• Annaoc­hHenri­k
    Äldre 22 Apr 17:50
    32807 visningar
    137 svar
    137
    32807

    Jämtlandsbrudar Del 2!

    Här kan vi Jämtlandsbrudar prata vidare!
    Här är länken till den gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-66/m2686250.html

  • Svar på tråden Jämtlandsbrudar Del 2!
  • Nienna
    Äldre 11 Jul 10:23
    Sotnos080906 skrev 2008-07-11 08:40:00 följande:
    Hej,Jag är ny här på tråden, men har följt er i kulisserna under ett tag *s*.Anna&Henrik: Jag tipsar också om LL Hår och makeup. Jag ska göra iordning mig där inför min vigsel.
    Välkommen hit!

    För mig börjar det närma sig, bara 8 dagar kvar!!!
  • Nienna
    Äldre 11 Jul 10:36
    Sotnos080906 skrev 2008-07-11 08:40:00 följande:
    Hej,Jag är ny här på tråden, men har följt er i kulisserna under ett tag *s*.Anna&Henrik: Jag tipsar också om LL Hår och makeup. Jag ska göra iordning mig där inför min vigsel.
    Förresten, vi vill ju veta lite om dig. När ni ska gifta er förstår vi ju men var och hur? Om du vill berätta?
  • Sotnos­080906
    Äldre 11 Jul 12:46

    Nienna:
    Jag har läst lite på din sida, ni kommer att gifta er på en vacker plats. Puh, hur känns det 8 dagar innan?

    Lite om vårt bröllop:
    Vi gifter oss borgligt i vår trädgård i Ope den 6 september inför våra barn, släkt & närmsta vänner. Vigselförättare är min styvfar.

    Middagen kommer vi ha i vårt garage! Det låter kanske inte så kul, men garaget är på 140 m2 3,80 upp till tak. Inte en pryl som kan påmina om motorer kommer att synas den dagen. Travers, mittstolpe & proppskåp kommer att kläs med tyg. Just nu så arbetar min blivande make med att måla tak och väggar därinne.
    1/4 är gjord och det kommer att bli så fint.

    Helgen därpå har vi en stor trädgårdsfest för våra vänner.

    Jag komme ursprungligen från Göteborg och har bott i Östersund sedan sommar 2000.

  • Sotnos­080906
    Äldre 11 Jul 13:32

    Jo, jag glömde en sak.
    I och med att vi gifter oss och har bröllopsmiddagen på samma ställe så kommer vi efter vigseln att ta en "just married" tur med vår Pontiac som dagen till ära är stripad i bakrutan med "Just married" & ett gäng burkar - som är "omklädda" med vackra bilder på oss - Fästa i röda siden band bakom bilen.
    Om allt går som det är tänkt så tar turen max 30 min. Men, vis av erfarenhet så kommer det att gå mer tid. Därför sitter jag nu och planerar vad våra gäster ska göra under tiden.

  • ditte1
    Äldre 11 Jul 21:22

    Nienna: oh vaov är det så nära!! Man är ju helt insnöad på sitt eget nu... :) Jättemycket lycka till på den stora dagen och hoppas att du inte stressar ihjäl dig kommande vecka. Njut av stunden! ( ett råd jag skulle behöva tänka på själv också ha ha!) Ha det jättebra. Vi är så nyfikna så bilder vill vi se så fort som möjligt!! Många hälsningar från ditte

  • Annaoc­hHenri­k
    Äldre 12 Jul 07:57

    Nienna: Hur känns det med en vecka kvar? Är du ett nervvrak eller är du lugn?
    Jag känner mig småstressad, och då har vi ändå 6 veckor kvar...

    Idag ska vi köpa servetter och vika dem och sen lägga undan dem. Har kommit fram till att det är en sån sak man faktiskt kan göra i god tid, ju mindre som måste göras precis dagarna innan bröllopet desto bättre! Vi ska vika servetterna i form av hjärtan, så det gör ingenting alls om de ligger staplade ett tag eftersom det ändå är en "platt" vikning, det förstör ingenting att de ligger ett tag...

  • Nienna
    Äldre 12 Jul 11:28

    Faktiskt är jag rätt lugn, det har fixat sig med brudklänningen och jag har gjort en provhåruppsättning och sminkning (ska göra det själv med hjälp av mamma och syster) och det blev bra!

    Min mamma med gubbe, syster och bror samt pappa med fru kommer redan på fredag så vi kommer att vara många som kan hjälpas åt med dukning osv i lokalen. Maten ska jag börja med redan till veckan, ska vara ledig hela veckan för huset ska också röjas så vi har plats för gäster.

    Ska också vika servetterna i förväg (får dem på måndag) och festprogrammen är utskrivna, blockljusen är fixade mm mm.

    Nu måste jag rusa på jobbet, jobbar ikväll och i morgon och sen är jag ledig!!!

  • Annaoc­hHenri­k
    Äldre 15 Jul 06:41

    Nu har det löst sig med smink också, det finns inte ord för hur lättad jag är... Man blir ju extra stressad när man sitter 90 mil bort när det strular. Men nu tycks det lösa sig!

    Nienna: Är du inne och kollar väderprognosen ofta nu?
    Jag lär nog gå in på www.smhi.se måååånga gånger de sista dagarna, och då gifter vi oss ändå inomhus

  • Nienna
    Äldre 15 Jul 09:34

    Anna - Ja, men jag kollar yr.no (där finns tom lilla Laxviken med) och det ser inte lovande ut, just nu säger de 19 grader och regn, men det ändras dag för dag så jag litar ändå inte på det. Vi kommer ju att ha tak över huvudet iaf, så så länge det inte stormar är det ingen större fara, men det är klart man vill ha solsken på sin bröllopsdag!

  • Sotnos­080906
    Äldre 16 Jul 07:31

    God morgon alla blivande jämtlandsbrudar!
    Här kommer ett inlägg från en mycket trött, semestersugen blivande brud.. På fredag går jag på 4 veckors välförtjänt semester.

    Igår skickade vi in kostymbeställningen till Suitopia, målade den 2/4 delen av garaget & spikade bordsplaceringen, klurar på ett festprogram som nästa gör mig galen & pratade med en solist som tyvärr inte kunde den 6 september..

    Är det någon som känner till en solist i Östersundsområdet? Tar tacksamt emot rekommendationer.

    Festprogram är inget för ambivalenta personer...*skrattar*

Svar på tråden Jämtlandsbrudar Del 2!