Inlägg från: malinlars |Visa alla inlägg
  • malinlars

    Göteborgsbrudar 2008

    Lindaochlinus: Du kanske kan ha fler stenar i vigselringen, som visar att det är en ny och att det är vigselringen. Kan ju symbolisera att ni gått vidare och framåt i ert förhållande på så vis. Det är så jag tänker nämligen. Man bygger förhållandet så att säga.. Är kanske lite för djup.. är en sida jag har att bli för djup ibland.. men men.. så tänker jag iaf!

    fröken plommon: väntar med spänning på om det finns ngt på mässan! Vill gärna ha tips & idéer, men också bra pris och rätt färg till inbjudningskorten!! Finns det att köpa papper där??

    Jag har en väninna som också gör iordning naglar hemma. Hon tar 500 el 600kr för vanlig grej.. (ingen aning vad som finns el vad allt sånt heter.. hehe..) Men hon är även make up artist så hon skall få göra min sminkning & mina naglar. Tur att man har händiga vänner!!

    stenbruden: Var det din mor som var florist.. eller har jag helt fått allt om bakfoten? I så fall.. har du lust & möjlighet att fråga henne om hon vet hur lätt el svårt det är att få tag på vita liljeblommande tulpaner i juni & hur mycket det skulle kunna kosta. För jag antar att man måste beställa dem. Vore jättesnällt!! Skall nämligen bara ha typ 30 tulpaner som brudbukett med ett brunt band runt. Åter igen Brunt, grönt å vitt.. hihi.. man blir lite tossig i huvudet när man skall tänka färg tema hela tiden..

  • malinlars

    stjärngudinnan: MIn vän gifte sig 25 augusti.. hennes tårta var av mousse & sugarpaste...Hur god som helst!!!! Engelska tårtbageriet på Alfhemsgatan hade hon fixat den ifrån. Konditorn där är helt otrolig!!! Kan göra vad som helst med sugarpaste och ahr hur många fyllningar som helst man kan välja på. Man får komma dit och provsmaka Alla smakerna.. det skall nog vi göra..

  • malinlars

    fröken plommon: låter faktiskt lite lockande! Får se hur jag kan locka Lars bara.. Muta med bulle el nåt.. hahaha
    Jag var å titta i två butiker igår..men ingen av dem hade vare sig brunt el grönt papper. Vill ha mer åt den natur färgen brunt & grönt, om du förstår vad jag menar!!

    När ska ni gifta er å vart?

  • malinlars

    Nu skall jag baka bullar.. gott gott
    Sitter själv ikväll så man får ju bunkra upp..

  • malinlars

    fröken plommon: SÄve kyrka är jätte fin!! Vi skall gifta oss 7/6 i Sankta birgittas kapell. Festen skall vi ha på Aschebergska Eken. Börjar känna att det närmar sig.. pluggar sista terminen på lärarutbildningen.. mycket att göra, vilket blir att tiden bara rullar iväg!1 Men det är väl positivt, för jag LÄNGTAR!!

  • malinlars

    Nu har jag fixat så att ni kan se mitt bildgalleri. Har lagt in en bild på min klänning som sömmerskan skall sy. Det enda jag skall ändra på är att det skall vara rakt, som en bred kant, ovanflr bröstet. Ni förstår nog när ni ser den.. om ni ivll alltså..

  • malinlars

    Linda: låter som du haft en härlig kväll! Mysigt att få komma hem till bebisen!! Hur gammal?! Låter underbart!

  • malinlars

    linda: vi betalade... el mor betalade ca 1000kr för tyget, fodertyget och tyll. Jättebilligt!! Vi åkte till Göksäter på Orust.. hur billigt som helst. Jag tänkte att de kanske inte hade ngr bra, ordentliga tyger (med tanke på priserna) men de hade ganska mycket att välja på! Så min klänning kommer gå på mindre än 2000kr.. om jag räknat rätt..

    Nej vi har inga barn ännu.. Vi betsämmde när vi förlovade oss, för 4 år sedan, att jag skall ta examen, sen gifter vi oss & sen blir det barn. Min syster har tre barn, 6år, snart 2 år och en på 2 månader. Har såå roligt å mysigt med dem. Många av mina vänner har barn el är gravida. Jag har varit sugen i fem år nu.. längtar såå efter att få känna på att ha en gravid mage.. verkar helt underbart!!! Men som sagt, rent ekonomiskt så är det bäst att vänta. Dessutom är vi bara 25 just nu, så vi har lite tid på oss. Två barn innan 30.. borde vi väl hinna..

  • malinlars

    mrsD: Åhh vad härlig att ni börjat att planera barn.. Vi skall nog sluta runt bröllopet.. vill gärna jobba innan vi blir med barn. Är student nu & med den inkomsten blir mammapennigen Inte så stor. Att jobba i minst 6 månader är ngt jag måste göra. Hoppas jag får jobb i vår bara..
    Ja Göksäter var verkligen som Ullared 2.. haha.. jag hade varit där en gång innan,, när jag var lite, då var det ju bara ett hus.. herregud vad stort det har blivit!!

    Tycker också att klänningen är vacker.. nähä.. *fniss* Jag vill inte ha paljetter, mönster el annat på utan bara tyg. Jag hittade bilden & när jag visade den för sömmerkan så sa hon, en sån har jag sytt förr. Vilket var lättande för mig! Hon beskrev hur sömmarna skulle gå & hur hon tänkte sig den. Vilket jag var tvungen till, så att det blir som ja tänker mig!

    Min sambo arbetar på Eggers. Leverar han dit?? Isf e de lite komiskt tycker jag

    stjärngudinnan: Ja gå dit å provsmaka.. himla gott!!

    fröken plommon: tack för att du berättade om mässan. VArit där idag med min sambo. Tom han tyckte det var roligt! Köpte papper och stämplar till inbjudningskortet!! I rätt färg å allt! Är SÅÅ glad! Vi passade på att köpa stämplar till julkort!
    Tänkte jag skulle gå några kurser el nåt. Vore jätteroligt!
    Nu behöver jag bara kuvert i 15*15 stroleken.. vart hittar jag sånt? Panduro kanske??

    Sussigull: Hej Välkommen! Vi har inte kommit så långt heller egentligen. Lokalen, kyrka å präst är bokat. Skall förhoppningsvis få träffa en fotograf snart! Vi skall gifta oss i Sankta birgittas kappel & ha festen på Aschebergska eken..

  • malinlars

    fröken plommon: Skall gå å titta där.. bra med många ställen att titta på..

    mrsD: Det är en kompis, kompis mamma som skall sy klänningen. Jag har inte hittat ngt mönster, utan tog med bilden till henne. Hon sa att hon hade sytt en liknande tidigare & vi gick igenom hur jag ville ha det med sömmar o sånt. Skall dit den 29/9 å lämna tyget, ta mått å sånt. Känner att jag kan lita på henne & hur fel kan det bli? Vanliga klädmönster kan man hitta på sybehörsaffärer.. finns en på korsgatan el drottningg. Har sett en del där. Annars har min mor från 70 talet.. hehe..

    Ja, vi känner att vi gärna vill komma igång med ekonomin. Men blir man gravid, så blir man.. finns ju p-piller barn trots allt.. Pengar är ju inte Allt, men betyder Väldigt Mycket.. Det dummaste är ju att man måste börja betala av sitt studie lån ganska så direkt efter man slutat studera.. mycket grejer är det. Men men.. man vet ju inte hur snabbt det kan gå när man gått på p-piller. Visserligen har jag bara ätit i 3 år då, så det kanske inte tar så lång tid?? Har ingen aning om sånt!!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008