• Pumpkin

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 10!

    Tänk att tiden har gått så fort! Nu är det snart sommar brudar, om ett halvår är vi alla fruar Förvånad Välkommen till vår härliga tråd! Här har en del av oss huserat sedan januari 2006 medans en hel del har hittat hit längs vägen, och alla är lika välkomna. Det är bara att armbåga sig in i gänget Flört De som mest frekvent hänger här just nu är:

    Med bestämt datum:

    080524 Brud 080524
    080620 Alvaerevahome.gamman.se/inahjärtaradam / www.alvaereva.blogspot.com
    080628 Bellanotebridetobe.weddingannouncer.com
    080628 AnneiLundvigifteross.weddingannouncer.com

    080705 Snitte - 5/7 2008rebeccaochmagnus.weddingannouncer.com
    080705 Pumpkinlarsandangelicaswedding.blogspot.com / foreverandever.weddingannouncer.com
    080705 Mitziemoe
    080705 Pärlplattan
    080712 Flamora
    080719 Anja 19 juli 2008anjasbrollops.blogg.se / anjaochdaniel.weddingannouncer.com
    080719 Niennabrollopsplanering.blogspot.com
    080719 Fröken Planera
    080726 Anettan73tobiasoanette.weddingannouncer.com

    080802 sommarbrud 080802steffiochtommy.weddingannouncer.com
    080802 GME76
    080808 Hedebris hedebris.weddingannouncer.com
    080808 Vidalila
    080809 Englaliandreasjohanna.weddingannouncer.com
    080809 KKC
    080816 Annimminnic.weddingannouncer.com

    Med mage istället för datum, men lika välkommen ändå:
    sajber.pillan
    home.gamman.se/pillanochkjelle

    Vi har även våra egna ”hustomtar” – dvs brudar som redan gift sig som hänger här med oss då och då Skrattande

    *Vi uppdaterar inte listan i tråden, det blir så himlans rörigt då*


    Vill också passa på och säga följande:
    Om jag har glömt någon är det inte för att ni inte är välkomna eller att ni på något sätt är mindre värda, det är bara svårt för mig att komma ihåg alla som kommer in i den här tråden och har ni då inte mailat mig så kan det hända att ni inte finns med på listan. Maila mig nästa gång så kommer ni med Flört

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m2664811.html

    Dåså, låt planerandet och snackandet fortsätta!

  • Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.
  • Bellanote

    Jo jag ska ha sne lugg i uppsättningen så det är noga genomtänkt är snarare lite orolig för utväxten men det går la fixa till i veckan innan bröllopet om det syns järnet så att säga...

    englali är du säker på att du inte är gravid? annars tycker jag du borde kolla upp det. om inte det så är det säkert något annat som inte stämmer för så ska du ju inte ha det. tycker du vart dålig till och från nu ett tag.

  • Anja 19 juli 2008

    Gokväll

    usch inatt har varit en dålig natt för mig och min lilla Alice... Båda har haft sååå ont i magen, Alice med hög feber. Har knappt fått en blund i ögonen. Imorgon ska Daniel vara hemma m henne (och ev Ivan oxå då han verkade lite hängig nu ikväll oxå) medan jag ska jobba en lång dag imorgon.

    Har haft en väninna här hela dagen och vi har suttit och kollat i en massa resekataloger. Åååhhh vad jag längtar efter vår bröllopsresa. Vi SKA ta oss t karibien, även om det blir någon utav de lite billigare öarna som Tobago eller Isla Margerita.

    Fast jag skulle helt ärligt ÄLSKA en resa till Italien/Sicilien/Sardinien. Men det går ju inte att åka i november. då är där ju inte alls varmt och skönt. Och Daniel SKA ha SOL SOL SOL i november i år. Så ÄR det bara

    vad hittar ni på ikväll?

  • Anja 19 juli 2008

    bellanote

    låter som en mkt snygg frisyr

    Englali

    Usch så läskigt det låter... antingen är du RIKTIGT stressad eller så är du gravid. I vilket fall som helst så tycker jag att du borde uppsöka läkare för det där är INTE bra. Du skulle kanske behöva vara sjukskriven på 25% eller nåt ett tag (tänker att du säkert inte VILL vara sjukskriven mer, men t.om helt sjukskriven i 2 veckor och sedan jobba 50% ett tag hade nog varit bra när kroppen visar upp såna här reaktioner.)

    Ta det på allvar Englali.

  • Bellanote

    Inget särskilt, tvätt dag idag och har en sambo jämte mig ont i magen och kass lukt efter sig på dass om man säger det snällt Han har varit dålig sen i torsdags men feber de första dagarna nu är han mest dålig och har ont.

    Något ni vet som kanske går?

  • Anja 19 juli 2008

    Kärleksvindar

    Fattar precis hur du känner. Usch så jä..la tråkigt det är. Fattar inte folk att osa till ett bröllop, ett BRÖLLOP överhuvudtaget är något JÄTTEstort för dom som gifter sig. hur f..n kan man vara så respektlös!!!???

    Daniel hade frågat en gammal kompis som är bjuden tillsammans m sin flickvän, när de träffades nu för nån helg sen (på den där festen jag tvingade iväg daniel på ) om han inte tänkte osa snart. Då hade han svarat nåt typ, ah men du vet det går ju inte svara än, jag vet ju inte vad som händer i sommar!!!

    Eeehhh, ok...
    daniel sa att om han vetat det innan vi skickade ut inbjudningarna så hade han aldrig bjudit honom. Så sjukt dålig stil. ATt först kolla om det HÄNDER nåt bättre typ!

    Skit då i att komma jä..la idiot!

  • Pumpkin

    Godkväll mina damer!

    Här är man då, helt utslagen i soffan, dock inte bakis utan bara TRÖTT! Har dock fått sova till skillnad från dig Anja, även om det inte var särskilt bekvämt. Hade hur som helst väldigt trevligt igår, för det mesta i alla fall, och det var otroligt roligt att träffa alla igen! Att återse bostadsområdet och bo där i en natt kändes skitskumt, det var ju ett tag sen om man säger så

  • Kärleksvindar

    nyser och fräser och fryser men nu ska jag snart köra iväg till mitt jobb..phu vad det tar emot.

  • Anja 19 juli 2008

    Hedebris

    härligt att ni pratar om en till... jag längtade ju oxå efter en till direkt efter att Alice kommit ut! Blev sååå glad när jag upptäckte att jag väntade Ivan även om det inte alls var planerat.

    Hur gammal är din guldklimp nu! Två månader va? Isåfall blev jag gravid om en månad med Ivan (Alice var tre månader då). Allt går bara man vill

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    Vad kul att du haft roligt Är ganska skumt sånt där... med reunions osv... att träffa alla. Är ju som "ett annat liv" man haft på nåt vis, när man tänker tillbaka på högstadie och gymnasietiden

  • Pumpkin

    Ja, det är verkligen som ett annat liv, och det var ju verkligen ens HELA liv, med tanke på att vi bodde ihop i 2 år allihop och helt plötsligt så har man inte träffat människorna på 5 år liksom. Skumt skumt, det var lite blandat på något vis - både lyckligt och sorgligt och ingenting liksom.

    Är jag ensam om att bli besviken om ett nära kompispar först säger att de ska komma på bröllopet, sen när man ringer efter några veckor så säger de att de inte vet, för de har inte planerat färdigt sommaren?! Om man inte har något inplanerat det datumet när man får inbjudan, då BOKAR man väl det datumet om man är så nära vänner? Eller? Tänker jag helt fel här?

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.