Inlägg från: tindra star |Visa alla inlägg
  • tindra star

    Pampas Brudar 2

    Tog en stund före jag hittade hit till den nya tråden.

    Fru0707
    Vad roligt att höra att er dag blev så bra! Era bilder var jättefina!

    Blir ju alldeles nervös och upprymd inför den stora dagen när man tittar på andras bilder. Snart bara en vecka kvar för oss...

  • tindra star

    Fru0707:

    Jo det är nog min mamma som fixade ditt hår!
    Ankdammen är liten...

  • tindra star

    kiija

    Nu är det inte länge kvar!
    Jag börjar faktiskt bli lite nervös...
    Har ni allt klart eller har ni mycket som skall fixas ännu den här sista veckan?

    Får hoppas på vackert väder till lördag för jag vill INTE få användning av paraplyet jag köpt!

  • tindra star

    SnartBrud?

    Låter som en bra möhippa! Det känns skönt när ens vänner inte tvingar en att göra en massa hemska saker som man absolut inte vill göra!

  • tindra star

    kiija
    Gissade nästan att det par som sa att de var bjudna på ett annat bröllop var bjudna på ert bröllop!
    När fotografen sa att han har ett annat brudpar före oss så anade jag också att det var ni!
    Och jo, vi skall övernatta i Jeppis så kanske det blir på samma hotell det då också! Vilken tid åker ni till hotellet?
    Som sagt, ankdammen är liten... Väldigt liten!
    Igår var vi och diskade vår servis. Många snälla släktingar hjälpte till så det gick på nolltid (nästan) att diska alla tallrikar, bestick, glas och vinglas.
    Idag blir det stora dukaredagen. Och lite annat fixande där men jag hoppas på att det inte blir så sent idag. För jag behöver min nattsömn inför den stora dagen imorgon!
    Lycka till!

  • tindra star

    Här kommer nu historien om vår dag:

    Det blev en ganska tidig väckning på lördagsmorgonen för mamma och jag hade ännu en liten sak att fixa vid festplatsen före det bar av till mammas salong.
    Där fixades naglar och hår och när tiaran satt på plats började jag nog känna mig som riktig prinsessa! Sen blev det sminkning. I bilen på hemvägen började jag få lite fjärilar i magen. Då kände jag att nu närmar det sig verkligen.
    När jag återigen kom till mammas och pappas fick jag se honom, han som skulle bli min äkta man efter bara några timmar. Han var nästan helt klar redan och kvar hade vi då bara att sätta på mig brudklänningen. Hela familjen var där och vimsade och småsyskonen sprang i fönstret för att se om bilen som skulle hämta oss var på väg...
    Precis när vi fått fast dragkedjan på klänningen så kom bilen. "Vår" limousine backades upp på gårdsplanen hemma hos mamma och pappa. Det var bara att knäppa sista knapparna och kolla sminket samt smyckena och åka iväg till fotografen. När vi kom till fotografen började det regna så några utomhusbilder fick vi inte men jag tror nog att vi skall hitta våra favoriter bland alla studiofoton utan problem!
    Avfärd mot kyrkan. Vi kunde inte köra så hårt med våra rosetter på bilen så vi startade i tid. Framme vid kyrkan 16.56. Vaktmästaren tog emot oss där och frågade om vi var redo. Konstigt nog fick vi ur oss ett ja. Kantorn började spela Mendelssohns bröllopsmarsch... Så var det bara att gå... Gången upp till altaret gick bra, lite spännande var det nog när man såg alla människor. Prästen talade. Vår solist sjöng två vackra sånger. När hon sjöng sången "Du är allt" och jag såg på min man så kunde jag inte låta bli att släppa några tårar.
    Ringen, bibeln och Munsala brudmarsch ut. När vi stog på trappan, då kunde jag andas ut! Det gick ju hur bra som helst! Idag när jag tittat på foton så kan jag bara konstatera att vi ser väldigt lyckliga ut när vi står ute på kyrktrappan. Nygifta och lyckliga!

    In i limousinen och avfärd till festplatsen. Där avnjöts god mat och gott vin. Mumsig tårta på det hela och trevlig program! Bröllopsvals och sen började orkestern spela. Vi hade jätteroligt och njöt i fulla drag! Men någon gång tar det roliga slut och vi var redo för avfärd mot hotellet i Jakobstad. Lämnade festen ungefär 01.45 men den lär ha pågått till långt senare!
    Fötterna var trötta och huvudet var trött efter alla intryck och ändå kändes det som om hela dagen gått alldeles för fort!

    Lite bilder finns i fotoalbumet på vår bröllopssida theresrobert.weddingannouncer.com/photoalbums.html

  • tindra star

    Finlands tjejen

    Är nog här och kollar ibland men efter bröllopet blir det inte lika ofta som före... Konstigt nog! =)

  • tindra star

    Ett stort grattis till de som gifte sig igår!

    Blir_Fru_0707:
    Har ju bytt namn för tre veckor sen. Första veckan var det jättesvårt att ens minnas vad man heter. Nu är det bara när jag skall prata finska som det blir svårt, då är jag så koncentrerad på vad jag skall säga så jag presenterade mig med fel namn en gång denna vecka.
    Har inte riktigt lagt märke till det där att ingen vet vem man är, dels så ringer jag kanske mest till sådana stället där ingen vet vem man är oberoende eller till sådana ställen där de ändå vet vem man är!

Svar på tråden Pampas Brudar 2