Inlägg från: malinlars |Visa alla inlägg
  • malinlars

    Göteborgsbrudar 2008

    080628: Ja backa kyrka är inte roligt alls.
    Gamla tuve kyrka är JÄttefin. Liten & mysig. Ligger fint med ängar & skog runtomkring. Ligger om man svänger upp mot STora Holm (halkbanan) i rondellen. SÅ direkt när man svängt av rondellen så ser man kyrkan på vänster sida.. Åk å titta om ni kan!!

    mrsD: Vi skall ha vigseln kl 15:00 & tänkt fotografera oss efteråt. EFtersom jag/vi vill hålla på iaf en tradition, att mannen inte skall se bruden föränn vid altaren, vill vi "fotta" oss efteråt. Det är en bit mellan kyrkan och festlokalen, men vi tänkte ha en tipspromenad el nåt i den stilen för gästerna. Våra värdar skall få till uppgift at hitta på ngt!!

  • malinlars

    Okej.. skall väl ha en tradition till (tänkte inte så långt). Jag skall sova i mitt flickrum. Min sambo skall sova i lägenheten och kommer inte få se mig förrän vid altaret. Min frisör och sminkös är vänner till mig så att vi skall hålla till hos mina föräldrar hela förmiddagen och ha det mysigt.

  • malinlars

    mrsD: Det löser sig! Men förstår din panik och oro när det strular så!

    Ja ring ja.. har en bild i huvudet, men vi har inte kommit oss för att kolla på ring ännu. Min sambo vill inte ha två ringar, så vi kan ju lägga lite mer pengar på min.. hihi

  • malinlars

    mrsD: förstår att du vill prova den.. hadejag haft den hemma hade jag inte kunnat låta bli! Jag har aldrig hört att det skall bringa otur, däremot att prova andras vigsel el förlovningsringar har jag hört om att det "bringar otur"..

  • malinlars

    JOji: Tycker också att min m2b skall ha två ringar. Men men.

    stenbruden: gerbera är alltid fint tycker jag. Sen har jag tulpaner som min favvo blomma.. skall själv ha vita liljeblommande tulpaner till brudbukett.. tulpaner finns i alla dess färger!! Orkidéer är fint också..

  • malinlars

    Amor eterno: Bor också i Backa fast i bostadrättslägenhet...
    Vi har också bokat Aschebergska!! Vi var där för en månad sedan och skulle bara kolla. Men tyckte att det var super bra! Vi skall viga oss i sankta birgittas kapell 7/6- 08.

  • malinlars

    Jag skall den 29 september åka och lämna tyg till en jätte härlig kvinna som skall sy upp min kklänning. Är helt överlycklig, detta är min Dröm att få den upp sydd. Hon tar 400kr för att sy upp den! Inte klokt vad billigt egentligen. Skall ge henne mer. Har lycknan också att mamma ville betala min klänning.

    bröllop gbg: Ja åk o kolla på lokalen! Vi fick träffa Alex och han var också otroligt tillmötesgående. Vi har bokat den stora lokalen även om vi bara är 70 pers. Vi har tänkt att bygga upp en scen i mitten av lokalen. Kul med din klänning!! Måste vara underbart att få prova å se sig själv. är lite avis!!

    Amor: Det där med lyktorna var ju en bra idé. Skall nog apa efter De har ju en grillstuga, där tänkte vi har "baren". Vi skall ha med egen dryck.. hoppas bara på bra väder. Men om man skall följa tidigare sommrar så har juni varit bra. Vi skall gifta oss 7/6..

    stenbruden: Vilka vackra klänningar... svårt att välja kan jag tänka mig!!

    Vilka bra butiker finns för vigeslringar.. Känns som GUldfynd inte har sånt eller??

  • malinlars

    stenbruden: Vi skall också ha barnfritt. Versen var väldigt bra!

  • malinlars

    stenbruden: Visst e det billigt!! Min vän fick kontakt med henne via hennes syster som skall gifta sig på lördag. Jag förljde med o träffade hon som syr upp för att höra om hon ville åta sig mi klänning. Hade med mig bild & hon tog jobbet direkt. Hur kul som helst!!

    Wranges, dit skall vi. Låter helt perfekt!! Tack för tipset!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008