• Zozo

    Nu har jag gjort det igen..... del 7

    Hejsan Pela! *vinkar vilt*
    Nej, jag har bara fatt fragan om jag vill ha barn.. Idiotfraga för vem svarar "Ja, om ett par tre manader" pa en jobbintervju?

    Hmmm.. undrar vad de skulle säga om min familjs yrken: biljardhallsinnehavare och egen företagare, byggnadssnickare och egen företagare, sjuksköterska och fd egen företagare, riksdagsledamot och fd egen företagare, säljchef och egen företagare, sömmerska, armerare, hemmafru, en byggnadssnickare till, IT-chef... Japp, dra smarta slutsater om mig av DET om ni kan!! (Schitzofren? Nähe..)

    Anne.. Näe!? Hur kan man kläcka UR sig nagot sa idiotiskt??

  • Zozo

    Jag skriver pa här med! Jag AVSKYR när folk drar generella slutsatser av typen.. "Aha da kommer du fran ett arbetarhem med allt vad de innebär i tankevärlden..." eller "Aha du är kvinna i trettiorsaldern da ska du vara hemma med barn snart"; Det KAn ju vara sa men du kan ocksa vara en av dem som aldrig kommer att skaffa barn e dyl.

  • Zozo

    Hmmm.. vagar knappt säga det men det känns som om bade illamaende och trötthet bôrjar bli lite bättre... *En liten ljusstrale skymtar i vintermörkret*

  • Zozo

    Ah ja - vilken lyx det är att ha inhyrd flytthjälp.. Jag släppte in killarna, gick ut och gick, kom hemt till en snyggt nerpackad och tömd lägenhet. Reste över till nya stâllet och öppnade dörren för killarna som bar in och packade upp nästan allt. Saaaaa skönt! Jag har flyttat sjâlv 15 ganger eller sa och är bara saaa trött pa det...
    Flyttstâdningen klarade jag dock av själv; men det var inte sa farligt.

    Här i trakterna gick det pa mellan 3-5000 euro (nerpack, förflyttning, uppack) beroende pa distans och storl pa lägenhet/hus.. Sa det kostar ju en del om man skulle betala själva.

    Vickan; det där med vitvaror.. Vi köpte inte vara pa Ikea utan via nätet (hos större leverantörer) och det sparade vi in ganska mycket pa (Bättre kvalitet till lägre pris). En idée..
    Det enda vi köpte via Ikea var fläkten och det var ett misstag.. väldigt fin men den gjorde ingen större nytta.

  • Zozo

    Ah, jag som tyckte att mitt gym i Paris var dyrt med 400 euro per ar (35 euro i manaden) *rodnar*

  • Zozo

    Neh, jag fnissade just at priserna pa brudhar/make i en trad här.. Jag betalade 30 euro för frisyren + 20 euro för sminket i Frankrike.

  • Zozo

    Muffins.. Jag fick tillbaka mitt utkast av C-uppsats med radet att stryka 2/3... Jag fick slutligen godkänt pa en uppsats pa ca 20 sidor, tror jag det var. Tyckte det var helt värdelöst att skriva B/C/D uppsatser (jag GILLAR annars att skriva och utreda etc); Kändes totalt verklighetsfrämmande i mitt ämne, i synnerhet som jag inte syftade till forskare eller annat yrke i universitetsvârledn. Jag strök sedan helt enkelt D-uppsatsen ur min sinnevärld och gick vidare i livet med 210 poäng eller vad det nu är och en validerad C-niva. Vem bryr sig idag..

  • Zozo

    Ah det star att du ska ha gjort ett inlägg Vickan, men jag kan inte SE det! Sniff..

  • Zozo

    GRATTTIS!!!! Visst e det en hârlig känsla!? För nâstan exakt 6 ar sedan skrev vi pa papprena för var lägenhet...

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7