Inlägg från: malinlars |Visa alla inlägg
  • malinlars

    Göteborgsbrudar 2008

    jag kände att jag inte vågade sköra i pappret.. men när jag väl började så var dte bara till att köra på. Nu fattas bara transparant papper som skall vara inuti. Skall gå till matton ngn dag..

  • malinlars

    zlemma: här har du ett par tummar till som hålls!! Kram på dej!

    Majsis: Vi har gett våra värdar i uppdrag att göra häftet. Vi skall endast ha gjort bodrsplacering å gästinformationen.. resten är upp till dem! Jo.. det skall vara en intervju med mig å en med lars hade vi tänkt..

    astriden: har skrivit tidigare när jag skrev upp mig att jag eventuellt kan på lördagen.. min vän fyller år den veckan å skall ev ha fest + inflyttningsfest den dagen.. men det kan ju vara så att hon har det på fredagen.. vet mer ikväll.. Men ni får bestämma den dagen som mest kan, absolut!

  • malinlars

    nu får jag hoppas att jag kan komma.. Är ju så roligt att pyssla..

  • malinlars

    grund: glöggkväll låter toppen tycker jag! Gott gott!

    DH... love it!! Tyvärr vet jag inte hur man laddar ner saker.. låter kanske konstigt.. Men har inte orkat lära mig!!

    Amor: Vad kostar det att beställa där??
    Barba: Har du en annan sida som du skall beställa ifr?

  • malinlars

    amor, barba: eller är det kanske från samma sida?? TÄnkte till min tärna också.. Var ju väldigt billigt.. är det så att man skall mäta sig å så el?? Hmm.. vet ju ingenting om sånt.. hahha..

  • malinlars

    astriden: har nu fått reda på att det är fest hos min vän på lördagen.. så det blir ingen oysselkväll för min del.. tyvärr!! Men men.. får hoppas på en annan afton framöver!

    B & S: Stackare!! Hoppas att du snart mår bättre!! kram på dej!! Förresten.. var det bara till att komma till din butik när som eller hur var det??

    Barba: Var det frimärken med olika slags hjärtan.. de är jättefina ycker jag. Vi skall också köpa sådana.. beställer nog från posten hemsida, men det kanske ni också gjorde?

    Nu skall jag sova.. Vi ses imorgon. Kraam på er!

  • malinlars

    B & S: låter ju inget roligt alls.. själva skall vi till portugal.. inte så långt, men det är ett land som vi båda vill åka till.
    Jag kommer till er butik på lördag. Är ngn där vid 13 tiden? Krya på dej!!

    Barba: Hel grymt med danskurs.. får se om jag får me lars.. men som en annan sa.. kan ju luras lite.. hahah..
    nu skall jag ner till tvätt stugan

    Jag är 25

  • malinlars

    Amor: vi tänkte oss algarve kusten.. tror jag.. men även Lissabon å ta olika utflykter runt om i Portugal.. Några tips kanske?

  • malinlars

    TAck Amor.. alltid kul med tips.. jo Portugal är ju inte ett billigt land att leva i heller.. men man får ju lyxa till lite på smekmånaden.. eller veckan
    Hade först tänkt oss en vecka i Portugal å en i Rom.. men det blev alldeles för dyrt.. tyvärr!! Har ni betsämt vart ni skall åka??

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008