Inlägg från: malinlars |Visa alla inlägg
  • malinlars

    Göteborgsbrudar 2008

    ja det är jättekul.. blir på så bra humör då!!

  • malinlars

    ja då blir det mer bak.. skall baka pepparkakor på första advent.. lite tradition. Gör en deg som håller flera veckor i kylen, så kan man baka lite pö om pö..

  • malinlars

    vi hade tänkt göra så.. men när jag såg en ring så kunde vi inte hålla oss.. men jag skall inte få sen den iordninggjord innan vigseln. Lars skall hämta ut den å ha den tills dess. Vi har nämligen bankade förlovningsringar, å den ringen vi hittade var inte bankad. Så jag vet inte hur den kommer se ut exakt förrän vigseln.. nästan som du majsis..

  • malinlars

    har det i bakgrunden.. Folk är ju inte kloka.. att de orkar!! Har sett alla programm å jag förundras över hur folk orkar bry sig.. vissa som beter sig som svin kan jag förstå att man blir ledsen. Men att reta sig på folk bara för att.. ne ne.. det är ju fritt å flytta!!
    Ursäkta.. kan inte låta bli!!

  • malinlars

    jag vill så gärna se hur min klänning ser ut.. skall ringa sömmerskan om ett par veckor å se ifall hon har börjat sy på den..

  • malinlars

    låter ju hur bra som helst!! Vill också! Men jag sa till henne att ta den tid hon behövde.. typiskt mig.. vill ju ha den imorgon..

  • malinlars

    jag såg den.. klänningen kommer att bli jättefin! Måste kännas skönt att äntligen hittat klänningen du ville ha. DU hade ju det svårt at hitta den förut!!
    Nu skall jag sova.. skall jobba med examensarbetet hela dagen imorgon..
    Godnatt!!

  • malinlars

    Är hemkommen från Julmarknad på Tjolöholm slott, jättemysigt! KÖpte en jättesöt tomte, lite tryfflar å julklapp till min syster. Mysigt att gå omkring där!

    Majsis: Usch, stackare. Vilken otur. Hoppas att du mår lite bättre nu!

    Astriden: Hade en bild på min sida förut, men tog bort den då jag skulle ta bort bilden för att minska riskerna för att Lasse inte skulle se den.

    mrsD: håller med dej.. media förvränger mycket tyvärr.. det är svårt som utomstående person att veta "sanningen" när det endast är de inblandade som vet sanningen... man hör mycket ryktes vägen också... Ta exempelvis om "kristi brud". Detta var medias namn på henne... har läst hennes bok å pratade med henne på bokmässan.. hon verkar vara en helt vanlig kvinna som har en kristen tro i en församling. Sen att media vill ha en "syndabock" är så himla tråkigt tycker jag.. Sen vet ju inte jag hela sanningen bakom.. men jag känner att ibland dömmer vi alldeles för fort innan vi har all eller mycket fakta...

    Vill också pyssla... förresten.. var såååå nära att spilla ut allt mitt the på inbjudningskorten i morse.. fy fy fy på mig.. skall lägga dem någon annanstanns än på köksbordet tror jag..

  • malinlars

    precis klar med vanlijblle baket.. Min bakplanering sprack i går.. typiskt!

    Hoppas att ni får en härlig helg, speciellt imorgon på pyssel kvällen!! Kram på er!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008