• Annaoc­hHenri­k
    Äldre 22 Apr 17:50
    32821 visningar
    137 svar
    137
    32821

    Jämtlandsbrudar Del 2!

    Här kan vi Jämtlandsbrudar prata vidare!
    Här är länken till den gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-66/m2686250.html

  • Svar på tråden Jämtlandsbrudar Del 2!
  • crazyd­azy
    Äldre 25 Apr 11:57
    #11

    Behöver råd/tips...
    Dagen efter bröllopet hade vi tänkt att den som vill kunde komma och äta lunch med oss, så man har möjlighet att träffas igen innan alla åker tillbaka hem igen, men jag kommer inte på något bra ställe.. jag vill ju att det ska vara ett ställe där man kan sitta ute om vädret tillåter, som "representerar" jämtland men som samtidigt erbjuder en billig och bra lunch (eftersom man betalar själv) Så kom med förslag!!!
    Detta skulle alltså vara lördagen 9/8...
    Har själv funderat på:
    * Food, Frösö golfklubb + fin utsikt - i dyraste laget och golftävling den dagen.
    * Arctura + Fin utsikt - man kan inte sitta ute

    Imorgon är det mässa

  • weddin­ggirl0­8
    Äldre 25 Apr 20:21
    #12

    Här va ni ju!! Jag har haft fullt upp med att sola

  • ditte1
    Äldre 27 Apr 14:34
    #13

    Va kul mässan var!
    Faktiskt bättre än jag trodde, vad tyckte ni andra??
    Mycket folk, eller rättare sagt tjejer blivande brudar?, var det där!
    Jag har skickat prisförfrågan till Millys, 1koo och Abigale om klänning till mig, min dotter, min mamma och tärnan! Fått svar från Millys än så länge! Kul och pirrigt!
    Ha det bra allihopa, hälsn från ditte

  • aprils­tar
    Äldre 28 Apr 14:49
    #14

    Tack så mycket!
    Det var en kanondag! Frissan kl.9, sedan fotografering 14 till 16 då vigseln började. Vädret växlade, men var lyckat (haglade när vi åkte vallaleden, sol & växlande molnighet när vi tog utomhusbilder, snöade (!!) när vi var i kyrkan och strålande sol när vi kom ut, skålade i champagne ute med alla gäster i solskenet)! Själva vigseln gick superfort, vips sa det bara. En kul grej var att maken ville välja en låt som vår kompis skulle sjunga och jag fick inte veta vilken det var. Han började sjunga Mirakel (som Suzzie Trapper sjöng i melodifestivalen) och när refrängen kom så sjöng hela kyrkan med! Lite brydd jag blev! Då hade han skickat ut skivor till alla gäster med ett brev om att han skrivit en egen vers speciellt till mig och bad alla att sjunga med i refrängen. Supergulligt va!!? Så nu har vi äntligen vår egen låt!
    Middagen och festen blev också kanonlyckad. Calle gjorde all mat själv och vi körde buffé. Mycket uppskattat.
    Sen blev det dans och röj till halvfyra på morgonen då vi låste portarna och for till hotellet.
    På söndagen städade vi och for till arlanda på kvällen där flyget till Thailand gick på natten. Skööönt med semester efter all planering och stress....

  • Mys84
    Äldre 29 Apr 09:56
    #15

    Aprilstar:
    Låter helt underbart, hoppas min dag blir lika lyckad

    Va gulligt utav din man att överraska dig så, jag skulle börja gråta om min kille gjorde så. Men det är inte hans stil..

    Är det något du skulle göra annorlunda nu med facit i hand?

  • aprils­tar
    Äldre 3 May 20:31
    #16

    Mys84: Nej, faktiskt ingenting! Är ganska bestämd och tydlig av mig och gav tydligt alla inblandade instruktioner samt såg till att vi hade hyfsat med tid på oss med allt. Sista 2 veckorna var det lappar som gällde. En till mig och en till sambon, en ny varje kväll Det lönar sig att planera och känna att man har koll på läget.
    Var riktigt skönt att åka på bröllopsresa dagen efter, mycket välbehövligt efter all stress!

    Vi kan ha haft tur med musiken... Tänkte först att en god vän till oss skulle stå för underhållningen men tre veckor innan så insåg vi att det kanske blev lite höga krav på honom (blev 90
    gäster) och frågade om han kunde fixa några polare att lira med och det gjorde han. Det var bra att vi ändrade oss där! Bra band och schlagermusik när bandet har paus är A och O! Blev röj för alla åldrar sent in på natten!

    En miss var iofs att vi trodde att vigseln skulle ta närmare en timme och bokade limon till strax innan 17. Prällen sa att det tog 45 minuter och sedan la ju vi till 2 musiknummer, men ändå så var vi ute ur kyrkan 16.40. Blev lite lång väntan..

    Annars kommer jag inte på något mer, fick några avbokningar dan innan och samma dag, när man precis häftat ihop festprogrammen och lagt ut alla namnlappar på bordet - då var det inte långt till tårarna. Men sånt kan ju ingen rå på. Var bara att plocka bort kuverten och dra ihop borden lite.

    Ni får väl rådfråga mig om ni vill ha nåt tips ang. något

  • Annaoc­hHenri­k
    Äldre 4 May 09:36
    #17

    Vilken härlig bröllopsdag ni verkar ha hft, aprilstar! Det låter verkligen underbart! Nu längtar man ännu mer till sin egen dag...

    Hur går det för er andra i planerandet? Vi var och köpte fiiiina servetter igår (bor sisådär 200 meter från Dunis fabriksbod, så vi kan köpa deras produkter mycket billigare än i vanlig butik, smidigt! annars hade vi nog köpt enkla servetter, men nu fick vi superlyxiga servetter till bra pris.) Idag ska jag börja fixa lite med bordsplaceringskorten!

  • weddin­ggirl0­8
    Äldre 5 May 09:48
    #18

    Hej allihopa!! Hur går det för er?? Jag har "tröttnat" lite på planering. Har fullt upp med annat. Peppa mig lite vettja!! :D

  • Annaoc­hHenri­k
    Äldre 5 May 14:30
    #19
    weddinggirl08 skrev 2008-05-05 09:48:48 följande:
    Hej allihopa!! Hur går det för er?? Jag har "tröttnat" lite på planering. Har fullt upp med annat. Peppa mig lite vettja!! :D
    Det skulle jag gärna göra, om det inte vore för att vi också har "lågsäsong" i planerandet nu...
    Jag känner lite att så länge det inte är någon risk att vi får stressa ihjäl oss i slutet, måste det få vara okej med perioder då vi tar det lugnare i planeringen... För vår del tror jag det drar igång igen i slutet av juni, när vi fått in OSA och kan börja detaljplanera mat och dryck, bordsplacering och så...
  • weddin­ggirl0­8
    Äldre 5 May 15:42
    #20

    Ja nu känns det inte som det finns så mycket att göra.. Däremot har jag börjat ojja mig lite om hur vi ska göra på Björkbacka, det ska ju va superenkelt men liiite stil vill man väl kanske duka till.... Hum.

Svar på tråden Jämtlandsbrudar Del 2!