Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Brudar i Lund sommar - 08?

    Jaha minsann... Du vill alltså undvika frågan om vad du jobbar med :D

    hehehe

  • Anja 19 juli 2008

    Kan kolla om jag har några bra hårlänkar hemma och lägga in länkarna här senare.

    Fick en länk häromdagen på lite "coolare" bröllopsfrisyrer och började nästan känna att DET ÄR NOG MER JAG...

    Det är en fransk sida om jag ej minns fel, men så grymt snygga frisyrer, sååå välgjorda och snygga och helt WOW men lite spretigare och fräckare än vanliga snälla prinsessfrisyrer lixom...

  • Anja 19 juli 2008

    Jaaaaa just det, så var det ju. Jag har nog frågat förr, haha... (minnet sviker mig konstant, hemskt men sant).

    Jaja, bara jag inte glömmer bort min bröllopsdag så ;)

    Gick in på www.lilly.dk men det är en sån usel hemsida tycker jag. Och alla modellerna har olika frisyrer så jag blev inte klok på det :)

  • Anja 19 juli 2008

    Oooppps nu kommer nog nattpersonalen för rapport så jag klickar ner och återkommer när jag kommit hem, typ vid halv elva, elva :D

  • Anja 19 juli 2008

    Nu är jag hemma och då satt sambon uppe, haha... Han hade gjort en av sina vanliga shoppinglistor, satt med alla reklamblad från AG:s, ica och willys och skrev frenetiskt och pratade om att bjuda min mamma och hennes man på middag.

    Visst sa jag och försökte komma fram till datorn, men nä, han var inte klar, han började prata om vår renovering och hade storartade planer (vi ska ju lägga ut t försäljning SNART coh måste hinna mycket på den korta tiden som är kvar.)

    SEdan började vi prata bröllop såklart, så först NU kom älsklingen i säng.

    Ger mig typ INGEN tid vid datorn ikväll. Men det var ju trevligt att för en gång skull hinna prata m sin sambo på kvällen. Han brukar ha hunnit i säng innan jag kommer hem när jag jobbar kväll.

    Jeenny

    håller med dig om att det är sååå kul att kolla klänningar och ringar. Jag har ju redan bestämt mig för ring, typ. Inte helt säker men nästan.

    Klänning tänker jag inte kolla förrän jag gått ner i vikt minst 10 kg till. Så det är en sporre :)

    har gått ner 13 kg nu och tappat 4 cm i midjeomfång. Skönt :)

  • Anja 19 juli 2008

    Alltså jag VET ju ungefär hurdan klänning jag vill ha, men jag tänker inte känna, klämma eller prova förrän jag har gått ner 10-15 kg till. :)

  • Anja 19 juli 2008

    Hihi nu har jag precis betalat min stämpel :)

    Den jag ska ha på framsidan av mina bröllopskort!

    Åååhh vad det ska bli kul att börja fixa nu.

    Men först måste jag fixa save-the-date-kort. Dem ska jag skicka ut i mitten av december har jag tänkt (istället för julkort, hihi).

    Eftersom vi gifter oss MITT i semestertider så måste vi ju se till att hindra folk från att boka resor och annat just då. Om man talar om det i december så kan dom ju alltså inte skylla på att de fick vet FÖR SENT, hehe...

  • Anja 19 juli 2008

    Godmorgon tjejer

    Anne69

    Stämpeln finns på

    Skrev jag att jag skulle ha den utanpå kuvertet? :D Jag är helsnurrig isåfall. Ska såklart ha den utanpå kortet!!

    Längst ner i höger hörn tror jag och sen ett vackert vitt papper m ett rosaskimrande/glittrande mönster som ett band om kortet omknutet med ett rosa organzaband och så en hjärtastämpel, en bit ovanför bandet lixom.

    Äh skitsvårt att förklara!

    Sen ska jag ha ett transparent vellumpapper inuti som inlaga med texten på, fastsatt med ett hjärtagem i silver typ. Fattar ni :) hihi

    Nåt sånt blir det. Om jag ej pallar göra såna där band av papper att sätta om så kommer jag enbart att knyta om korten m organzabanden.

    :)

  • Anja 19 juli 2008

    Angående frisyrer så tycker jag inte alls att man behöver vara ung för att ha löst hår.

    Man han ha håret löst på så otroligt många olika sätt!

    En del blir princesslika och sockersöta men det är inte alls så jag menar, inga korkskruvar och rosetter lixom ;) utan håret i vackra, lite ostyrgare lockar, som väller ut på ryggen och de sprayar ju håret så ordentligt att det håller m all säkerhet en hel kväll utan att ni behöver tänka på det. :)
    Trots tjockt hår menar jag.

    så som jag beskrev för dig Anne69 med det där hårbandet och sen håret lockat och så sidohåret hoptvinnat där bak m lite stenar i, tycker jag ABSOLUT är en mogen frisyr faktiskt. Just så som jag menar skulle nog tvärtom INTE vara så passande på nån som är ung och princesslik.

    Men jag har så svårt att beskriva hur jag menar. Önskar man kunde överföra bilder via telepati (har ju en sååå klar bild i huvudet, grrrr).

    Jaja, snart kan man säkert föra in bilder i datorn genom att sätta en liten elektrod på huvudet och tänka på något specifikt. Tror ni inte ;)

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?