• 20080614

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Vad är vellumet för något? Såg att du Pumpkin skulle sätta fast det med nitar så då blir jag såklart lite nyfiken!

    Själv har jag precis varit och tränat. Skönt men det känns i kroppen att det varit jul..

  • 20080614

    Bellanote: Visst är det skönt när man kommit iväg på något sånt! Klockan 5 är lite för tidigt för mig dock (mår mest illa om jag försöker så dags), men skönt för dig att kunna träna så tidigt på morgonen!

  • 20080614

    Godmorgon på er! Eftersom några tar ansvar för nattpasset får väl jag göra mitt för morgonpasset

    Är uppe och tvättar, är så trött på tanterna i våran tvättstuga som dyker upp på förmiddagarna, så jag brukar försöka tvätta tidigt, innan de hunnit vakna! Funkar faktiskt riktigt bra Lite ensamt här nu kanske bara..Eller är det någon mer som är morgonpigg?

  • 20080614

    Godmorgon Pumpkin! Ja, du får räknas till de morgonpigga, det tycker jag! För i ärlighetens namn är jag inte själv så där superpigg. Brukar tvätta vid 6 för att hinna innan skolan, men den här veckan är jag ledig så nu var det mest för att hjälpa min blivande ur sängen så han kommer igång och skriver på sin uppsats!

    Kul med smikösen!! Hur har du hittat henne och vad får du betala för det? Ska hon sätta upp håret också?

  • 20080614

    Hedebris: Usch! Men det är alltid väldigt skönt när hemtentor väl är inlämnade, då får du ta det lugnt och bara mysa några timmar! Vad handlar tentan om?

  • 20080614

    Pumpkin: Oh, men uppsala är inte så fantastiskt, åt minstonde inte efter ett tag. Vad är det som får dig att bli avundsjuk på oss här? Just nu är jag själv mest avundsjuk på alla som bor i Stockholm, känns som både alla mina och Ms vänner flyttar dit just nu. Fast själv vill jag helst inte bo där egentligen..!

    2500 låter ju toppen för både smink och hår! Tror jag får betala 1800 för hår och 990 för smink. Men sminket kändes ändå som en bra deal för man får välja smink för 990 kr sen efter provsmink och bröllopssminket. Den stora fråga är bara vad jag ska välja för något, skulle aldrig annars köpa smink för så mycket!

  • 20080614

    Flamora: Tråkigt att vara sjuk!! Vad är det för sorts sjuka? Hoppas du snart blir bättre!!

  • 20080614

    Pumpkin: Precis, make up store blir det. Har ingen koll på var man kan sminka sig så jag gick helt på min frisörs råd. Blev iaf glatt överraskad över dealen (särskilt när jag redan fått en sån provsminkning av min lillebror som jag aldrig använt!)

    Ah, men då förstår jag verkligen! Vänner känns som bland det viktigaste för hur en stad ska kännas. Jag gillar Uppsala, men jag vill inte bli kvar här.

    Glömde säga vad vi läser. Micke läser till gymnasielärare och jag läser till sjukgymnast.

  • 20080614

    Pumpkin: Vad gör ni för något? Södertäjle är verkligen scania för mig, eller det är iaf där mina vänner som hamnat i södertälje jobbar!

  • 20080614

    Hedebris: Ska du fortsätta med nästa kurs trots att du snart ska föda?

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.