• 20080614

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Englali: Vi har inga egna barn och det är första syskon barnet (är min sambos brors barn) så det känns jättespännande! Så himla mysigt, blir alldeles knäpp i kroppen av att gosa med sånna nyföddingar, vill ha!! skriker den!

    Vi önskar oss lite blandat. Lite pengar till bröllopsresa och lite grejer. Tror det är ganska många som kommer på bröllopet som inte tycker om att ge bort pengar. Presentkort är ju smart då faktiskt, men vi ska åka på minibröllopsresa i sverige och då funkar inte riktigt det..

  • 20080614

    Har tänkt på det där med mensen jag ocskå. Äter minipiller och får väldigt oregelbunden mens av dem. Känns lite surt om den kommer på bröllopet.. Tror inte heller jag får äta sånna piller som skjuter på mensen eller använda pring.

  • 20080614

    p-plåster, är det som p-piller det också?
    Lite surt att inte få ta p-piller ibland, finns inte så mycket att välja bland om man bara får äta minipiller..

  • 20080614

    Ibland tänker jag att det vore väldigt skönt att vara utan pillrena. Men jag gillar verkligen inte kondomer. Inte alls.. Ser fram emot när jag får sluta med piller och ändå inte behöver kondomer!

  • 20080614

    Hedebris och ni andra som varit gravida någon gång: är det någon av er som använt bälte under graviditeten? Vet inte vad det heter på svenska riktigt.

  • 20080614

    Hedebris: Skönt att du inte behöver det!

    Läser till sjukgymnast och läste just en artikel om sånna band. Tänkte bara höra om någon hade erfarenhet, blir mycket intressantare när någon faktiskt använt det själv.

  • 20080614

    sajberpillan: Precis! Vad tycker du om det? Ska tydligen göra så att musklerna aktiveras, tycker det låter lite spännande, känns ju spontant mest som att det är en "passiv" hjälp. Har du ditt högt eller lågt? (lågt är typ över svanskotan och högt lite över)

    Hedebris: Snällt att du ville svara iaf! När är det beräknat till?

  • 20080614

    Pumpkin & KKC: Vilket sammanträffande!! Själv tänker jag bara på folkhögskolan när jag hör Sveg!

  • 20080614

    Englali: Grattis till bra val! Hoppas ni hittar drömhuset snart istället

    Pumpkin: Precis! Har läst på en annan folkhögskola och det var ganska många som läste på min skola som tidigare läst på Bäckerdal.

  • 20080614

    Englali: En sån mall låter ju supersmart! Har tyvärr ingen att erbjuda.

    Vi har bokat träff med cateringfirman idag! Inte förens i slutet av februari, men det känns skönt för det är min enda lediga veckodag i anslutning till helg på jag tror 10 veckor.. Ser verkligen fram både emot att få träffa dem och att få bestämma lite mer vad det blir för mat. Kanske skulle passa på och åka till konditoriet också när vi ändå är i stan.. Och träffa prästen för hoppningsvis också!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.