• Virvel

    080809 del 4

    Nu är det dags att starta upp del fyra för alla som ska gifta sig den 9 augusti 2008.

    Den stora dagen närmar sig sakta men säkert och snart så är den här och tills dess kan det vara kul att prata med andra som ska gifta sig samma datum.
    Tänk när vi sitter här kvällen innan och önskar varandra lycka till.

    Välkomna alla gamlingar och alla nya till tråden.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-05-18 11:54
    Här är alla vi som gifter oss augusti 080809 i år

    Skriv gärna ert nick, datum och vart ni bor i landet

    www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m2910147.htm...

  • Svar på tråden 080809 del 4
  • Virvel

    Här är det molnigt men upphåll. Hoppas att det håller sig så här på lördag. Vi är väldigt glada just nu att vi beslutade oss för att ha kyrklig vigsel istället för borglig utomhus.
    Då hade jag varit ett nervvrak nu.

    Ska försöka komma i kontakt med prästen idag för att se om hon fick vår hindersprövning på posten. Tänk om den inte har kommit fram!

  • nilia

    Här vräker regnet ner idag igen Kollade en 5-dygns prognos, de få stunderna som de tidigare har visat lite sol är nu ersatt med moln! Börjar få lite panik faktiskt! Vill inte ha regn!!

    Jag tänkte köpa ett presentkort till en kompis som sminkar och fixar håren på mina 3 tärnor. Hon är inte utbildad, men väldigt duktig. Det kommer väl ta henne ca 3 h. Hur mycket ska man köpa presentkort för?

  • bridesilly
    nilia skrev 2008-08-04 09:08:50 följande:
    Här vräker regnet ner idag igen Kollade en 5-dygns prognos, de få stunderna som de tidigare har visat lite sol är nu ersatt med moln! Börjar få lite panik faktiskt! Vill inte ha regn!!Jag tänkte köpa ett presentkort till en kompis som sminkar och fixar håren på mina 3 tärnor. Hon är inte utbildad, men väldigt duktig. Det kommer väl ta henne ca 3 h. Hur mycket ska man köpa presentkort för?
    presentkort på vad?
  • bridesilly

    Onej nu får jag panik, prognosen för lördag är REGN här också...neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

  • nilia

    bridesilly:
    NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ Är du säker??????
    Var har du sett det?

    Presentkort på makeup store.

  • bridesilly
    nilia skrev 2008-08-04 09:30:21 följande:
    bridesilly:NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ Är du säker??????Var har du sett det?Presentkort på makeup store.
    japp jag kollade tomtabacken och jönköpingsområdet. du kan kolla vädret på www.dmi.dk kolla under verden och sen välj land och by

    köp ett presentkort på 500-600kr?
  • bridesilly

    By the way för alla som är intresserade av vädret inför lördag vädret på dmi brukar stämma rätt bra men vi hoppas och håller tummarna att vädergudarna har fel den här gången eller hur....GAAAAAAAAAAAAAH!

  • cindell

    Hmm, tur att vi fixade en backup plan om det skulle regna. Då kanske det är dags att inhandla saker för att pynta den lokalen då.... *suck*

  • nilia

    Det var ju iaf en liten sol i molnet och regnet, den solen beställer jag till fotograferingen och när vi går ut ur kyrkan och när vi ska åka vår flotte och när vi har fyverkerier. Ja jag beställer solen till hela dagen helt enkelt
    Asså det får verkligen inte regna.. blir så ledsen..


    bridesilly skrev 2008-08-04 09:32:34 följande:
    japp jag kollade tomtabacken och jönköpingsområdet. du kan kolla vädret på www.dmi.dk kolla under verden och sen välj land och byköp ett presentkort på 500-600kr?
  • cindell

    Men om dmi brukar stämma så får jag lita på det, moln men med sol. Skulle vara perfekt om det stämmer. YEY! Men backupen är kvar, kan ju ändra sig...

Svar på tråden 080809 del 4