• Annaoc­hHenri­k
    Äldre 22 Apr 17:50
    32521 visningar
    137 svar
    137
    32521

    Jämtlandsbrudar Del 2!

    Här kan vi Jämtlandsbrudar prata vidare!
    Här är länken till den gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-66/m2686250.html

  • Svar på tråden Jämtlandsbrudar Del 2!
  • Nienna
    Äldre 11 Jun 15:52
    #71

    Jag skulle ringa Frösö kyrka på en gång och fråga dem, den är ju rätt populär den kyrkan...

  • Annaoc­hHenri­k
    Äldre 12 Jun 07:50
    #72

    Hur gör ni med tårtan, tjejer? Vi trodde att lillasyster skulle göra tårtan, men nu har hon backat ur... dels har hon dåliga förutsättningar(det konditori hon jobbar på nu har inte möjlighet att göra så stora tårtor, så hon skulle få charma in sig på sitt gamla jobb som har bättre föutsättningar), dels jobbar hon sent på fredagen så det skulle bli bakande natten till lördagen i såna fall. Sen känner hon väl att det blir en sån press på henne att den ska bli perfekt, att hon är stressad redan nu. Och stressad ska inte lillasyster behöva vara! Så nu blir det till att titta på andra alternativ.
    Vem gör era tårtor? Jag funderar på Wedemarks eller Törners.. Är det någon av er som har koll på hur de ligger prismässigt i förhållande till varandra?

  • ditte1
    Äldre 13 Jun 13:49
    #73

    Törners, pga att Verkön samarbetar m dem -vet inte vad de kostar ( helt galet!!) men har provsmakat på mässan och det var mycket gott :)
    Skulle vilja ha en tjusig som de amerikanska men det verkar inte gå här... och tyvärr har jag inte tid och ork att baka den själv, vilket jag egentligen tror är helt möjligt.
    Lycka till!

  • Annaoc­hHenri­k
    Äldre 14 Jun 07:57
    #74

    ditte1: Javisst skulle det vara möjligt att baka den själv i teorin! Men vi gör ju vår egen buffé, så jag tror proffsen får ta hand om tårtan, annars blir det nog liiiite mycket att göra...
    Har pratat mer med lillasyster nu om vilka hon kunde rekommendera, hon som har koll på branschen och har jobbat på flera av stans konditorier... Hon sa att Törners är klart bäst, och dyrast. Wedan gör också kanongoda tårtor och är lite billigare... Får ringa dem och höra vad de kan erbjuda helt enkelt!

  • Nienna
    Äldre 14 Jun 12:25
    #75

    Vi kommer att beställa tårtorna från Simonssons i Strömsund, så får min pappa hämta upp dem på vägen. De tar 160 kr för en 10-12 bitars vilket blir ca 13-16 kr /bit. Kommer att ha rosa marsipantårta, fyllning vet jag inte än. Ska ev. köpa sån där färg man kan måla på tårtorna med och måla dit vårt monogram eller så dekorerar vi med levande blommor. Ska även ha en gräddtårta för de som är nötallergiker.

  • Silver­galen
    Äldre 14 Jun 18:40
    #76

    Hej, kollar lite på er tråd. Vi bor nu i Umeå med ska snart flytta till Østersund. Vi gifter oss i Umeå om två veckor!
    Vi har just fått dagisplats till våra barn på Frøja førskola (Frøsøn). Jag har fått jobb på Østbergsskolan. Ursækta mina ø och æ men jag skriver på en norsk dator...

  • Nienna
    Äldre 14 Jun 18:51
    #77
    Silvergalen skrev 2008-06-14 18:40:47 följande:
    Hej, kollar lite på er tråd. Vi bor nu i Umeå med ska snart flytta till Østersund. Vi gifter oss i Umeå om två veckor!Vi har just fått dagisplats till våra barn på Frøja førskola (Frøsøn). Jag har fått jobb på Østbergsskolan. Ursækta mina ø och æ men jag skriver på en norsk dator...
    Oj, bara två veckor kvar! Nervöst? Vi har 5 veckor kvar och nu börjar jag känna mig lite stressad!
  • Annaoc­hHenri­k
    Äldre 14 Jun 20:32
    #78

    Nienna: Man kanske skulle hämta tårtan från Strömsund?
    Vilket himla bra pris ni fått!

  • Nienna
    Äldre 14 Jun 20:50
    #79

    Anna - Det priset har de alltid på tårtor, tänker inte nämna nåt om bröllop. Ska in nån dag när vi kommit hem från Skåne och prata med dem om vilka fyllningar de har.

  • ditte1
    Äldre 16 Jun 12:01
    #80

    Anna ! Jag menade inte att du skulle göra den själv... det var ju jag själv som önskade att jag orkat och haft tid!!

    Nu har vi äntligen skickat våra inbjudningskort...! Jättesent jag vet, men nu är det gjort.
    Väntar och väntar på min klänning ha ha :) har inte fått svar på mina mail på över 1,5 vecka så det känns som om jag snart ska gå upp i limningen, eller vad man säger...
    Och vår tilltänkte toastmaster ska vara utomlands en lång period så det gick inte heller...
    Ha det bra allihopa!
    Hälsn från ditte

Svar på tråden Jämtlandsbrudar Del 2!