• 20080614

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Englali: Så himla typiskt med huset.. Du får tänka att det kanske var något fel med det som de ville dölja! Längtar tills vi ska börja leta, samtidigt som jag bävar lite inför det också. Känns som det kan bli ganska svårt.

  • 20080614

    Kan tänka mig det! Känns som jag är riktigt duktig på att bygga upp förväntningar så jag kommer nog ha några störtdykningar! Längtar verkligen efter något som man får göra som man själv vill med. Här får vi inte göra något, knappt sätta upp en hylla. Är riktigt tråkigt faktiskt.

    Klart huset var fuktskadat! Måste vara så

  • 20080614

    Englali: Vad jobbar din mamma som? Är det cancer hon fått? Minns att du skrivit om det tidigare, men kommer inte riktigt ihåg diagnosen.

    Kan verkligen tänka mig att jag skulle bli som din mamma om jag blev sjuk. Är lite påfrestande ibland att veta. Som nu när min sambos farmor är sjuk. Känns som jag vill förklara hur det antagligen hänger ihop, samtidigt som jag är väl medveten om hur illa däran hon faktiskt är och inte riktigt vill säga det heller rakt ut. Men det går nog bra, får hoppas det vänder snart!

  • 20080614

    Hur ska ni göra med dukar? Håller på och funderar på om vi ska köpa lite finare i papper eller hyra linnedukar. Jag är för linnedukar men Micke tycker det är lite dyrt. Tänker att med finare dukar behövs inte lika mycket utsmyckning för att det ska se snyggt ut.

  • 20080614

    Pumkin: Varför inte volvo? En snygg volvo är typ min dröm. Haha, villa, volvo, barn och vovve.. det vore något det!

  • 20080614

    Englali: Men katter, lägenhet och volvo det är många poäng i min värld! Vi har typ varandra, men det är ju iaf ett stort steg på vägen

  • 20080614

    Jag tycker mercor är skitjobbiga att köra, iaf den mamma har. Gillar den inte alls. Hennes sambos golf däremot, den skulle jag gärna åka runt i dagligen!

  • 20080614

    Jag kanske kan tillföra lite till bröllopsdebatten istället
    Har ni tänkt ha några gästgåvor? Känner att jag för tillfället har tusen tankar igång om bröllop (hur ska vi duka, ska vi hyra dukar, vilka ljusmodeller, letar bilder, tänker på gästbok..)
    men tar inte ett enda beslut! Känns fint

  • 20080614

    Anja: Låter jättefint! Skönt att de ordnar allt på stället ni är på. Vi får fixa allt själv. Har iaf tillgång till lokalen från torsdag kväll, så vi har lite tid på oss.

    Jag försöker hitta en bild på körsbärsblom, sån datagjord grej, alltså inget foto. Går inte alls så bra som jag vill!

  • 20080614

    Gästgåvor kanske är lite fånigt. Fast jag gillar verkligen småplock. Får väl se. Snygga ska de vara iaf, annars får det va.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.