• 20080614

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    hej! får man vara med här i tråden? vi gifter oss den 14 juni!

  • 20080614

    Hej! Kul med en aktiv tråd! Vi gifter oss den 14 juni i Linköping. Har varit ganska full fart på planerandet ett tag men just nu står det lite stilla. Vet inte riktigt vad jag ska ta tag i. Har iaf lagt upp lite förslag till boende på vår hemsida.

    Vad håller ni andra på med (kanske står i tråden, ni får ursäkta om detta nyss avhandlats..)

  • 20080614

    Vi tänkte också fotas innan kyrkan. Känns som det kan bli en ganska mysig stund på tu man hand (förutom fotograf och kanske någon tärna/best man). Sen kommer det väl vara ganska full rulle antar jag.

    Fast jag kan verkligen förstå om man vill spara det till efter vigseln också! Känns som känslorna kommer spruta ut ur öronen då och det kan ju bli otroligt vackra foton.

  • 20080614

    Pumpkin: Vi ska ha kyrkobröllop är det tänkt. Ganska stort tror jag det räknas som, 95 personer är bjudna. Skickade ut inbjudningskorten förra veckan och några har tackat ja redan så själva blir vi iaf inte! Festen är tänkt att vara ganska enkel i en bygdegård men med god mat och fina detaljer. Rosa och brunt är hittills temat, syns mest på inbjudningskorten än så länge. Vad ska ni andra ha för bröllop? Är så himla kul att ha några som är lika galet intresserad av detta som man själv!

  • 20080614

    Pumkin: Kul att ni har kvar att göra inbjudningskorten! Våra tog ganska mycket tid att göra och jag var rätt trött på dem där ett tag, men nu saknar jag det faktiskt! Om ni vill se bild finns det en i mitt bildgalleri. (för den som hängt med i bröllopsplaners blogg är det nog inte så svårt att se var inspirationen är hämtad..)

  • 20080614

    Pumkin: Kul! Vi har faktiskt också guld med bland färgerna, fast mer som accent färg! Väldigt bra färgval måste jag säga

  • 20080614

    Steffis: Vilken färg tänkte du byta cream mot? Här i stan (uppsala) finns det en affär som har så himla snygga papper. Vi använde några av dem i vårat kort (har en ficka med smålappar i inuti). Antar att papprena finns på fler ställen. Vad jag skulle komma till är att de har jättesnygga creamfärgade papper som skiftar mot guld och lite vitare som skiftar mot silver.

  • 20080614

    Steffis: Tack för berömmet också! Kul att du tycker de är fina!

  • 20080614

    Steffis igen!: Du, måste fråga. Ser man stället ni ska vara på från järnvägen mellan norrköping och nyköping? Känns bekant på något vis men jag vet inte om jag sett bild eller faktiskt såg det sist jag åkte tåg..

  • 20080614

    Pumkin: Jag är från Linköping och min bilvande från Hälsningland och just nu bor vi i Linköping. Hade först tänkt ha Hälsingebröllop, men när jag insåg att det nog var mest jag som skulle hålla i trådarna blev det flyttat mot linköping. Nu känns det kul för vi kan gifta oss i en kyrka där jag jobbat som guide och på kyrkogården. Känns lite konstigt bara att jag nästan bara ska vara tyst där inne, inte gå och tjata om vem som ligger i vilken kista..!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.