Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Brudar i Lund sommar - 08?

    Ninni75

    Tänker precis samma sak. Vad f..n har man för underhållning!!?? Jag vill oxå ha liveband men det är en enorm kostnad. det finns bra trådar här på BT när det kommer till band, där man kan höra folk diskutera sina olika erfarenheter av olika band.

    Sambon har hållit på i ett halvår nu med en enorm mapp i datorn, där han lagt in massor av musik som han vill ha på bröllopet, men ajg känner mig inte alls så "nöjd" med det. Han har bra musiksmak, visst, men han spelar mycket som ingen annan kanske känner till. Jag vill ha lite mer mainstream, sånt som alla kan gilla lixom och väldigt blandat, lugnt och häftigt, nytt och gammalt lixom...

    Sen sköter ju faktiskt ett band en hel del av underhållningen. De får ju betalt för det, håller igång gästerna osv, ser till att det faktiskt ÄR folk uppe och dansar!! Livar upp stämningen helt enkelt. Det kan ingen stereo fixa.

    Jag funderar på DJ, där finns oxå många bra, kolla trådar på BT, som fyller samma underhållande funktion som ett liveband, men lite billigare.

    Min sambo vägrar ha DJ av nån anledning och band är ju verkligen skitdyrt, så vad sjutton gör man. Jag vill verkligen inte bara ha musik :( Känns som moment 22 eller nåt.

  • Anja 19 juli 2008

    Usch nu har jag lyssnat på ALLA malmöband inne på artistbanken och jag gillade inte något!!! Alltså jag vill ju ha originallåtarna, men jag vill ända ha någon som underhåller och pratar och peppar folk att dansa.

    Haha, verkar ju som att DJ är nåt för mig alltså, men sambon vägrar.

    Han vill ha ett belgiskt band. Han kontaktade dem för någon månad sen. De skulle ha 1000 euro för spelningen, men även ha resa, mat och boende betalt. Det blir helt enkelt för dyrt för oss, även om det är ett "riktigt" band, som började sin karriär genom att spela på zigenska och judiska bröllop, sååå cool musik. Hade varit så grymt häftigt att ha dem! Tror de är tre i bandet så det hade kanske ändå inte blivit så mkt dyrare än många band här hemma???

    Suck vad svårt! I värsta fall får det bli stereoapparaten. Då får man iallafall alla de låtar man vill ha, spelade i originalversion. Suck...

  • Anja 19 juli 2008

    En korsettfråga...

    Ska ni ha korsett under klänningen. Jag MÅSTE ha det! Hade förr en platt mage (ett minne blott) men efter tredje barnet har jag som sagt en massa övervikt och en hel jä..la massa löst skinn *gråter* och dessutom är mina magmuskler hopplöst utstående efter den täta dubbelgraviditeten, så jag MÅSTE ha nåt riktigt, som man snörar hårt och som håller allt på plats!

    VAR SJUTTON HITTAR JAG DETTA???

  • Anja 19 juli 2008

    anjasbrollops.blogg.se/110107195022_nu_r_det_dags.html

    kolla lixom... *sliter mitt hår*

    Det värsta är att min hjärna inte alls fattat eller hunnit registrera att jag idag faktiskt har ett bmi som klassar mig inom kategorin "person med fetma". Det är bedrövligt!!

    Men bara jag går ner ett par kg till så hamnar jag i kategorin "kraftigt överviktiga". Visst är det fantastiskt *morrar ironiskt*

  • Anja 19 juli 2008

    Usch vilket gnäll från mig ;) Förlåt... Ska gå och lägga mig snart. Börjar ju kl.7 imorgon bitti :)

    natti natti

  • Anja 19 juli 2008

    Godmorgon *kvittrar*

    Nu sitter jag på jobbet. Bara ett barn vaket ännu. Passar på att skriva lite här medan h*n ser på morgon-tv.

    Kunde inte somna igår pga en enveten mygga som surrade mig i örat men som självklart var puts väck så fort jag tände lampan. Grrrr... Så jag är lagom trött. Som tur är jobbar jag bara till 15. Skönt...

    Vad ska ni hitta på idag? :)

  • Anja 19 juli 2008

    Tittar in snabbt på jobb för att se vad ni hittar på ;)

    Ingen som vet var man kan hitta korsett? (riktig sådan, inte bara sån där som är snygg och sexig typ, utan en sån som verkligen drar in magen, som man snörar, och som ger snygg form och midja!!)

    :)

  • Anja 19 juli 2008

    Ok tack ska kolla där. Har de någon hemsida??? Jag googlar :) TAck för tipset Jeenny :)

    Var ÄR alla ikväll... BAra jag som inte har nåt annat för mig en lördagkväll, hehe...

  • Anja 19 juli 2008

    Hej hej...

    själv jobbar jag coh slutar inte förrän 22. Så jag lär återkomma här inne vid 23-snåret ;)

    Någon mer som tänker tillbringa kvällen på BT :)

    Ninni75. låter som att du har en hel del att göra. Jag är precis tvärtom. Har hela tiden föresatt mig att göra korten själv men har nu börjat luta åt att beställa då jag inser att såna kort jag vill göra blir för exklusiva och kommer kosta mer än att beställa!

    Har dessutom redan beställt saker för 500 kr på dreamcottage (magnolia) och oseriösare ställe gårnog inte att finna. Hittade en sida där man kunde läsa om olika nätbutiker och där hade folk skrivit så sanslöst mkt negativt om just denna e-butik att jag slet mitt hår när jag läste det och mycket riktigt tog det 3,5 månad innan jag fick nåt. Då hade jag fått skicka tre påminnelsemail. När paketet väl kommer så innehåller det ungefär 2 av 10 saker som jag beställt och inga pengar har jag fått tillbaka. Har heller ej fått svar på mail eller kunnat nå dem per telefon (exakt detta hade flera hundra personer skrivit om inne på den sidan jag hittade). Så beställ alltså INTE därifrån.

    Deras sortiment är så otroligt lockande. De har MASSOR, men grejen är den att de inte alls HAR hälften av de grejor som visas på hemsidan. De formligen blåser folk på pengar. :( Trist men sant...

    Så nu blir det nog ändå beställda kort för mig. Har hittat inne på www.calligraphen.se ett kort som är ljust rosa med ett transparent papper utanpå, med ett svagt vitt mönster. Det heter Lace. Tror att vi kommer beställa dessa faktiskt :)

  • Anja 19 juli 2008

    Näää inga nya inlägg... Kommit hem från jobb. Rätt trött men måste ju ändå sitta vid datorn en stund och varva ner :)

    Någon här?

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?