• Fru Hennerdal

    ÖREBRO-par (ny tråd)

    Hej alla Örebroare!

    Såg att den gamla tråden var avstäng för svar och öppnar därför denna istället.

    Vi gifter oss den 31:a Maj 2008 i Tysslinge Kyrka.

    Längtar!

    Hur går det med er planering?

  • Svar på tråden ÖREBRO-par (ny tråd)
  • Waersta

    Klänningen är underbar! Ringen är inte den jag ska ha.. den i galleriet kostar 15.000:- Jag har hittat en annan från Danmark som kostar 5.000:- Lite mer vår prisklass.. Och så får vi ju en tur till Danmark också.

    Det är en tjej som heter Serenity här på BT som beställt den åt mig. Hon har kontakt med en fabrik i Kina som gör superfina klänningar. Inte de vanliga kanacca eller 1koo..

    Fru Hennerdal skrev 2007-10-01 08:59:09 följande:


    Så vacker klänning, gillar ringen också! Vilka har du beställt ifrån? Kina är mitt alternativ om jag inte klarar att gå ner i vikt så att jag kommer i mors klänning.
  • Waersta

    Åh jag har inte kollat upp tårtan än.. vi har tänkt beställa från Odensbacken, de gör så otroligt fina tårtor. har beställt där när vi döpt barnen. Gör inget att det är en bit att åka för det är det värt.

    Vårat band heter We Ghosts, helt underbara. De bor i Göteborg, han är från england. De ska främst vara med under vigsel.

    Fru Hennerdal skrev 2007-10-01 09:03:29 följande:


    Vår tårta kostar 70kr/bit. Den kommer att komma från Konditori Princess på norr i Örebro.Killen som bakar, Chris, har ett eget bandsom spelar vid olika tillfällen så vi valde att boka honom till festen. De spelar främst blues och soul. Bandet heter Chris Lemar Little Big Band.
  • Waersta

    Nu har jag lagt in nya bilder i galleriet på den ringen jag ska ha. Har bara inte bestämt om jag ska ha den tjocka eller smala.

  • Fru Hennerdal
    Waersta skrev 2007-10-01 09:29:50 följande:
    Nu har jag lagt in nya bilder i galleriet på den ringen jag ska ha. Har bara inte bestämt om jag ska ha den tjocka eller smala.
    Hur ser din förlovningsring ut? Är den tunn tycker jag den tjocka, annars tvärt om. Båda jättefina!
  • Waersta

    Har lagt in den med nu.. jag får se vilken det blir när vi kommer till danmark. Vill egentligen ha den tjocka.. men vi får se.

    Fru Hennerdal skrev 2007-10-01 09:33:15 följande:


    Hur ser din förlovningsring ut? Är den tunn tycker jag den tjocka, annars tvärt om. Båda jättefina!
  • HannaMagnus

    Waersta: Ringarna är jättefina, för egen del gillade jag den smala, vill ha nåt liknande fast i vitt guld... När åker ni till Danmark?

    Vill också ha ett band under vigseln... Jag har verkligen musikproblem, så mycket fina låtar jag skulle vilja ha med, men...vem ska framföra dem...? Tål att tänkas på...

  • Waersta

    Har du varit inne på smykkebutikken? Finns jättefina i vittguld!
    www.smykkebutikken.com/group.asp&sub=1 kolla här..

    ja det är svårt det där med musiken.. jag har tur som har en bror som känner så många underbara människor. Därimot så har vi inte bästämt några låtar än.. förutom hallelujah.


    HannaMagnus skrev 2007-10-01 10:04:17 följande:
    Waersta: Ringarna är jättefina, för egen del gillade jag den smala, vill ha nåt liknande fast i vitt guld... När åker ni till Danmark? Vill också ha ett band under vigseln... Jag har verkligen musikproblem, så mycket fina låtar jag skulle vilja ha med, men...vem ska framföra dem...? Tål att tänkas på...
  • Waersta

    tex www.1koo.com

    Jag har beställt genom Serenity här på BT, hon är Sveriges kontaktperson med en fabrik i kina. ta en titt på hennes galleri så ska du få se några av de fina klänningarna som hon har beställt.


    Ronja2 skrev 2007-10-01 10:53:50 följande:
    Var beställer man klänning från Kina?
Svar på tråden ÖREBRO-par (ny tråd)