• Zozo
    Äldre 17 Jan 16:15
    167772 visningar
    1283 svar
    1283
    167772

    Nu har jag gjort det igen..... del 7

    Ah nu ringde min kund o hotade med att ringa högste chefen i Paris - me Go for it da! Sluta tjata!

  • Zozo
    Äldre 17 Jan 17:36

    Joo Vickan, det gjorde jag .. men det hjälpte inte sa dj*kla mycket; jag är den enda svensktalande personen pa kontoret, sa det blir ju jättekul för dem om nagra manader... Suck! Naja, jag fick löfte om att tjejen som var sparkad men nu inte längre är det (lang och kranglig historia) ska jobba pa detta med mig som en typ av assistent. Med tanke pa att hon varken hälsat eller tilltalat mig eller ens besvärat sig med att tala annat än tyska de ganger vi setts sa blir det sâkert roligt...
    Navâl, halva biten löser sig självt eftersom kunden avbokar den snarigaste grejen.

  • Zozo
    Äldre 17 Jan 17:46

    Jag maste vara hypokondriker - jag mar REDAN illa!

  • Zozo
    Äldre 17 Jan 17:52

    Skratta du bara! Snart gar jag väl ut och läser FASS pa nätet eller nat, sa att jag kan fa ânnu nagra symptom eller biverkningar eller nat! *fniss*

    Maken fick en lysande idé igar; han har ju hört om gravida kvinnor som blir sugna pa de mest underliga saker mitt i natten, sa han tyckte vi skulle lägga upp ett lager med jordgubbar, rökt korv och vad det nu var, i frysen!

  • Zozo
    Äldre 18 Jan 09:15

    Hejsan Omsan! Jo, jag loggade faktiskt in pa ett fransk forum där man kunde lägga upp en kalender och se ungefär vad som händer varje vecka.. Det är lättare med ett franskt system sa att maken kan hänga med. Jag antar att jag borde ringa gyn, men jag vet inte om det inte är tidigt ännu. Jag far väl ringa och höra helt enkelt.
    Jag har skvallrat för systeryster redan; hon har vett att halla tyst Om jag kan sa tänkte jag försöka halla mig till mammas födelsedag om ett par veckor.. Kunde vara kul.
    Vi ska ju till makens familj i helgen sa vi sa att vi känner oss fram om vi vill berätta eller inte. Visst kan det ga at skogen, men jag skulle nog vilja berätta det med. Sant som bekanta och jobb far vänta.
    Om vi har räknat rätt och allt gar väl sa borde det bli nästan precis till makens födelsedag *fniss* Men min syster har effektiviserat alla sina graviditeter till 8 man och jag kom 2 eller 3 veckor tidigt jag med, sa det vet man ju aldrig.
    Min syster haller pa att installera pool hemma sa hon tyckte jag skulle tillbringa sommaren som privat valfisk där

  • Zozo
    Äldre 18 Jan 09:49

    Jag och maken kom pa en intressant fraga igar... Vilken nationalitet far barnet i vart fall??? Svensk efter mig, fransk efter honom eller luxemburgisk efter var barnet är fött?? Knivigt!

  • Zozo
    Äldre 18 Jan 10:14

    Hmm.. jag tror faktiskt inte man har "droit du sol" här i Luxemburg. (dvs att man automatiskt blir medborgare för att man föds i landet) Dubbel nationalitet later ju faktiskt smart

  • Zozo
    Äldre 18 Jan 10:15

    Det roligaste är ju att maken alltid hâvdat att vi inte ska ha barn innan han själv pratar svenska.. jag papekade igar att han nu inte har saaa lang tid pa sig

  • Zozo
    Äldre 18 Jan 10:22

    Och jag mar pest (har fatt nat halvt influensaliknande tjafs) och ska aka hela vâgen till Le Mans idag och imorgon - bläh!
    Na saa farligt e det inte egentligen - känner mest fôr att beklaga mig Men magen ÄR i uppror.

  • Zozo
    Äldre 18 Jan 10:25

    Nja, det lilla han HAR lärt sig har vi tragglat fram hemma, men jag tycker det är jättesvart att lära nagon annan svenska eftersom man själv inte lärt sig det som främmande språk..

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7