• Annaoc­hHenri­k
    Äldre 22 Apr 17:50
    32518 visningar
    137 svar
    137
    32518

    Jämtlandsbrudar Del 2!

    Här kan vi Jämtlandsbrudar prata vidare!
    Här är länken till den gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-66/m2686250.html

  • Svar på tråden Jämtlandsbrudar Del 2!
  • Nienna
    Äldre 27 Jun 22:43
    #91

    Idag har vi varit och kikat på vår vigselplats och funderat på hur vi ska ha det där. Har lagt in några bilder i bloggen, kika gärna: brollopsplanering.blogspot.com

    Har även fått tag på en ny vigselförättare, den förra kändes inte helt hundra men hon jag fått tag på nu verkar ok (på telefon iaf). Vi ska träffas nästa måndag och prata om hur vi vill ha det osv.

  • Nienna
    Äldre 27 Jun 22:48
    #92

    Vad jag skriver konstigt, får varsin ska det ju stå- Ang. pris så tror jag de kostar typ 20-25 kr/st så det ska ju inte bli så dyrt.

    Ska även ha några germini att dekorera borden med, har köpt Galej värmeljushållare på IKEA (www.ikea.com/se/sv/catalog/products/36418000) som jag tänkte ha lite rosafärgat vatten i och en germini som får flyta där. Sen blir det rosa blockljus som jag fäst vårt monogram på (bilder i bloggen) på ljusfat i glas som jag köpte på Coop för 5 kr st, har några klara och några frostade.

  • Annaoc­hHenri­k
    Äldre 28 Jun 06:20
    #93

    Jag tvekar verkligen fram och tillbaka angående brudbuketten, om jag ska binda den själv eller låta ett proffs göra det. Svårt!
    Har pratat med tjejerna på Kärnan om bukett och de kändes vettiga och låg bra i pris, så förmodligen blir det de som får göra den.
    Har mailat Wedan om tårta nu förresten, ska bli spännande att se vad jag får för svar!

  • Mys84
    Äldre 28 Jun 13:27
    #94
    Nienna skrev 2008-06-27 22:43:50 följande:
    Idag har vi varit och kikat på vår vigselplats och funderat på hur vi ska ha det där. Har lagt in några bilder i bloggen, kika gärna: brollopsplanering.blogspot.comHar även fått tag på en ny vigselförättare, den förra kändes inte helt hundra men hon jag fått tag på nu verkar ok (på telefon iaf). Vi ska träffas nästa måndag och prata om hur vi vill ha det osv.
    gud va fint det va där. Lite romantiskt
  • ditte1
    Äldre 28 Jun 15:33
    #95

    Nienna: platsen för er vigsel ser jättefin ut!
    Ljusen blev jättevackra!! Den iden kanske jag snor... :) Hur funkar det att skriva ut på silkespapper?

    brud 080816: jag har kollat med blomaffären mittemot filmstaden i Ösd och de verkar bra och har väldigt bra pris, iallafall på min ganska enkla bukett. Har köpt lila stenar och band själv till buketten, efter råd från dem -då blir det precis som jag vill. De på Kärnan är jätteduktiga, men för dyra för mig. Samma med Linnean.
    ditte

  • Nienna
    Äldre 29 Jun 15:59
    #96

    Mys & ditte - Tack!

    ditte - Det funkar bra om man viker silkespappret runt ett vanligt A4 och tejpar fast det på baksidan och sen skriver ut, man kan inte bara köra genom silkespappret, då trasas det sönder.

  • ditte1
    Äldre 29 Jun 21:32
    #97

    Aha! Fiffigt!

  • Annaoc­hHenri­k
    Äldre 4 Jul 15:55
    #98

    Jahaja... Det ska inte gå lätt inte.
    Ringde frisören för att kolla vilken tid vi ska boka (vi bokade bara dag, inte tid när jag ringde). De har dubbelbokat så nu står jag utan både frisör och sminkör
    Just nu är jag mest gråtfärdig och trött, det hade ju varit klart mycket trevligare att få reda på det här i februari eller nåt, inte nu när alla går på semester och redan är fullbokade.
    PANIK!!! Någon som har koll på frisörer som gör BRA brudfrisyrer i Östersund? Alla förslag utom studio 9 som just nu inte står så högt i kurs hos mig tas tacksamt emot!

  • brud08­0816
    Äldre 4 Jul 21:00
    #99
    AnnaochHenrik skrev 2008-07-04 15:55:23 följande:
    Jahaja... Det ska inte gå lätt inte.Ringde frisören för att kolla vilken tid vi ska boka (vi bokade bara dag, inte tid när jag ringde). De har dubbelbokat så nu står jag utan både frisör och sminkör Just nu är jag mest gråtfärdig och trött, det hade ju varit klart mycket trevligare att få reda på det här i februari eller nåt, inte nu när alla går på semester och redan är fullbokade.PANIK!!! Någon som har koll på frisörer som gör BRA brudfrisyrer i Östersund? Alla förslag utom studio 9 som just nu inte står så högt i kurs hos mig tas tacksamt emot!
    Vad otur ni har med dubbelbokningar)=
    Kolla på studion, där ska jag göra min uppsättning å där är dom jätteduktiga.
    Ska bli sminkad på make up store om det är ett alt.
  • Nienna
    Äldre 4 Jul 23:36

    Anna - Men gud vad dåligt! Tyvärr har jag inget tips på bra frisör, men jag hoppas det ordnar sig för dig!

Svar på tråden Jämtlandsbrudar Del 2!