Inlägg från: malinlars |Visa alla inlägg
  • malinlars

    Göteborgsbrudar 2008

    jag hittade den hos Carlssons i Kungsmässan.. tror att de hette så.. men den finns i andra smyckes butiker också har jag sett. skall kolla vad designen hette...

  • malinlars

    jepp äntligen gick guldet hit. Vilka killar!!

    Barbarabruden: Tack!! Ja jag joppas verkligen att vi hinnner i tid.. !!

  • malinlars

    Ja, vi har hyrt ett ställe som tar hand om allting. Vi kan vara med hur mycket eller lite vi vill. Känns väldigt bra att ha det ordnat med en gång.

  • malinlars

    såg nu att ringen jaghar hittat bild på har 7 stenar.. den jag tittade på hade 9.. men men den ser lika dan ut iaf

  • malinlars

    Har varit på två bröllop där ena tårtan var gjord på burgården å ena på engelaska tårthuset. Båda var hur goda som helst. Att engelska tårthusets fyllning är annorlunda är nog att det är mousse. De har hur många olika smaker som helst å man får komma dit å smaka på alla innan man betsämmer sig. HOn som äger stället är hur duktig som helst å hon kan göra nästan allting.. LÅter som reklam nu, men var där med bruden å där på hennes möhippa.
    Burgården är som sagt ett gymnasium, men de är duktiga. Men om jag skall säga vad jag tycker så är Ester Mossessons på lindholmen bättre!!

    Ja ni kan väl boka!! Är det meningen att vi skall äta el bara snacka med lite öl å nötter??

  • malinlars

    de har ju två för en... men jag är inte jättesugen på deras mat. Jag går gärna dit å bara dricker lite.. Ni får gärna äta.. tänkte då om valkyria kommer så är vi ju sju.. så om jag inte äter blir de ju jämnt antal.. hmm.. förstår ni hur jag menar.

  • malinlars

    valkyria.. vi är bättre!! Har också gått på ester.. bättre för vi har bara hotell och restaurang & livsmedelsprogrammet.. lite mer fokusering.. men det är ju klart att man tycker bäst om sin skola. Men efter erfarenhet och kompisar från båda håll så står jag för att ester är bättre.. Även om en kille från burgården kom etta i en kökstävling jag deltog i hahahha...

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008