• Svar på tråden Pampas Brudar 2
  • Finlands tjejen

    hejs svejs

    Nu bör jar det bli nära (18.8).

    Snart brud: E du här nå mera? eller har du fullt upp? Det har liksom varit lite mycket...

    E det nån annan här????

  • tindra star

    Finlands tjejen

    Är nog här och kollar ibland men efter bröllopet blir det inte lika ofta som före... Konstigt nog! =)

  • SnartBrud?

    På lördag är det dags...är nervös som bara den, mycket kvar att fixa...men jag har hört att allt löser sig till sist!

  • Blir_Fru_0707

    Alla ni som just har bytt efternamn: hur känns det?
    Är det någon annan som känner att ingen längre vet vem man är? Som när man ringer någonstans o presenterar sig med sitt nya namn, den som svarar blir helt ställd o vet inte riktigt vem de pratar med... Förklarar ni för folk vem ni är och att ni bytt namn?

  • SnartBrud?

    Imorgon blir jag fru...kan inte tro att det är sant. Nu är det bara att åka iväg och börja fixa det sista...Spännande. Åker sen på en veckas minisemester. Sen skall jag skriva och berätta hur allt gick. De har lovat regn så vi får se hur det går med att hålla klänningen ren.

  • Finlands tjejen

    Idag händer det...

    Lycka till snart brud.

    Det regnar ju inte nu i alla fall fast det typ är storm varning...

    Nu är det ca 9 h tills jag blir fru...he he

  • SnartBrud?

    Hej Finlandstjejen...idag gäller det. Hoppas vädret håller..och håret

    Lycka till och Grattis!

  • tindra star

    Ett stort grattis till de som gifte sig igår!

    Blir_Fru_0707:
    Har ju bytt namn för tre veckor sen. Första veckan var det jättesvårt att ens minnas vad man heter. Nu är det bara när jag skall prata finska som det blir svårt, då är jag så koncentrerad på vad jag skall säga så jag presenterade mig med fel namn en gång denna vecka.
    Har inte riktigt lagt märke till det där att ingen vet vem man är, dels så ringer jag kanske mest till sådana stället där ingen vet vem man är oberoende eller till sådana ställen där de ändå vet vem man är!

  • Finlands tjejen

    Hej

    Nu är jag fru...
    Det e svårt med namnet. många frågar mig om hur det käns om det är annorlunda, svarar är :bara med namnet.

    har redan hunnit skriva under med fel namn...namn förfalskning?

    Vår dag var jätte bra. allt blev som vi planerat.. väntar på bilderna. Fotografen (airaksinen) sa att de blev jätte bra.
    Vi var vid carpella stranden och tog fotona... som tur var regnade det inte. Jag har varit så orolig över det den senaste tiden.

    Vi hade ett band vid namn Lions som spelade..de var jätte bra. Om någon behöver ett band till nästa sommar, till nått bröllop.

    Ha det bra och hoppas ni får en lika fin dag som oss de som kommer att gifta sig fram över.

  • SnartBrud?

    Hellou, nu är SnartBrud? blivit BRUD = Fru. Känns superhärligt men ändå så samma som förr. Jag har behållt mitt eget namn men tagit mannens namn "på släp" med bindesstreck. Enkelt att komma ihåg först skriver man som förr, och sen lite till.

    Det regnade inte då vi tog fotona...jag som var såå orolig för detta. Vi tog våra foton i Brändö sund i grym blåst, men jag har en känsla av att det inte gjorde nånting. Sen tog vi lite till bilder vid Klippan som också säkert är jättefina. Vi borde få alla bilder nu denna vecka, sen är det bara att börja välja vilka som skall förstoras och vilka som skall bli tack-kort.

    Jag var så jäkla nervös då vi körde de låånga 70 km till kyrkan från Vasa. Men sen i kyrkan så lugnade jag ner mig och förvånansvärt nog så grät jag inte förän efter vigseln (bör väl berätta att jag gråter alltid över minsta lilla). Alla trodde dock att både jag å mannen gråt då vi stod och torkade oss i ansiktet, men det var så varmt så att svetten bara rann. Tänkte nästan svimma av värmen ett tag. Men sen då vi kom ut var allt bra igen och sågbubblorna flög vackert i blåsten.
    Festen...åååh vilka underbara och påhittiga släktingar man har...jag bara skrattade hela tiden. Och maten, den var så god. Hovi-catering gjorde verkligen sitt för att förgylla vår dag. Proffspersonal och proffsmat

    Alla verkade ha roligt och det hade vi med...helt underbart! AAAh...och vet ni vad, vi har ännu inte läst våra kort som vi fick och har något paket att öppna. Allt det är hos min mamma så imorgon åker vi dit...spännande!

    Och...nu tar det aldrig slut när man väl ha börjat...i November åker vi på en 2-veckors brölloprsresa till Venezuela. Jihuuu! Och nästa sommar så åker vi till Stockholm och får åka varmluftballong, vi fick detta i present av våra underbara kompisar. Coolt!!! Så vi fick/får många bröllopsresor!

  • ninjan

    snartbrud?/petrash, grattis! Låter som en superdag juh Ska kolla på dina bilder nu.

Svar på tråden Pampas Brudar 2