• 20080614

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Pumpkin: Papprena är scrapbookingark tror jag (är inte så bra på papper och sånt). Har delat ett ark på hälften och sen gjort två kort av det. Fickorna är av samma papper. Skar ut rektanglar som jag klistrade fast. Kan tipsa om ett lim som heter pritt roller om du ska göra samma sak. Är lite svårt att få det att fästa ordentligt med tanke på att man ska ta upp lapparna kanske flera gånger.

    Papprena är köpta i Uppsala. Var bor du?

  • 20080614

    Pumpkin: Är den färgen vi har ungefär åt rätt håll? Vet tyvärr inte vad den heter men du kan ju ringa collection i uppsala och fråga om du är intresserad. Tror bara dom har den bruna. Och en mörkbrun som skiftar mot guld. Är det den du sett? Den är verkligen jättesnygg!

    Jag blandade lite blanka skimrande papper och lite matta. Kännss om det blev väldigt bra. Känns lyxigt utan att bli för mycket glitter (är inte så glittrig av mig annars).

  • 20080614

    Bellanote: Kul att det blir bra med cellofankuverten! Har fått höra av de som fått våra kort att de tyckte det kändes väldigt lyxigt. Haha, känns lite kul när man vet att det är det absolut billigaste kuvertalternativet!

    Tycker infobladet verkar jättebra. Om ni har en hemsida också kanske mer info om boende och sånt finns där?

  • 20080614

    AnneiLund: Tusentack för berömmet! Känns jättekul att de blev bra. Blir verkligen glad när någon annan tycker att de är fina också, tog ju ett tag att få ihop allt..!

    haha, är vi som skulle sovit i mammas bäddsoffa. Nä ingen höjdare!

    Men jag tror det går att göra mycket enklare kort som fortfarande både känns lyxiga och snygga. Tex bara att man skriver ut alls inbjudningar med namn på (istället för att skiva på namnen i efterhand förhand) gör det ju lite lyxigare. Sen snygga papper och kanske något band.. Fickan var lite pillig och utan lillebrors hjälp hade aldrig texten på lapparna hamnat rätt. men det var verkligen inte omöjligt!

  • 20080614

    Pumpkin: Synd att bilden är så liten, lite svårt att få en bra uppfattning. Men färgen ser ju snygg ut och om du har beställt dem tidigare så vet ju du hur det ser ut!

    Våra papper är ju matta och kostade 5 kr/st. Matta släta på ena sidan och lite struktur på andra.

  • 20080614

    Ni får ursäkta att jag skriver så mycket hela tiden! Är för trött för att göra något annat, för sugen på bröllop för att ta mig från BT och för sugen på social samvaro för att skriva kort!

  • 20080614

    AnneiLund: Kom just på att det finns ju kort som är färdiga med ficka. Vet inte vad sånna kostar och fickan på de jag sett är åt andra hållet (utmed kortsidan om min är på långsidan). Om man utgår från ett sånt kort skulle det ju gå mycket lättare att göra liknande (fast antagligen lite dyrare).

  • 20080614

    Pumpkin: Förstår det!! Det finns inget du kan börja med innan det andra kommit? Typ börja skära till papper eller något?

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.