• linil

    Vinterbröllop 08/09

    Hej!

    Är det någon mer som gifter sig vintern 08/09 och vill dela tankar/ideer?

  • Svar på tråden Vinterbröllop 08/09
  • Niccisen

    Ja jag får prata med dem... På nåt sätt ska det väl gå att fixa tycker jag

    Vinterbruden 08 skrev 2008-04-01 14:09:39 följande:


    Min klänning är i färgern diamond white.. Tror inte det blir förmycket, ska ha olika nyanser av vitt i buketten, tror det blir snyggt.. Du kan ju fråga om dom har fått in hortensia tills du gifter dig.. Ursnyggt att ha i bukett.. Tyvärr så har dom inte den i dec, till mig sa dom att hortensian kommer i jan-feb.. Men kanske din florist kan beställa in den till dig..
  • Januari2009

    Jag tror att jag vill ha en bukett som går i grönt, lila och vitt, tänkte matcha barnens kläder till den och m2b:s corsage. Hmm, kanske bestmannens också borde ha en corsage fast lite mindre.
    Tänkte att det blir fint om dukningen går i silver och vitt.
    Tårtan har jag inte ägnat en tanke åt, än!

  • 2e advent

    Vinterbruden 08

    Din klänning var verkligen fantastiskt vacker, jag har också blivit kär i en Maggie Sottero men min mammas bästa kompis är jätteduktig på att sy så hon ska sy min klännig vilket kommer bli mycket billigare som tur är för jag har inte råd att köpa en äkta tyvärr.

    Men trots att jag vet vilken klänning jag vill ha så tänker jag prova runt lite i sommar så man kan vara säker på vilken modell man passar i det är ju svårt att veta om man aldrig har provat en brudklänning tidigare

  • 3Jane

    Ja det är så mkt att tänka på, fast roliga saker iaf :)
    Vi funderar på att ha cupcakes istället för tårta. Kanske en tårta som är lite mindre högst upp bara. Får se. Bara i tankestadet än.

    Tror att min brudbukett bara kommer att gå i vitt. Älskar vita blommor. Kanske nåt silver eller svart också.
    Jag tror inte heller att det blir för mkt att ha olika nyanser av vitt, låter jättefint!!

  • linil

    Jag såg en ursnygg dukning på en bröllopsmässa för ett tag sen. Där var det svarta dukar med röda och silvriga detaljer.

    Jag fastnade verkligen för den dukningen. Men när jag nu funderat en del, känns det som om det blir för mörkt med svart duk. Vad tror ni?

  • Januari2009

    Jag tror att det kan bli läckert med svart duk, har man rött och silver så syns det rätt bra!

    Olika nyanser av vitt tycker jag är vackert!

  • 3Jane

    Jag har också funderat på svart duk, tror att det kan bli jättesnyggt. Klart det blir lite mörkt, men har man vitt porslin till och ljust övrigt så blir det ju bara dramatiskt.

  • Zsarah

    nu är det viktigaste bokat:D hittade ett annat ställe att ha bröllopsfesten vid då stället vi hade tänkt oss var fullbokat hela februari:) hur långt har ni kommit i planerandet?

  • Januari2009

    Vi har bokat restaurang där vi tänkte ha middag, kyrkan bokad och vi har bestämt psalmer och solosång med organisten, frisör och makeup bokad. Nu söker jag efter fotografer och tänkte be om offerter.
    Zsarah, vilken tur att du fick tag i ett annat ställe!
    Hur går det för er andra?

  • PatricSusanneS

    Vi gifter oss den 17 januari 2009... Till "Vinterbruden 08" säger jag bara... WOW vilken underbart vacker klänning. Fantastisk! Personligen skulle jag välja den första (den med spetsar) av de korta klänningarna att byta till. Den andra var vacker men ganska "slät". Vilken du än väljer blir du kalasfin. Söt dotter o hennes klänning är som en miniprinsessas. Det är en fröjd att titta på allas vackra kläder o få inspiration. Lycka till =)

Svar på tråden Vinterbröllop 08/09