• Pumpkin

    Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT ? Nästa anhalt: Tråd nr. 7!

    Välkommen till vår härliga tråd! Här har en del av oss huserat sedan januari 2006 medans en hel del har hittat hit längs vägen, och alla är lika välkomna. Det är bara att armbåga sig in i gänget De som mest frekvent hänger här just nu är:

    Med bestämt datum:
    070811 Lucy_ ? www.annaochdaniel.se
    070815 blivandefruandersson0? ? danielatheresew.weddingannouncer.com
    070825 madlin ? linjer.blogspot.com
    070915 vårbrud2008 ? martinomartina.weddingannouncer.com
    071020 drömbrud ? joyochandreas.weddingannouncer.com
    071231 MrsNyberg2B ? home.gamman.se/nyårsbröllop

    080607 Bed of roses
    080620 Brud 2008 ? kling2008.weddingannouncer.com
    080620 InaHjärtarAdam ? home.gamman.se/inahjärtaradam / www.alvaereva.blogspot.com
    080620 fitforfight
    080628 Naura ? www.naura.se
    080628 brud nästa år

    080705 Snitte - 5/7 2008 ? home.gamman.se/magnusochrebecca
    080705 stjärngudinnan
    080705 Pumpkin ? larsandangelicaswedding.blogspot.com / foreverandever.weddingannouncer.com
    080719 Anja74 ? anjasbrollops.blogg.se

    080802 Helmborn2B ? camilla-anders.weddingannouncer.com
    080802 B & S ? home.gamman.se/bojanochsamantha
    080808 Vidalila
    080808 Madeleene ? jonasomadelene.weddingannouncer.com
    080809 Jenny_Åland - blogg.gamman.se/Jenny_Åland
    080809 jeeksa

    Utan bestämt datum, men lika välkomna ändå:
    sajber.pillan - home.gamman.se/pillanochkjelle
    _elin_

  • Svar på tråden Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7
  • Anettan73

    Jag har nog vatt blind där. Men hört att många har haft problem. Jag vet 1 på Fl som jag sprang på rätt ofta, hon klämde på alla o tryckte ner dom i skorna. Så dom som redan mådde dåligt eller var ledsna blev d bara värre för. Så tillsist blev jag irriterad på henne. För d var alltid samma...

  • Pumpkin

    Anettan: Ja alltså, alla är ju naturligtvis inte otrevliga, jag har träffat på många trevliga människor där också - men ibland blir man bara galen!

  • Anja 19 juli 2008

    Godmorgon alla vackra brudar

    Ina

    Skiiiitfin klänning! alltså jag har ju för sjutton TOTALT missat att du ska gifta dig borgerligt! Helt otroligt. Är jag trög på nåt vis ;) Hur har ni tänkt er att det ska gå till? Är det för att ingen av er är troende eller kristna typ? nyfiken i en strut ;) Daniel är ju så icketroende som man kan bli, han AVSKYR att man döper sina barn när de är bebisar osv. Våra två minsta är ju ej döpta pga detta (jag var ju ensam med Emil och kunde bestämma själv då ;) så han är döpt)

    Men han anser att man inte kan pracka en tro på en liten bebis, att det är något man måste få välja själv och att mankan låta döpa sig i vuxen ålder när man är mogen att fatta ett sådant beslut. Måste ju faktiskt erkänna att jag håller med honom idag, men för mig är dopet en tradition på nåt vis, inte så värst regligiöst (fast jag vet att det ÄR så). Jaja, en massa babbel från mig... haha :D

    Iallafall det jag skulle komma till är att den token (Daniel) ändå ABSOLUT vill gifta sig i kyrkan! Ehh... Jag är ju troende (på nåt vis, vet inte VAD jag tror på men jag vill tro på att det finns något. jag har stor respekt för sådant lixom) och jag är ju medlem i svenska kyrkan. Men jag blev superförvånad att Daniel vill vigas i en kyrka men han är stenhård på att han absolut inte vill viga sig på nåt annat vis. Motsättningsfullt??? ;)

    Annettan73

    Jag funderar på att köpa såna där vackra ljusa, ovala släta stenar och skriva folks namn på med rosa 3D-effektpenna med lite skimmer i, det låter kanske inte fint men det ser ut lite som embossing (vet ej vad det heter) eller om man skriver namnet med små små prickar, med såna där liquid pearls ni vet.(skimrande vätska som blir som pärlor, finns i olika färger).

    annars har jag funderat på att göra några snygga tags och fästa på gästgåvorna (cellofanpåsar med god choklad och tryffel i), att fästa en dekorativ tag med namnen på, i ett organzaband när man knyter ihop påsarna lixom.

    har oxå sett de där hjärtahållarna men jag tyckte att de var löjligt dyra för lite ståltråd har jag för mig? Vad kostar dom? Såna skulle man ju faktiskt mkt lätt kunna göra själv med ståltråd :)

    Övrigt
    VAd trist det låter med Familjeliv. Jag har aldrig fastnat för den sidan, trots att jag har tre barn. Den känns inte kul helt enkelt. Däremot hänger jag inne på Alltförföräldrar, vilken jag ÄLSKAR och har varit beroende av sen 2003. Där är såååå mysigt :)

    Har även varit på träff m 20 mammor där ifrån, vi bodde utanför enköping i stugor över en helg och vi hade svinkul ;) Underbart väder och precis vid vattnet. det var sååååå härligt! vänner för livet har jag fått där inne. :) Nätet är inte fy skam!!

  • Anja 19 juli 2008

    Visst blir det så att man känner det som att man verkligen känner varann på nåt vis, när man pratar så pass mycket!

    För sjutton jag pratar ju mer med er just nu, än vad jag gör m mina "live"-friends *asg*

  • Pumpkin

    Anja: Visst blir det så! Jag tycker jag börjar känna er allihop riktigt bra. Skulle vara SÅ roligt att ha en BT-träff för oss här nån gång

    Han är allt lite motsägelsefull din M2B, men det får man vara För övrigt så är jag som dig - jag tror på NÅNTING, men frågan är VAD det är.

  • Anja 19 juli 2008

    ja alltså jag är ju GLAD att han är motsägelsefull i just DENNA fråga för jag vill VERKLIGEN såååååååå himla mycket, ha just ett kyrkbröllop. I kyrkor finns sådan speciell stämning. Jag blir full av andakt bara jag kommer in i en kyrka. Det är så lugnt, fridfullt och HELIGT. man blir så full av speciella känslor. Äh jag kan ej förklara, men det är så otroligt vackra konstverk. Älskar kyrkor :)

    Vår kyrka är ju inte alls egentligen en sån kyrka som jag tycker är SUPERVACKER men den är verkligen vacker på sitt sätt.

    Men det är ju inte den traditionella kyrkan precis :)

  • Anja 19 juli 2008

    Valde den för att den ligger mitt i stan och för att den är helt gömd i grönska. jag kan ärligt säga att jag aldrig hade sett den förrän jag kollade upp den nu inför bröllopet. :)

    Vi har ju två jättestora kyrkor, domkyrkan o allhelgonakyrkan men dom är för stora, blir för opersonligt! Vill ha en liten mysig, vacker kyrka :)

  • Pumpkin

    Anja: Jag känner precis likadant när jag går in i en kyrka! Och jag vet vad du menar med stora, opersonliga kyrkor. När jag flyttade till Skellefteå så bestämde jag mig för att vi skulle gifta oss i Landskyrkan där, var helt förälskad i den. Tills jag klev innanför portarna dvs, visst, den var jättefin, men SÅ stor och opersonlig!

  • InaHjärtarAdam

    klänningen passade och adam tyckte den var jättefin :)

    pumpkin:
    kunde man ju tro att det är du som går runt och marknadsför vår lilla tråd:D

    anja:
    japp, vi ska gifta oss borgerligt nu den 20:e oktober om vi nångång får bokat det. har vart ett himla krångel. men det ska säkert gå bra.
    anledningen är för att vi faktiskt vill vara gifta innan bebisen kommer. vi tänkte nämligen teckna varsin livförsäkring så att den andre är ekonomiskt säker ifall den ene dör på nått vis.. och det känns bra att vara gifta innan bebisen kommer så att vi alla heter micha från början och slipper krångla med alla papper och grejer hit och dit och faderskapsintyg och sånt.
    sen ska vi ha en kyrklig välsignelsecermoni på midsommar nästa år. det kommer bli likt en vanlig vigsel, men vi säger inte "ja" till varandra sådär vanligt utan vi kommer att ha egna löften (som inte är juridiskt bindande men det kommer säkert bli fint)
    jag ska ha vit klänning och hela faderullan så folk kommer väl inte ens se nån skillnad.
    anledningen till att vi valde kyrklig är för att det på något vis är mer högtidligt, det är fint att göra någonting traditionellt i sitt liv iallafall för vår del som inte är uppvuxna på traditionellt sätt och fostrade i dom banorna..

    (sen kan jag ju viska till er här att jag har råkat bli lite smygtroende på senaste tiden... anledning: jag trodde inte alls överhuvetaget. men så hade jag ett snack med gud och sa typ att "om du nu finns så önskar jag mej ett barn" och tjoff så var jag på tjocken!! fattar inte att det kunde bli av en gångs slarv just då när jag har slarvat sen jag var 15. och dessutom inte hade ägglossning förrän typ en vecka efteråt. jag trodde ju inte ens att jag kunde bli gravid)

  • Anja 19 juli 2008

    Ina

    Aaah så ni slår till redan nu i höst :) jag har ju varit borta ett tag härifrån så jag skyller på det. Blir ju precis som ett bröllop iallafall sen, i kyrkan. Själva orden ja, är ju inte det som är det stora lixom! Egna löften är ju jättevackert :)

    Jag förstår att du är smygtroende efter det :) Ibland händer ju faktiskt verkligen saker som får en att tänka "det finns verkligen högre makter" även om man lika ofta tänker tanken "hur kunde detta hända, det kan inte finnas någon Gud"... ;)

Svar på tråden Än är vi inte framme! Sommarbröllop 2008 nr. 7