• Madele­ene
    Äldre 12 Jul 16:32
    243170 visningar
    3585 svar
    3585
    243170

    Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7

    blivandefruandersson0?: Bara för att vi har lagt in namn på sidan och vi har inte pratat med dem som är berörda om att vi har lagt upp deras namn ännu men skall till och göra det nu här i dagarna. Därför kommer ni inte åt vår sida ännu. LOVAR att säga till när det går att komma åt den.

  • Madele­ene
    Äldre 12 Jul 19:28
    #0

    _tette_: Välkommen. Här är det utfrågning på högsta nivå. Som sagt hur långt har ni kommer?

  • Madele­ene
    Äldre 13 Jul 08:18
    #0

    God morgon!

    Hur är det med alla?

    Tänkte fråga en sak, på ett ungefär tänkte ni skriva i era inbjudningskort? Jag ska skicka förslag till hon som gör inbjudningskorten men jag har inga idéer.

  • Madele­ene
    Äldre 13 Jul 08:42
    #0

    Pumpkin: Ypperligt tillfälle att fråga dem. Dem behöver få frågan i god tid så de hinner planera om de tackar ja till uppgiften.

  • Madele­ene
    Äldre 13 Jul 10:39
    #0

    Bed of roses: Jag har redan hittat min klänning. Den ska beställas i december för det tar fyra månader för dem att få hem den. Men det känns som man är ner och kollar på den minst en gång i veckan. Ett tips, kolla så de har klänningen kvar att det går att beställa om du hittat din klänning i en butik. För de får ju in nya klänningar och tar bort gamla klänningar.

    Pumpkin: Var så lite så. Ja det kan vara en bra idé att ni sätter er ner och pratar ihop er om vad ni vill att de skall göra.

    _tette_: Om du går in på www.nixa.se och går på modellsök och skriver in nr 427 så ser du min klänning. TYVÄRR får man inte någon bra känsla över klänningen på nixas sida. Kvinnan på bilden ser gravid ut.

  • Madele­ene
    Äldre 13 Jul 10:59
    #0

    Bed of reses: Hm men gör så här då. Gå in i butiken och fråga hur länge det kommer ta innan klänningen kommer om du beställer en. Och så frågar du om klänningen kommer finnas kvar i ex. december. Då kanske du har de i april du också. Bara så du vet om att den finns kvar och att det går att beställa mer av den.

  • Madele­ene
    Äldre 13 Jul 11:19
    #0

    _tette_: Tack, jag älskar den. Jag kommer ha lite hår uppsatt och en del ner släppt. Då jag inte kommer ha någon slöja. Blir bökigt i skogen med slöja tycker jag.

  • Madele­ene
    Äldre 13 Jul 11:33
    #0

    _tette_: Visst kan jag berätta hur långt vi har kommit. Vi kommer gifta oss på en vall ute i skogen, där min m2bs föräldrar har en stuga. Det har varit bröllop där tidigare. Men det finns inget vatten som rinner eller ingen el. Så det kommer vara stenigt från vallen till stugan och såna saker.

    Det vi har klart är:
    Stugan, vigsel platsen, tärnor, m2bs kläder en del, skor, gästlistan och vilken mat vi ska ha. Brudbuketten är klar bara välja form på den.

    Det som är klart skall bara beställas:
    Bröllops klänningen (dec), håret/sminket (preliminärt bokat), tårtan (bokas när vi har exakta datumet), m2bs kläder som skall hyras och lämna exakt datum.

    Det som skall frågas om är:
    borden/stolarna, m2b ska hitta en ny bestman, ev, tostmaster/madame.

    Skall fixas klart:
    Vigsel/festprogrammen (skall göras i helgen) då en kompis skall göra dem för hand och skriva allt för hand.

    Det absolut viktigaste som är kvar är att vi ska ta kontakt med prästen i februari månad och få exakt datum av henne, då hon inte visste nu om hon hade semester vårat datum. Men vi planerar för 080808 för det är preliminärt bokat.

  • Madele­ene
    Äldre 13 Jul 11:34
    #0

    _tette_: Jag glömde, vi har bestämt att vi ska ha ljusgult, cream färgat med inslag av grönt som färgtema.

  • Madele­ene
    Äldre 13 Jul 20:58
    #0

    God kväll. Hur står det till med alla? Nu precis har vi gjort klart vår text till inbjudningskorten. Jag har mailat iväg det till min kompis som skall göra dem, så vi kommer få ett exempel här om någon vecka. Sedan får vi dem efter jul för att skickas iväg.

Svar på tråden Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7