• Svar på tråden Jämtlandsbrudar Del 2!
  • Nienna

    Igår kom dotterns klänning, äntligen! Har lagt in bilder och skrivit lite om den i bloggen: brollopsplanering.blogspot.com

    Annars är det rätt lugnt, var och städade nere på bygdegården idag och passade på att reka inför festen. Det finns bara en vanlig spis där, så ev. kommer vi att värma några potatisgrätänger hemma (bara några hundra meter mellan). Köttet och tillbehören är ju kalla, så det är bara gratängerna.

    Sen så hittade jag två zinkbaljor där i ett förråd (typ som denna fast mindre: nordljusinredning.e-butik.se/show_product.asp&ref=%2Fsearch%5Fproducts%2Easp%3Fs%3Dzinkbalja%26s4%3Don%26s1%3Don%26s2%3Don%26s3%3Don%26x%3D0%26y%3D0)! Jag hade tänkt köpa en stor och fylla den med is och lägga i öl och cider, men nu slipper jag ju den kostnaden, helt perfekt!

  • Barefoot girl 07

    Hej alla!

    Jag hänger mig på, har läst tråden ett tag utan att skriva något, men nu är det dags att gå in helt och fullt. Ska gifta mig i Alsen 12 juli med efterföljande fest i Kluk. Bor i Stockholm och är själv från Norge och Finland, så tråden känns bra för att få lokala tips.

  • Nienna

    Barefoot girl 07 skrev 2008-05-31 19:26:09 följande:


    Hej alla!Jag hänger mig på, har läst tråden ett tag utan att skriva något, men nu är det dags att gå in helt och fullt. Ska gifta mig i Alsen 12 juli med efterföljande fest i Kluk. Bor i Stockholm och är själv från Norge och Finland, så tråden känns bra för att få lokala tips.
    Hej och välkommen hit! Hur kommer det sig att ni ska gifta er här uppe, om man får vara nyfiken?!
  • AnnaochHenrik

    Nienna: Vilken fin klänning din dotter ska ha! Helt underbar!
    Barefoot girl 07: Välkommen hit!

  • Barefoot girl 07

    Visst får man vara nyfiken Min sambo är från Brunflo, men har rötter i Alsen. Och Sverige ligger ju sådär lagom mellan Norge och Finland. Och Jämtland är både trevligare, vackrare och mer oss än Stockholm, så då blev det det. Får bara hoppas att det inte blir en riktig Jämtlandssommar nu, även om vi tagit höjd för det i vår planering och vårt val av lokal.

  • AnnaochHenrik

    Hur går det för alla Jämtlandsbrudar?
    Jag har varit lite duktig nu några dagar och ringt en del samtal, och planerat en hel del... Skönt när man kan känna sig lite duktig

  • Mys84

    Jag och m2b har också varit väldigt duktiga, spenderat mycket pengar, men duktiga. Det enda som är kvar att köpa är maten och spriten. känns väldigt skönt att ha allt klart.
    Vi har fått klart med vilka som kommer så nu ska jag börja med bordsplaceringen.
    Det enda som fortfarande stressar mig är hur vi åker till bröllopet. vad ska vi ha för bil?

  • Nienna

    Jag och barnen åker ner till mamma i Skåne på onsdag och ska vara där i 10 dagar. Då ska vi passa på att åka till Danmark (eller Tyskland, har inte bestämt oss än) och handla alkoholen, sen får mamma ta med den upp när de kommer till bröllopet.

    Annars är det rätt lugnt, men efter Skåneresan kommer det nog att bli febril aktivitet igen, då är det ju mindre än en månad kvar!!!

  • weddinggirl08

    Hej alla!! Imorgon är det bara två månader kvar och jag har lite panik! Börjar känna stressen!!! Hoppas ni har coolare nerver än en annan ;-D

  • April 99

    hej hej...var länge sedan jag tittade förbi...bröllopsplanerna har legat lite på is här(har ju bara funderingarna än), letar hus förfullt istället o så har vi ju sonen att ta hand om. Men nu så har vi börjat prata löst om dte igen o tusen frågor dyker upp. Tänket att dte här var stället där folk vet *blink blikn*

    Tänkte mig Frösö Kyrka-hur långt innan behöver man boka om man vill gifta sig i slutet av juli/början av augusti? Så jag vet om det är kört till nästa sommar eller om vi ska börja smida planer...

    allt ska ju planeras på distans dessutom(göteborg) så de är ju lite meck..men vi har varit ett par i tio år nästa år så de hade ju varit kul att fira det genom bröllop :)

Svar på tråden Jämtlandsbrudar Del 2!