• Zozo
    Äldre 28 Jan 10:40
    167989 visningar
    1283 svar
    1283
    167989

    Nu har jag gjort det igen..... del 7

    Hej allihopa!

    Allt vâl här och det har varit en sa himla fin helg med vackert väder.

    Jag skulle behöva er hjälp! Jag är förskrâckligt trött just nu och skulle behöva tips pa olika recept som innehaller mycket grönsaker. Jag är gansga dalig pa att tillaga grönsaker och salald är inge gott sa här ars? Nagon som har idéer? Olika varianter pa spenat och broccoli är speciellt intressanta!

  • Zozo
    Äldre 28 Jan 12:35

    Jag har ingen aning om vad folsyra ÄR!!! Men jag ska till gyn pa torsdag sa da lär jag väl fa höra en massa.

  • Zozo
    Äldre 28 Jan 12:47

    Aha! Jag ska fraga.. Rapport pa torsdag eller fredag

  • Zozo
    Äldre 29 Jan 09:26

    Pffft, jag tycker nog inte att "strumporna" är sa säkra de heller även om man visst kan se dem. Jag har haft bade strumpor som det gatt hal pa och dem som försvunnit upp i systemet... Lagom kul att hämta...
    P-piller är väl bra om det fungerar.. p-stavar, ringar etc äe samma sak. Spiral är toppen och fungerar för mig - jag "ser" den bara när jag gar till gyn, men man känner ju tradarna sa att man vet att den är där. Jag hade p-piller i början och da funkade det finemangs. Sedan hade jag megaproblem när jag bytte sort. Senast var det kopparspiral - och det har funkat utmärkt i tio ar.

  • Zozo
    Äldre 29 Jan 09:28

    Tack för alla mattipsen ! Morrätter i köttfärssasen och spenatsoppa hade jag glömt alldeles! Vad är kalrabi för grönsak?
    Lax blev jag vâldigt sugen pa plötsligt. Hur slänger man ihop en broccoli/purjosoppa? Jag brukar göra purjo/potatis men broccoli har jag aldrig testat..

  • Zozo
    Äldre 29 Jan 13:47

    Muffins.. för att inte bli saaa privata sa lat oss bara sâga som sa att jag vill inte behöva tänka pa att strumpa ska sitta pa plats och att inte fa pilla at ena eller andra hallet.. Det passar helt enkelt inte oss och stryper all lust. (Och saaa langt akte den vâl inte men tillrâckligt för att det skulle kännas kymigt)

  • Zozo
    Äldre 29 Jan 14:04

    Vecka 7 nat. jag ska pa första träffen med gyn pa torsdag.. sa far vi se vad hon säger

  • Zozo
    Äldre 29 Jan 15:23

    Ane.. Njae, man far skatteavdrag per barn.. men det betalar vâl inte barnomsorg direkt. Det râknas som sa att familjen sambeskattas, mannen har en del, kvinnan en och för varje barn är det en halv del eller nagot.. Beroende på hur manga delar du har blir skatten lâgre... typ. Jag är inte saa insatt i hur det fungerar med barn, men nagot i den stilen.

  • Zozo
    Äldre 29 Jan 15:55

    För att inte tala om hur läbbiga anvânda strumpor är!! *fnisss*

  • Zozo
    Äldre 30 Jan 09:33

    Telis.. Naja, för att "känna" tradarna ska det till rätt sa mycket akrobatik... *fniss* Det ställer liksom inte till nagra problem för maken; han trasslar inte in sig, eller sticker sig eller sa.. LOL

    MsK - Saaa skönt det maste vara! Jag var saa trött pa langdistandsförhallande när jag äntligen kunde flytta ner till Paris.

    Vickan; köttbullemacka är ju smaskens! Fast det ska vara rödbetssallad till och inte ägg!

    Muffins: att man är mindre än alla andra utanpa säger ingenting om hur man ser ut inuti.

    Argh! Pa tal om det, sa kläckte min käcka svärmor ur sig att jag "ju har en kropp som är gjord för barn" och glinade pa mina breda höfter! Suck! Det är ju hur man ser ut innuti som spelar roll! (ok, det blir kanske ännu svarare om man är pytteliten utanpa men ända)

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7