• Pampas Brudar 2

  Tor 5 jul 2007 10:23 Läst 4521 gånger Totalt 43 svar
  Tor 5 jul 2007 10:23

  Märkte att vår tråd har blvit för gammal så jag tänkte jag startar en ny! hoppas alla hittar hit

  www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m2203976.html

 • Tor 5 jul 2007 12:39 #0

  070707 brudar: börjar ni ha allt klappat o klart nudå? :) vi börjar ha det mesta i ordning, imoron kväll ska tältet pyntas och så,sånt man inte kan göra innan. vet nån annars, håller björkkvistar alltså unga björkar me smal stamm ifall man sätter upp dem kvällen innan? vi ska ha vid porten björk samt runt tältets stolpar, men undrar ifall dom börjar vissna innan lörda kväll..
  vädret enligt dagstidningen lovar inte gott för lörda..men ofta har jt ju fel, såå hoppas de har totala motsattsen denna gång!! ansiktsbehandling har jag varit på ida, och känner mej som ny!! :)

 • SnartB­rud?
  Visa endast
  Fre 6 jul 2007 10:48 #0

  Tänkte få panik då jag såg att gamla tråden blivit avstängd. Som tur hittade jag hit.

  Jag har en känsla av att jag blir hippad om två helger. Av nån konstig anledning har de satt ledigt åt mig från jobbet lö och sö...det är sällsynt...så det är nog då det sker tror jag. Informerar närmare sen

 • Fre 6 jul 2007 20:18 #0

  ville önska alla 070707 brudar : JÄttestort grattis i fösrkott o njut av er dagt! ( fast egentligen tror jag ju inte att ngn av er hänger på BT i da eller i morgon..... )

 • Mån 9 jul 2007 10:53 #0

  Här var det dött....

  skulle vara kul att höra hur det gick för alla 070707 brudpar...................

 • SnartB­rud?
  Visa endast
  Tis 10 jul 2007 11:48 #0

  Alla 070707 är säkert så uppe i det blå ännu så att de inte vet vad de skall skriva!! Eller så är de på bröllopsresa???

 • Fru070­7
  Visa endast
  Ons 18 jul 2007 10:38 #0

  Hej på er tjejer nu e man här igen!

  Har varit full rulle före bröllopet och efter, yrat runt och träffar en massa folk, ordnar med bröllopet, fixat efteråt ja smått kaos, har sovit i en vecka typ :)

  Vår dag blev perfekt trots regnet, ni som höll till i Nykabi regionen vet att det regnande en del på lördag..men vi hade sån tur att det bara duggade lite då vi åkte från kyrkan med häst å vagn annars höll det upp under vår utomhusfotografering!! Mellan kl 13-15, såå glad, bilderna är hur fina som helst :) Svårt att välja vad vi ska beställa..

  Vakna 7.20 nervös!! Gick ut å gå för att lugna ner mej lite, sen en snabbdusch och till frissan där ja skulle va 9.00. Före de hann ja med att ge min morgongåva eftersom han skulle bära dom den dagen (manschettknappar). Satt hos frissan i nästan 3 timmar, blev såå fin i håret, alla kommentera under kvällen vad fin dom tyckte att jag var i håret, är så nöjd :)
  Sen bar det av till Wärdshuset där jag blev sminkad och bytte om, Där fanns även mina tärnor. Kl 13 gick vi ut för att bli fotade, hade en kompis som är hobbyfotograf som skulle ta kort nere vid ån, blev så fint. Fotografen kom 45 min för tidigt så hon fotade oss i nästan 2 timmar, vilken lyx, blev jättefina kort, men oj va de va kallt *brr* typ 16 grader och blåste så började anta formen av en ispinne :) kl 15 gick vi tillbaka till Wärdshuet och värmde oss lite, jag försökte äta lite, var på toa och sånt, hoppade snabbt ur klänningen lite och tog de lugnt. Sen lite före kl 16 tågade vi med tärnorna och pappa till kyrkan. Lite smått nervös var man då man stod innanför kyrkodörrarna och väntade på att de skulle öppna, men vilken känsla sen då man hör musiken och dörrarna öppnades, men var så nevös så vågade inte titta på några gäster, var livrädd för att börja gråta, så försökte koncentrera mej på min blivande som jag ändå sett större delen av dagen. Lyckades få en skymt av mamma precis innan vi var framme i kyrkan.. Prästen va kanon, solisten en av mina bästa kompisar sjöng sååå vackert, from this moment och För alltid, så fint!! En av mina 3 tärnor läste en bibeltext om kärleken från Höga visan, så fint. Vi hade både fotograf och en som filmade i kyrkan, rekommenderas verkligen! Är så roligt med alla bilder nu!

  Efter vigseln fick vi ta emot många gratulationer på kyrkogården, sen åkte vi iväg med häst å vagn till festplatsen, då duggade det lite men det störde inte.

  Sen fick vi en underbar fest, god mat, vi gick runt och prata med folk hela tiden, satt knappt stilla :) många hade lagat powepoint presentationer om oss, hur vi är nu, när vi var små, papporna höll tal, hans mamma höll tal, presentation av svensexan och möhippan, tärnorna höll tal, bestman höll tal, många lekar. Kl 23 var det dags för första dansen allt gick bra :) Sen var det fest i tältet men en super orkester hela natten till kl 03.00. Paus för nattmat och sen när vi hade vårt program, dansade till Greese You are the one that I want, hade övat in koreografin, var så lyckat!! :) Sen var det lite andra lekar även i tältet. Vilken härlig dag, man ville aldrig att den skulle ta slut.

  NI som har det framför er ännu, njut av dagen, den går så snabbt!
  Kom ihåg att ta foton med era familjer är så fint att ha såna kort efteråt, samt foton med era tärnor och bestman, kort av bara er i brudklänningen, (missade det) det är det enda jag ångrar annars var allt så underbart perfekt! Kort av ringarna, er bukett, om ni har möjlighet, ha en person som är utsedd till fotograf som tar kort under hela kvällen av allt program och gästerna, det hade vi och vi har nu över 900 foton, så härligt att kolla på och minnas, vi har även 4 timmar film, så kul! Vilken fest, vi var dom sista som lämnade stället :)

 • Fru070­7
  Visa endast
  Ons 18 jul 2007 12:27 #0

  Här kommer lite bilder :)

  www.Eva-Toffe.pixbox.se

 • tindra star
  Visa endast
  Ons 18 jul 2007 14:47 #0

  Tog en stund före jag hittade hit till den nya tråden.

  Fru0707
  Vad roligt att höra att er dag blev så bra! Era bilder var jättefina!

  Blir ju alldeles nervös och upprymd inför den stora dagen när man tittar på andras bilder. Snart bara en vecka kvar för oss...

 • Fru070­7
  Visa endast
  Ons 18 jul 2007 14:53 #0

  tindra star

  Tack!!

  E de månne din mamma som lagat mitt hår?! Tyckte ja kom fram till de efter uteslutningsmetoden..hon sa nämligen att du sku gifta dig i Munsala 28.7 :)

 • tindra star
  Visa endast
  Tor 19 jul 2007 11:58 #0

  Fru0707:

  Jo det är nog min mamma som fixade ditt hår!
  Ankdammen är liten...

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll