Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Brudar i Lund sommar - 08?

    Ja, jag sitter ju här på jobbet, fniss...

    Har supermysigt på kontoret, bara jag och datorn. Fruktar dock att nattpersonalen tänker komma in snart för rapportering ;)

    Jag hänger självklart på BT och såkollar jag en massa sidor med inbjudningskort och brudklänningar *asg*

    Tänk att jag får betalt för detta lixom :D

    Vad mysigt det låter...

    har dina döttrar kommit hem nu då?

  • Anja 19 juli 2008

    Anne69

    Nej jag tror inte jag minns riktigt men jag har en bild i min blogg. Länkar dig dit. (gjorde inlägget i januari tror jag eller nåt, men ungefär så här vill jag ha det, fast utan pärlor tror jag. har rätt långt hår, hennafärgat så det är väldigt brunrött och glänser och gnistrar jättemkt i solen så jag tror att såna lockar, mjuka, och uppsatt sådär, kan bli skitfint) :)

    anjasbrollops.blogg.se/090107190656_och_s_hret.html

  • Anja 19 juli 2008

    Wow förresten... Med så långt hår blir det kanske svårt att ha dethelt uppsatt, om det blir för tungt och vill rasa menar jag! Lite halvuppsatt i vackra lockar och så långa vackra lockar ner bak på ryggen kanske?

    Duuuu, jag hittade ett snyggt pärlband som man lixom sätter på som diadem i fyra rader med stenar i!

    Det skulle ju vara skitfint på ett sådant långt hår och så helt underbara lockar som trillar ner över hela din rygg! kanske lite glittrande stenar eller pärlor fästa i längderna!!!

  • Anja 19 juli 2008

    Eventuellt ett sådant pärlband på huvudet och sen håret löst förutom två längder av hår på sidorna som frisöer fäster ihop ÖVER resten av håret, hmm förstår du hur jag menar!

    Om du tänker dig att frisören står bakom dig, har lockat ditt hår skitsnyggt, tar de allra två yttersta längderna av ditt hår, vid öronen typ och för ihop dem där bad och lixom tvinnar ihop dem... Kanske med lite glittrande stenar och sånt...

    hihi blev helt exalterad nu... :D

  • Anja 19 juli 2008

    *asg*

    Men duuuu, jobbar inte du med datorer??

    fnissar

    Nä men vad sjutton jobbar du med? Har fattat att du typ har ett kontor och att du har kundbesök och sånt ibland. Jobbar du på bank, är du mäklare eller hmm nåt annat *asg*, revisor kanske?

    nyfiken :)

  • Anja 19 juli 2008

    Länken går alltså till det där hårbandet jag pratade om.

  • Anja 19 juli 2008

    Vilken lillymodell menar du förresten?

    Jag har ju en bild i min blogg på en lillymodell i lillys klänning 3004 som jag lutar åt just nu. Är det henne du menar?

  • Anja 19 juli 2008

    Hmmm nattpersonalen har inte kommit ännu och de börjar halv nio!!! (vet inte varför egentligen eftersom dagpersonalen inte slutar förrän 22)

    Ja, surfa efter frisyrer är kul, men jag har ju inte mina underbara länkar här! De är ju hemma på datorn. Grrrrrrrrrr...

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?