• Zozo

    Nu har jag gjort det igen..... del 7

    Argh! GRYMT ful inredning till det priset! Planlösningen är ju râtt intressant men huset ser lite menlöst ut utifran.. Sa jag hade sagt nej tack, jag lägger mina pengar pa nagot trevligare, Muffins. Inget att grata över

  • Zozo

    Personligen tyckte jag att det sag ut som ett hus som man hade velat göra lyxigt/glassigt men som ânda bara blev radhusanda...

    Jag gillar stora volymer, men är tveksam nâr det blir över flera nivaer som här.. blir lâtt eko och omysigt.

  • Zozo

    Ah grattis Vickan!Vad roligt!

    Ja det där med nya vänner är inte helt enkelt; Just nu leker jag mest eremit och da är det ju ännu svarare...

  • Zozo

    Telis; Är i vecka 10 och det har väl snarare blivit värre än bättre senaste veckan. Men det är ända inte sa värst farligt. Det är mest det att det är lite hela tiden, sa jag känner mig bara seg.

  • Zozo

    Hejsan Omsis!

    Jo det var hemskt och den förste lâkaren som jag fick prata med när jag typ bara skulle ringa och kolla varför maken inte ringt mig än var rent ut sagt inkompetent.
    Att det var skrâmmande med de andra ocksa var inte sa konstigt - de fattade ju inte själva först var problemet kom ifran. Och att SE honom insövd med alla maskiner och slangar och grejer var helt enkelt SKITHEMSKT!

    Tyvârr har han inte insett att det vore läge att sluta röka nu.. Det hjälper inte att tjata da blir effekten bara tvärt om. Han maste ju VILJA sluta röka för att det ska funka. Även om det nu inte var orsaken till problemet sa far det ju en verkligen att vakna upp och se problemet. Grejn är att maken sov sig ju igenom hela fasan och fick bara höra den siste läkaren som i princip sa "ja om du VILL sa är det kanske eventuellt bra att sluta"... Suck!

  • Zozo

    Omsis, jag hoppas VERKLIGEN att det blir bättre. Jag vet absolut att det finns manga som har det betydligt värre men jag gillar verkligen inte att känna mig sa här, halvkass hela tiden. Och TRÖTT!

    Telis - tyckte den jackan var kul.

    Vi har ungefär samma stil på jobbet som Telis; det mesta går an.
    Sedan blir det väl mindre kul i april när jag maste resa med en grupp till Genevetrakten och vara representativ i en vecka...

    Ah, jag far nog göra ett par semlor i helgen! Jag gjorde en chokladkaka till maken förra helgen. Smakade en liten bit men choklad är ungefär som kaffe just nu.. Urkk!

  • Zozo

    *pust, stank stön*

    Pompompom! Heja! pompompompom! HEJA!

    *hoppeliskutt och en liten saltomortal*

  • Zozo

    Hoppas det gick bra nu! *torkar svetten ur pannan och viftar med ett gammalt skrivbordsben*

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7