• Fru070­7
    Äldre 18 Jul 10:38
    8713 visningar
    43 svar
    43
    8713

    Pampas Brudar 2

    Hej på er tjejer nu e man här igen!

    Har varit full rulle före bröllopet och efter, yrat runt och träffar en massa folk, ordnar med bröllopet, fixat efteråt ja smått kaos, har sovit i en vecka typ :)

    Vår dag blev perfekt trots regnet, ni som höll till i Nykabi regionen vet att det regnande en del på lördag..men vi hade sån tur att det bara duggade lite då vi åkte från kyrkan med häst å vagn annars höll det upp under vår utomhusfotografering!! Mellan kl 13-15, såå glad, bilderna är hur fina som helst :) Svårt att välja vad vi ska beställa..

    Vakna 7.20 nervös!! Gick ut å gå för att lugna ner mej lite, sen en snabbdusch och till frissan där ja skulle va 9.00. Före de hann ja med att ge min morgongåva eftersom han skulle bära dom den dagen (manschettknappar). Satt hos frissan i nästan 3 timmar, blev såå fin i håret, alla kommentera under kvällen vad fin dom tyckte att jag var i håret, är så nöjd :)
    Sen bar det av till Wärdshuset där jag blev sminkad och bytte om, Där fanns även mina tärnor. Kl 13 gick vi ut för att bli fotade, hade en kompis som är hobbyfotograf som skulle ta kort nere vid ån, blev så fint. Fotografen kom 45 min för tidigt så hon fotade oss i nästan 2 timmar, vilken lyx, blev jättefina kort, men oj va de va kallt *brr* typ 16 grader och blåste så började anta formen av en ispinne :) kl 15 gick vi tillbaka till Wärdshuet och värmde oss lite, jag försökte äta lite, var på toa och sånt, hoppade snabbt ur klänningen lite och tog de lugnt. Sen lite före kl 16 tågade vi med tärnorna och pappa till kyrkan. Lite smått nervös var man då man stod innanför kyrkodörrarna och väntade på att de skulle öppna, men vilken känsla sen då man hör musiken och dörrarna öppnades, men var så nevös så vågade inte titta på några gäster, var livrädd för att börja gråta, så försökte koncentrera mej på min blivande som jag ändå sett större delen av dagen. Lyckades få en skymt av mamma precis innan vi var framme i kyrkan.. Prästen va kanon, solisten en av mina bästa kompisar sjöng sååå vackert, from this moment och För alltid, så fint!! En av mina 3 tärnor läste en bibeltext om kärleken från Höga visan, så fint. Vi hade både fotograf och en som filmade i kyrkan, rekommenderas verkligen! Är så roligt med alla bilder nu!

    Efter vigseln fick vi ta emot många gratulationer på kyrkogården, sen åkte vi iväg med häst å vagn till festplatsen, då duggade det lite men det störde inte.

    Sen fick vi en underbar fest, god mat, vi gick runt och prata med folk hela tiden, satt knappt stilla :) många hade lagat powepoint presentationer om oss, hur vi är nu, när vi var små, papporna höll tal, hans mamma höll tal, presentation av svensexan och möhippan, tärnorna höll tal, bestman höll tal, många lekar. Kl 23 var det dags för första dansen allt gick bra :) Sen var det fest i tältet men en super orkester hela natten till kl 03.00. Paus för nattmat och sen när vi hade vårt program, dansade till Greese You are the one that I want, hade övat in koreografin, var så lyckat!! :) Sen var det lite andra lekar även i tältet. Vilken härlig dag, man ville aldrig att den skulle ta slut.

    NI som har det framför er ännu, njut av dagen, den går så snabbt!
    Kom ihåg att ta foton med era familjer är så fint att ha såna kort efteråt, samt foton med era tärnor och bestman, kort av bara er i brudklänningen, (missade det) det är det enda jag ångrar annars var allt så underbart perfekt! Kort av ringarna, er bukett, om ni har möjlighet, ha en person som är utsedd till fotograf som tar kort under hela kvällen av allt program och gästerna, det hade vi och vi har nu över 900 foton, så härligt att kolla på och minnas, vi har även 4 timmar film, så kul! Vilken fest, vi var dom sista som lämnade stället :)

  • Fru070­7
    Äldre 18 Jul 12:27
    #0

    Här kommer lite bilder :)

    www.Eva-Toffe.pixbox.se

  • Fru070­7
    Äldre 18 Jul 14:53
    #0

    tindra star

    Tack!!

    E de månne din mamma som lagat mitt hår?! Tyckte ja kom fram till de efter uteslutningsmetoden..hon sa nämligen att du sku gifta dig i Munsala 28.7 :)

  • Fru070­7
    Äldre 22 Jul 22:34
    #0

    Kul att ni tycker bilderna är fina, är så roligt att höra!!

    var de nån av er som gifte sej igår, kommer inte ihåg, isåfall hur gick det?! Bara bra, fint väder var de ju i alla fall :)

    Alla ni som har det framför er njut njut dagen går sååå snabbt! ta massa kort och filma är så roligt att ha, prata me alla gäster gå runt ha skoj minns allt för dagen kommer inte tillbaka..

  • Fru070­7
    Äldre 25 Jul 11:18
    #0

    Uppdaterade bilder finns nu på www.Eva-Toffe.pixbox.se

  • Fru070­7
    Äldre 31 Jul 12:01
    #0

    Hur har de gått för er tjejer som gifte er 14/7 och 28/7 är ju nyfiken juh!!

    Ingen som har nå bilder att visa?!

    Berätta berätta :)

  • Fru070­7
    Äldre 6 Aug 11:37
    #0

    Tindra star

    Vilken underbar klänning du hade!
    Snygg frisyr din mamma är bra på sånt :)

  • Fru070­7
    Äldre 6 Aug 11:39
    #0

    Blir_Fru_0707

    Njäe har lite svårt med mitt nya namn måste erkännas..svara ju i telefon på jobbet med det men de gör man ju inte i sin kännykkä direkt.. sen skriver jag ju under beslut med min nya autograf men attans va de ska va svårt å lära sej då :)

    Jo jag har nog fått nytt kort från FPA de hade jag fått redan efter 2 veckor typ, men det beror säkert på hur mycket jobb dom har, men jo det kommer automatiskt.

Svar på tråden Pampas Brudar 2