sen är det inte mycket kvar att göra

  • 3Jane

    Oj lyx! Vi har tusen saker kvar tyvärr :/

    Måste ta tag i inbjudningarna när jag kommer hem, jobbar i Leksand men bor i Sthlm så det är lite jobbigt.

  • Soon to be Mrs P

    Det känns ganska lugnt på planeringsfronten just nu, måste ha glömt något...

    Några tips på hur jag kan få snöflingor och kanel med i dekorationer i kyrkan och festen?

    Inbjudningarna skickade, när de öppnade strösslade det ut stansade snöflingor i skimrande papper =-)
    Och färgtemat är vitt, grönt och kanelbrunt. Har redan tänkt på att ha kanelstänger i buketten och ev binda kanelstänger runt blockljus till festen, men mer då? Kom igen! Jag behöver tips på snöflingor!

Svar på tråden Vinterbröllop 08/09 nr 2