• miffolina

    äckligaste på kroppen

    Nu är det dags att slå hål på myten om den perfekta kvinnokroppen som är slank, hårlös och solbränd!

    vad för äckliga saker har ni hittat på er kropp?

    Jag börjar:

    I ena armhålan har jag ett inåtväxt hårstrå som blir som ett litet hål rätt in. Idag efter duschen började jag klämma lite den, och ut kommer en grön liten klump sörja!!! Äckligt!!

    Nån annan?

  • Svar på tråden äckligaste på kroppen
  • Anneleigh

    Den här tråden är så vidrig, det kliar i mina öron nu så jag håller på att bli knäpp. Mina jobbarkompisar tittar skumt på mig för jag sitter och småskrattar när jag läser om allt äckligt.
    Satt häromkvällen och tittade på någon kanal på tv där det handlade om parasiter,maskar osv som tar sig in i kroppen och bosätter sig i oss det var så vidrigt att jag höll på att kräkas och ändå tittade jag hur sjuk får man bli? =)

  • Noomi

    Klämma saker på min sambo skulle jag aldrig göra, vidrigt! Har inga problem med att klämma mina egna otrevligheter dock.
    När jag var liten pillade jag alltid sönder mina sårskorpor så det rann blod överallt. Jättekul, tyvärr var det väldigt länge sen jag hade en skorpa.
    Nu för tiden är jag nog inte så jättesnuskig, förutom att mina fisar luktar död.

  • Mupu

    Har ni sett denna film på youtube? Megastor äckelvarning...kan nämna att den innehåller: en larv, hålighet och hårbotten.

    Pjiuuuuke!



  • Lainan

    Jag vågar inte titta, sitter och äter en banan och vill att den ska stanna nere i magen...

  • Dallas

    Jag sitter här och gapflabbar åt alla äckligheter på ett väldigt vuxet och moget sätt . Det finns mycket som är fascinerande med kroppen. På ett jobb jag hade satt en kvinna och pillade sig mellan benen och luktade sen på fingrarna JÄMT( när hon trodde att ingen såg)! Så ofräscht att inte veta VAD exakt hon tog på sen.
    Mensblod luktar inte heller hallon precis.

    Jag vill också gärna klämma finnar, och pilla sönder sårskorpor.

  • Lainan

    Dallas

    Det råkade jag med utför när jag pluggade. Fast den här bruden brukade göra det på biblioteket. Lite senare kom det fram att hon led av någon könssjukdom, men jag vet inte om det hade något med saken att göra.

  • Dallas

    Lainan
    Äckligt men ack så roligt nu i efterhand! Vem vet, de kanske håller på ännu

  • 070630 - Uppsalabrud

    jag gjorde en annan lite pinsamt och äcklig grej. det var oxå i början när jag och min sambo var tillsamans. Jag hade somnat och han låg och tittade på TV. Han låg likosm på min rygg nästan på rumpan. Och då pruttade jag honom rätt i örat... jag vaknade av detta men forsatte att låtsas sova ända tills han inte kunde hålla sig och började gapskratta. det var jättepinigt och äckligt :)

  • MrsMoreira

    Alltså, ni som säger att naveln luktar illa.... HUr fan får ni ner näsan dit?

  • Lainan

    *asgarvar*

    Jag brukar försöka smyga med mina, men min sambo kommer alltid på mig. Men tycker inte att det är pinsamt längre och sambon, ja, han tycker bara att det är äckligt...

Svar på tråden äckligaste på kroppen