• Madeleene

    Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7

    Hej tjejer! Hoppas ni har haft en underbar helg, det har jag/vi haft. Har varit i stugan där bröllopet skall hållas. Vi kommer nog ändra datum då vi fick reda på i helgen att en av våra gäster skall vara tärna på sin väns bröllop dagen efter vårat. Vi vill så gärna att hon deltar så vi kommer nog byta datum och höra med prästen.

    Hur är det med alla?

  • Madeleene

    Snitte- 5/7-2008: Jo verkligen tur att vi är ute i god tid. Tur att de sa att hon skulle vara tärna på ett annat bröllop. Det kommer nog bli veckan före fast på lördagen om jag får min m2b på samma idé. 2 augusti istället, mer viktigt att vi får ha henne med än att ha ett coolt datum. Vi vill så gärna bjuda tillbaka.

    Pumpkin: Trist kan jag inte säga, lite tur för jag vill ha salongen för mig själv när jag får håret gjort. *ego* Men lite tråkigt för min m2b kommer ALDRIG komma ihåg bröllopsdagen om han inte skriver upp det i telefon som en påminnelse.

    Men vi har inte pratat så mycket om nytt datum, men vill vi ha med henne som gäst så måste vi byta datum. Uppdaterar om datum så fort jag vet.

  • Madeleene

    Hej tjejer!

    Hur är det med er?

    Åh min m2b tog körkort idag, efter mycket problem med teorin. Jag är sååå stolt över honom. Behövde bara dela med mig lite av min glädje..

  • Madeleene

    madlin: Jag håller tummarna för dig att det blir en lyckad operation. Att du få må bra igen efter detta.

  • Madeleene

    Brud 080524: Så var det nog nu också. Sedan när han ringde så sa han bara hej.

    H = han och J = jag

    H: Hej!
    J: Hej!
    H: Hej!
    J: Hej!
    H: Hej!
    J: Jaaaaaa?! Säg då? NU! Hur gick det?
    H: Ja det står här körkortbevis (och så började han läsa).
    J: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Grattis älskling!

    Sedan höll vår konversation på en stund.

  • Madeleene

    Brud 080524: Nä inte ikväll. Han är kvar på orten där han körde upp. Han kommer hem imorgon så vi ska fira på fredag eller lördag. Men det kommer bli roligt. Sedan får vi bilen den 15 augusti

  • Madeleene

    Pumpkin: Hälsokostbutiker vet jag har, annars så kan välsorterade matbutiker ha också. Men satsa på en hälsokostbutik där vet jag att dem har.

  • Madeleene

    Hej Alla!

    Hur går det för er? Vad ni skriver. Vi har fått annat att tänka på här hemma, så vi får se om det blir så som vi har tänkt. Vi kommer nog ha ett ännu enklare bröllop, varför kommer jag berätta lite senare inte just nu. Orkar inte vara här så mycket om dagarna/kvällarna. Tittar in igen lite senare.

    GRATTIS till alla er som gifter er snart.

  • Madeleene

    Oj det är ju idag Lucy_ gifter sig. GRATTIS och lycka till.

  • Madeleene

    Hej alla glada! GRATTIS till alla som gift sig. Är in och läser lite då och då. Nu kan jag berätta varför vi skall ändra alla våra bröllops planer. Vi kommer gifta oss nästa sommar men vi kommer göra det med dop. Det är nämligen att vi har fått reda på att vi skall ha barn i mars månad någon gång ca 10e. Men jag tittar in igen när mitt illamående och trötthet är över.

  • Madeleene

    InaHjärtarAdam: Tack! Fick se vår groda i dag för första gången Japp det gör jag. Men vill hålla mig hemlig. Har du möjlighet att skriva ditt nick så skriver jag till dig.

  • Madeleene

    InaHjärtarAdam: mmm en helt underbar känsla. Går inte att beskriva.

  • Madeleene

    InaHjärtarAdam: Jag är i v. 11+4, så jag är inte så långt gången. Därför kommer jag inte att ha någon bröllopsklänning. Men det kan jag bjuda på.

  • Madeleene

    Pumpkin: Tack. Ja, vi var ju på väg att ta reda på varför min mens var så oregelbunden i höstas så jag skulle ju bara ta mig iväg och ta prover och såna saker. Men nu behöver vi inte det. Jag hade inte ens en tanke på att jag kunde vara gravid när jag kräktes på dagarna. Vi har inte tänkt något på att bli gravida nu men så blev det en groda (projektnamn) i magen. Glada blev vi allafall. Lycka till med bebisverkstaden när ni kör igång.

  • Madeleene

    Mrs_B: Tack, grattis själv. Oj oj inte såå lång tid före oss. Ja jag skulle också vilja gifta mig innan men m2b vill inte det. Så då blir det till sommaren istället. Känns lite konstigt när man vet att man har en lite groda där inne som växer, kan inte sluta titta på bilderna.

  • Madeleene

    Vet ni vad som händer om man avregistrerar sig? Försvinner ens namn på inläggen då?

Svar på tråden Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7