• Zozo
    Äldre 4 Jan 16:47
    168644 visningar
    1283 svar
    1283
    168644

    Nu har jag gjort det igen..... del 7

    Gratulerar Vickan! det är ju SAAA kul att shoppa nâr det är sa!!

    Vi firar faktiskt bara var bli ihop-dag.. Vi är ju inne pa 15e aret nu, sa det är eg lite mer att fira än att ha varit gifta i ett ar..

  • Zozo
    Äldre 4 Jan 17:38

    Huh? Är det inte vanlig lördag imorgon? Vad hânder då då?

  • Zozo
    Äldre 7 Jan 09:45

    Nämen, snälla nan! Gah! *efter att ha läst frieritraden*

    God morgon! Här är det regnig mandagsmorgon men solen bryter lätt igenom. Snö har vi ingen här.

    Det har varit en lagom lat helg med maken. Han hade en stor katastrof pa jobb och var tvungen att aka in halvdag pa lördagsmorgonen, sa jag fick gjort lite sprakövningar. Pa söndagen var vi pa väg ut, för vädret var underbart vackert, men vi kom in i nagon allvarligare diskussion om vad-ska-vi-göra-med-oss-och-livet-och-allt-annat... sa vi kom inte ens ut!

  • Zozo
    Äldre 7 Jan 10:23

    Nja hos oss är det nog faktiskt jag som är senare med snacket. Konstigt, för jag babblar ju som en.. annars. Men sedan vi upplevde en megasvacka för nagra ar sedan när vi i princip började tala om att ga i sär, sa lyckades vi nysta i en massa sadana grejor. En väldigt jobbig period, som bar mycket gott med sig...

  • Zozo
    Äldre 7 Jan 17:14

    *vinkvink* Jag maste ju faktiskt jobba ibland.. men da jobbar jag av bara tusan ocksa

  • Zozo
    Äldre 8 Jan 09:32

    Mwah! Vi har FORTFARANDE ingen värme hemma (sedan i lördags)! Vi trodde det skulle vara fixat igar men det var det inte - nu har maken fatt i uppdrag att ringa och klaga ! 15 grader är inte mycket - brrrr!
    Här pa jobb har vi inget ljus i korridoren utanför - pa kvällen när man last far man känna sig fram till hissen! Suck!

  • Zozo
    Äldre 9 Jan 11:07

    Jag har heller aldrig varit pa varken det ena eller det andra.; Manikyr skulle iofs vara kul att testa, men jag vet inte just vad de skulle kunna göra som jag inte gör själv. jag gillar inte falska naglar och sk fransk manikyr.. Pedikyr är inte att tänka pa - kom inte nära mina fötter!!! (Jag är sa extremkittlig att jag inte ens kan fila mina egna fötter utan att fnissa)

    Ikväll ska jag däremot till frisören - fick just tid! Det ska bli skönt att se nagot igen.. Luggen är för lang!

  • Zozo
    Äldre 9 Jan 11:40

    äh jag har haft lugg sedan jag var liten.. utom i en övergangsperiod pa nagra ar.. Det började med en 70-tals pottfrisyr... LOL

    Telis.. nja, med tanke pa att jag inte kommer I den jäkla klänningen längre, sa far jag väl vara tacksam över att de accepterar annan klädsel pa jobb

  • Zozo
    Äldre 10 Jan 13:29

    *springer förbi och svär at jobbemailen som strejkar

  • Zozo
    Äldre 11 Jan 09:35

    Japp för mig med!! (Kom just att tänka pa det där med uttryck - jag blandade ihop tva uttryck pa franska i nyar och sade nagot riktigt fult till min väninna.. Usch vad pinsamt!)

    Hejhej pa er - Det âr FREDAAAAAAAAAAAAG!

    Jag har idiotiska filer med kunder som kräver detomöjliga helst till i förrgar.. Jag gar verkligen inte till jobb med glädje längre. Hade det inte varit för att vi försöker bli föräldrar sa hade jag sagt upp mig. Men det känns liksom inte riktig som om jag vill ga ett steg tillbaka nu när vi äntligen kommit igang.. Suck!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7