• miffolina

    äckligaste på kroppen

    Nu är det dags att slå hål på myten om den perfekta kvinnokroppen som är slank, hårlös och solbränd!

    vad för äckliga saker har ni hittat på er kropp?

    Jag börjar:

    I ena armhålan har jag ett inåtväxt hårstrå som blir som ett litet hål rätt in. Idag efter duschen började jag klämma lite den, och ut kommer en grön liten klump sörja!!! Äckligt!!

    Nån annan?

  • Svar på tråden äckligaste på kroppen
  • miffolina

    jag undrar var alla slemblobbor från "vad gör du när ingen tittar på-"tråden tagit vägen? :D

  • ninjan

    ohmygoodness
    haha :) Min katt däremot tycker om att lukta på sånt som stinker :) Och hunden ska vi inte tala om :) Om han hittar sambons kalsonger ( som märkligt nog inte hittar tvättkorgen ) så börjar han genast slicka dem i grenen!

  • Sister of the Night

    En bekant som hade haft spiral var tvungen att ta ut den igen.
    Hon fick nämnligen en slags infektion av den, som resulterade i superlånga grönaktiga trådar som letade sig ned i toalettstolen.

    En anna tjej berättade glatt om sin svampinfektion som genererat enkronesstora klumpar vitt klegg (och nä, den sista vet jag faktiskt inte om jag tror på :D)

  • Joleen

    Jag vet inte hur många som äter mini- eller p-piller här men en av de preventiva effekterna de har innebär att det bildas en slemklump på livmodertappen så att de små rackarna inte kan leta sig in. Om man slutar/tar ett uppehåll/glömmer ta sina piller någon gång så trillar den ut i trosorna efter några dagar... eeew

  • miffolina

    inga fler äckelfior därute?

    Själv har jag förundrtas över ett nytt fenomen: öronvax! Vad ska det vara bra för?! När man gör rent med tops och det kommer värsta klumpen som luktar skumt .... brrr!!
    Har ni tänkt på att man får det när man flyger och får lock för öronen?

  • sharya

    Hade en fästing en gång precis där nr två kommer ut. Och INGEN som kunde ta bort den. Vägrade gå till vårdcentralen. Döpte den till Sture för att känna mig mer bekväm med den. Huvudet försvann av sig självt efter sådär en fjorton dagar. Resten hade jag lyckats riva bort.

Svar på tråden äckligaste på kroppen