• Fru Hennerdal

    ÖREBRO-par (ny tråd)

    Hej alla Örebroare!

    Såg att den gamla tråden var avstäng för svar och öppnar därför denna istället.

    Vi gifter oss den 31:a Maj 2008 i Tysslinge Kyrka.

    Längtar!

    Hur går det med er planering?

  • Svar på tråden ÖREBRO-par (ny tråd)
  • Jonna83

    HannaMagnus O Fru enamorada

    Tack så mycket ;)

    Det verkar som att det är bara jag som tänker bjuda några få på vigseln o sen alla andra vänner, bekanta, jobbarkompisar osv på festen sen.. Är det inte så vanligt att man gör så?

  • Waersta

    Vi bjuder alla till allt.


    Jonna83 skrev 2007-10-04 11:42:00 följande:
    HannaMagnus O Fru enamoradaTack så mycket ;) Det verkar som att det är bara jag som tänker bjuda några få på vigseln o sen alla andra vänner, bekanta, jobbarkompisar osv på festen sen.. Är det inte så vanligt att man gör så?
  • Jonna83

    ja, jag har ju förstått att de flesta gör så.. Hm.. Det är inte så mycket av ekonomiska skäl vi gör så här utan för att jag är inte så bra på det här med stora grupper ;) Att det är många på en fest gör mig inte lika mycket, det blir annorlunda då.. jaja.

  • HannaMagnus

    Jonna; Jag tror att det är vanligare att man gör "tvärtom", dvs bjuder de flesta till vigselakten, men kanske inte alla till festen efteråt...kanske har missuppfattat...Jag tycker att man ska göra som man själv vill i det avseendet... Jag har lite panik för själva vigselgrejjen, varken jag eller Mange är så särskilt förtjusta i att "stå i centrum", men vi har nog inget val där är jag rädd...

  • Jonna83

    Nej.. för det är så vi känner oxå, vill inte att det bara ska kännas ångest att behöva stå där uppe. Jaja, vi kör nog på på den här linjen iaf.. ;) Det är ju vååååran dag ;))

  • Waersta

    Åh.. jag som älskar att stå i centrum!! Jag har tagit kontakt med en sångpedagog som ska hjälpa mig så jag kan sjunga för min m2b på festen.
    Jag kan inte sjunga.. men hoppas att med hennes hjälp kunna sjunga hyffsat iaf.

  • lillan31

    Waersta:Åh vad kul med sångpedagog...jag har oxå tänkt tanken. Hur många gånger ska du gå, och vad kostar det?

  • Waersta

    Jag får betala 100:- halvtimmen. Jag ska gå ganska ofta, börjar efter nyår. Speciellt i början ska jag gå ofta och sen blir det lite glesare mellan träningarna.


    lillan31 skrev 2007-10-04 14:34:42 följande:
    Waersta:Åh vad kul med sångpedagog...jag har oxå tänkt tanken. Hur många gånger ska du gå, och vad kostar det?
  • Waersta

    Vad planerar ni härnäst? Jag funderar på att beställa skor.. har hittat superfina på nätet, men kanske ska vänta tills klänningen kommer?
    Åh andra sidan, hur mycket ser man av skorna? Vill ha en liten men rejäl klack. Ska ju vara ute på vigseln och gå i stentrapp i stilettklackar är nog inte det lättaste.. jag som inte kan gå med det på plant golv.

Svar på tråden ÖREBRO-par (ny tråd)