• miffolina

    äckligaste på kroppen

    Nu är det dags att slå hål på myten om den perfekta kvinnokroppen som är slank, hårlös och solbränd!

    vad för äckliga saker har ni hittat på er kropp?

    Jag börjar:

    I ena armhålan har jag ett inåtväxt hårstrå som blir som ett litet hål rätt in. Idag efter duschen började jag klämma lite den, och ut kommer en grön liten klump sörja!!! Äckligt!!

    Nån annan?

  • Svar på tråden äckligaste på kroppen
  • HalmstadNilla

    haha, nu har jag läst igenom hela tråden... ysch...
    Jag kan bara instämma med det mesta... Har tre hårstrån precis över höger bröstvårta... Jätte sexigt. Speciellt när jag glömmer plocka bort dem...
    När jag precis börjat raka bikinilinjen i tonåren fick jag en knöl precis i troskanten. ungefär 1*1,5 cm och såg inte ut att vara varfylld utan låg mer "under" huden. Den gjorde inte ont eller så men eftersom jag oxå är en sån som pillar på allt så tog jag en steriliserad (eller ja, jag brände lite med en tändsticka på den iaf) nål och gjorde hål på den. Jag var ju tvungen att se va det va så det inte va en cancerknöl eller nåt.. Ut kom en yttepytteliten vardroppe. Hihi, det här måste undersökas tänkte jag och klämde lite på den... Ut SPRUTADE det ut var (den måste varit enorm där under huden) och ett 3-4 cm långt hårstrå som var ihoprullat till en boll..
    Snacka om att jag blev snopen. Visste ju inte ens att hårstån kunde växa under huden vid den åldern.. Sjukt kul!

    Nu roar jag mig mest med att klämma m2bs pormaskar trots att han blir galen på mig o säger att han ska anmäla mej för misshandel.. Men jag kan bara inte låta bli..
    Dessutom undersöker jag mina smalben regelbundet efter hårstrån som böjt sig under huden. Där bildas små kratrar med en liten svartbrun prick i (ser ut som en pormask) och klämmer man på dessa kommer det ut ett dubbelvikt hårstrå som inte sitter fast utan bara ligger där... Hihi..

    Jag har dessutom fått höra (av ett barn så det är en sån obehaglig sanning som ingen pratar om) att ostbågar luktar precis som rumpludd... Vi kallar dem "pill-i-rumpan-godis" här hemma... (ostbågarna inte luddet... )

  • Joleen

    På tal om ostbågar, min tjejkompis jobbade på dagis och en dag stoppade ett av barnen ner handen innanför kalsongerna där bak, drog upp och luktade på den och sade mycket nöjt "det luktar ostbågar". Efter detta kallar större delen av bekantskapskrets dem för fisbågar!

  • miffolina

    åhh fyf*n kommer aldrig mer äta ostbågar! De luktar ju verkligen rumpa!!!

  • ninjan

    bröstsvett är jätteäckligt! Första gången jag hade det var på klassresan på nian. Jag var i en affär och skulle prova en tröja, men fyfan vad det stank när jag tog av mej min tröja! Blää! Använder alltid lite deo mellan brösten nu :)

    En molusk har även jag.. mitt i handen.

    När jag petar i naveln lossnar det små gråbruna skarpa grejer ur de där skrynklorna som finns i naveln. Har dock aldrig luktat på det..

    Rakar alltid tårna. Fult med långa mörka strån där. Fingrarna skulle också behöva få sej en omgång med rakhyveln, men vågar inte ifall det blir stubbigt.

    En gång hade jag en enorm finne vid bikinilinjen. Manisk finnklämmare som jag är tryckte jag ut kletet. Men det var inte bara den vanliga geggamojan som kom ut, utan också vad jag tror var ett svart hårstrå. Hann tyvärr inte börja peta och undersöka kletet eftersom min sambo tyckte att det var så jävla äckligt att han tog pappret med finnen och allt och slängde det!

  • ohmygoodness

    En gång tryckte jag på en såndär flik som man har inne i örat och i samma stund jag gjorde det så hörde jag hur något sprack och ut vällde var från en finne som säkert legat där och grott hur länge som helst. Urk!

  • förhoppningsis

    hår på fingrar å tår är eg ett sundhetstecken, det har alla. Det visar att man har en bra blodcirkulation, sen att det inte är så fint är en annan sak

  • AggaP

    Ha ha ha...denna tråden är så rolig.

    Jag får panik i kroppen, spindlar som väller ut ur öronen, ÖÖÖrk....usch och fy, jag kan inte sitta still.....Hu....

    Har en vän som har väldiga problem med infektion i sitt ena ben. Ibland när det är riktigt illa så inflamerar hela benet, det blir helt svart och hon får små blåsor där det väller ut grönt var. Vissa dagar så mycket så att det rinner utför benet på henne och blöter ner skorna totalt. Örk.

    Appropå lukter, min näsa är kanske konstig men jag tycker inte popkorn luktar så gott heller. Varje gång jag kommer in i en biosal tycker jag att det luktar fis. Det tar alltid några minuter innan jag kommer på att det är popkornen som luktar.

  • ohmygoodness

    En fluga flög in i min kompis öra en gång och "fastnade" där. Hon försökte få ut den med dammsugaren, men den envisades och blev kar. Efter ca 3 dagar kom den ut..först benen och lite senare kroppen.

Svar på tråden äckligaste på kroppen