• SnartB­rud?
    Äldre 6 Jul 10:48
    8721 visningar
    43 svar
    43
    8721

    Pampas Brudar 2

    Tänkte få panik då jag såg att gamla tråden blivit avstängd. Som tur hittade jag hit.

    Jag har en känsla av att jag blir hippad om två helger. Av nån konstig anledning har de satt ledigt åt mig från jobbet lö och sö...det är sällsynt...så det är nog då det sker tror jag. Informerar närmare sen

  • SnartB­rud?
    Äldre 10 Jul 11:48
    #0

    Alla 070707 är säkert så uppe i det blå ännu så att de inte vet vad de skall skriva!! Eller så är de på bröllopsresa???

  • SnartB­rud?
    Äldre 20 Jul 19:57
    #0

    ååh vackra bilder...jag svimmar

    Själv tror jag att jag blir hippad imorgon...allt tyder på det. Skall bli intressant att se vad de hittat på och vem alla som kommer!

  • SnartB­rud?
    Äldre 22 Jul 13:08
    #0

    Hej på er. Har precis kommit hem från min möhippa. Heeelt otroligt roligt.
    Jag blev väckt typ lite före 10 på morgonen då tre av mina goda vänner står utanför dörren med skumppa och jordgubbar. Sen skulle jag svara på en massa frågor och så fick jag en massa grejer som jag skulle ha nytta av under dagen. Sen fick jag en massa härliga kläder, shorts, simdräkt, strumpbyxor, simmössa, skjorta, virkad bikini etc...för att inte då tala om simringen, flytvästen och såndär grejer som gör att man flyter (som barnen har).

    Sen skulle jag sälja korv från en engångsgrill vid inre hamnen i Vasa. För pengarna skulle jag köpa något blått, något gammalt något nytt och så skulle jag låna någonting. Som tur råkade min en kompis mamma komma förbi så jag fick låna en sån där grej som man lägger mynt i, och det var ju perfekt för mina korvar gick bra åt. Jag hade bara 8 stycken. 1 euro med senap och 50 cent utan. fick väl 7 och 50.

    Sen hade vi underbar picknick vid hovrättsparken. Hela tiden under dagen dök det upp kompisar här och där. Det var jättekul då jag stod och gjorde nåt och så hoppade det fram nya kompisar nånstansifrån.

    Sen åkte vi båt ut i vasa skärgård och där fick jag lära mig livräddning av min pojkväns bror. Så fick jag försöka rädda en "människa" ur vattnet, detta gick inte så bra, men jag fick ändå högsta pris.

    Sen satt vi en stund på terassen och pratade, sen kom nästa uppgift, jag skall sälja "tysta meningar" (jag kan teckenspråk så det var ju inget problem)...tre av mina vänner kan oxå, men inga av de som köpte kunde ju nåt så alla bara gapskrattade fast de inte förstod nåt.

    Hopp i båten och mot replotbron, i något skede började jag se på kaptenen...varför svänger han inte mot strömsö...nej till bernys åker vi. Plockar upp min syrra och fortsätter med bil till min en kompis villa. Där spenderade vi resten av dagen. Grillade, gick i "morsiussauna" (första barnet blir en pojke??? )och så fick jag fiska. Alla hade tagit med nån grej och så skulle jag gissa vem det var av. Det gick ganska bra, för alla grejer påminde på något sätt om den som gav det.

    Helt underbart. Kände mig inte torterad en enda gång, det var ju kul att sälja korv och teckna meningar.
    Och bäst av allt så söp de mig inte under bordet...utan jag fick dricka i egen takt och i dag mår jag rikitg bra. Härligt. (hihi nu skall jag gå och räkna mina pengar för att se vad jag har kvar)

  • SnartB­rud?
    Äldre 12 Aug 11:53
    #0

    På lördag är det dags...är nervös som bara den, mycket kvar att fixa...men jag har hört att allt löser sig till sist!

  • SnartB­rud?
    Äldre 17 Aug 08:24
    #0

    Imorgon blir jag fru...kan inte tro att det är sant. Nu är det bara att åka iväg och börja fixa det sista...Spännande. Åker sen på en veckas minisemester. Sen skall jag skriva och berätta hur allt gick. De har lovat regn så vi får se hur det går med att hålla klänningen ren.

  • SnartB­rud?
    Äldre 18 Aug 07:05
    #0

    Hej Finlandstjejen...idag gäller det. Hoppas vädret håller..och håret

    Lycka till och Grattis!

  • SnartB­rud?
    Äldre 26 Aug 21:15
    #0

    Hellou, nu är SnartBrud? blivit BRUD = Fru. Känns superhärligt men ändå så samma som förr. Jag har behållt mitt eget namn men tagit mannens namn "på släp" med bindesstreck. Enkelt att komma ihåg först skriver man som förr, och sen lite till.

    Det regnade inte då vi tog fotona...jag som var såå orolig för detta. Vi tog våra foton i Brändö sund i grym blåst, men jag har en känsla av att det inte gjorde nånting. Sen tog vi lite till bilder vid Klippan som också säkert är jättefina. Vi borde få alla bilder nu denna vecka, sen är det bara att börja välja vilka som skall förstoras och vilka som skall bli tack-kort.

    Jag var så jäkla nervös då vi körde de låånga 70 km till kyrkan från Vasa. Men sen i kyrkan så lugnade jag ner mig och förvånansvärt nog så grät jag inte förän efter vigseln (bör väl berätta att jag gråter alltid över minsta lilla). Alla trodde dock att både jag å mannen gråt då vi stod och torkade oss i ansiktet, men det var så varmt så att svetten bara rann. Tänkte nästan svimma av värmen ett tag. Men sen då vi kom ut var allt bra igen och sågbubblorna flög vackert i blåsten.
    Festen...åååh vilka underbara och påhittiga släktingar man har...jag bara skrattade hela tiden. Och maten, den var så god. Hovi-catering gjorde verkligen sitt för att förgylla vår dag. Proffspersonal och proffsmat

    Alla verkade ha roligt och det hade vi med...helt underbart! AAAh...och vet ni vad, vi har ännu inte läst våra kort som vi fick och har något paket att öppna. Allt det är hos min mamma så imorgon åker vi dit...spännande!

    Och...nu tar det aldrig slut när man väl ha börjat...i November åker vi på en 2-veckors brölloprsresa till Venezuela. Jihuuu! Och nästa sommar så åker vi till Stockholm och får åka varmluftballong, vi fick detta i present av våra underbara kompisar. Coolt!!! Så vi fick/får många bröllopsresor!

  • SnartB­rud?
    Äldre 28 Aug 19:20
    #0

    Bilder finns här:
    snicksnack.tjejsajten.se/

Svar på tråden Pampas Brudar 2